Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Portishead @ 2012 10 14, 21:57)
gal kas patartu kur gaut deziu persikraustymui? [/b] blush2.gif

kad ir Bauhof nuvažiuokite - kur kasos, toje salės dalyje (tipo jau už kasų, ne pardėj) pačiam gale dažnai matau stovintį pilną konteinerį pridėtą dėžių 4u.gif
IKI nevarkite - dėžės jau būna išlankstytos
Maxima - pvz. banginis - tik įėjus prie taros supirkimo pastatytas konteineris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 15 spalio 2012 - 08:19
QUOTE(Cererakennel @ 2012 10 14, 22:51)
Koleges, kur be Vinkelio dar verta uzklausa plastikiniams langams siusti? Dekui is anksto  4u.gif

Aš į sodybą pirkau iš Tiks langų, kai vėtra vieną langą buvo išdaužusi, tai palyginus su senaisiais - tada pirkom Kaune, tiks daug geresnės kokybės. Daba neseniai ir plastikinėm durim domėjausi, tik kaina šiam kartui netiko.
Papildyta:
Mes irgi jau pakuojamės dėžes, planuojam per šią ir kitą savaitę persikraustyti - vakar buvo valymo diena - kaip linksmai atrodė MB su nešiokle prisirišęs mažajį ir beplaunantis grindis su leifheit šepečiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 14, 19:46)
Ar buvusi kuri Telsiuose, medziagu parduotuvej "Pas Jolanta" ?

Galvoju jei kita sav. nieko nerasiu Klaipedoj tinkamo ir uz padoria kaina, tai reiks organizuot koki bendra vaziavima i ta parduotuve  ax.gif

kainos didesnes, palyginus su kitoje puseje esancia uzuolaidu parduotuve. as dvejas uzuolaidas esu pirkusi ne pas Jolanata o kitoj gatves pusej, man ten pasiule pigiau.... 4u.gif o medziagu pasirinkimas ir ten ir ten gausus... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2012 10 14, 21:51)
Koleges, kur be Vinkelio dar verta uzklausa plastikiniams langams siusti? Dekui is anksto  4u.gif

Etna, mes pasirinkom butent juos o ne vinkeli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2012 10 15, 12:50)
Aš į sodybą pirkau iš Tiks langų, kai vėtra vieną langą buvo išdaužusi, tai palyginus su senaisiais - tada pirkom Kaune, tiks daug geresnės kokybės. Daba neseniai ir plastikinėm durim domėjausi, tik kaina šiam kartui  netiko.

dekui 4u.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 10 15, 15:44)

Etna, mes pasirinkom butent juos o ne vinkeli. 4u.gif

mes dabar name turim Vinkelio.. tikrai neturiu kuo skųstis, ir aptarnavimas aukštam lygyje.. ir garantinis ir pogarantinis. bet kažkaip visgi norisi dar kam nors užklausą nusiųst smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su langų rūbais sprendėt. Aš galvoju užsidėti roletus tamsiai rudus kaip langų rėmai ir bus jie nakčiai, o paskui dienines kaip austrijietes dėti, tik va, su vitrina neišmąstau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 15, 16:43)
Merginos, o kaip su langų rūbais sprendėt. Aš galvoju užsidėti roletus tamsiai rudus kaip langų rėmai ir bus jie nakčiai, o paskui dienines kaip austrijietes dėti, tik va, su vitrina neišmąstau.  g.gif

pas mane erkeryje romanetės, o ant viršaus dieninis paprastos užuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 10 15, 15:44)
kainos didesnes, palyginus su kitoje puseje esancia uzuolaidu parduotuve.

Aciu, turesiu omeny drinks_cheers.gif
Papildyta:
Braske, o neatkreipei demesio ar yra medziagu, kad metras is plocio, o ne is aukscio skaiciuotusi?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 10 15, 09:18)
kad ir Bauhof nuvažiuokite - kur kasos, toje salės dalyje (tipo jau už kasų, ne pardėj) pačiam gale dažnai matau stovintį pilną konteinerį pridėtą dėžių  4u.gif
IKI nevarkite - dėžės jau būna išlankstytos
Maxima - pvz. banginis - tik įėjus prie taros supirkimo pastatytas konteineris  4u.gif

dekui, zinosiu jei pritruks 4u.gif siandien kaip tik buvau Bauhofe, jusu zinute veliau perskaiciau tai neatkreipiau demesio i ta konteineri su dezem blush2.gif

Salamandrai aciukas uz dezes ir varga jas iskraustant 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 11:45)
Cia name? O kas ieina? Na ar yra boileris...

aga, name. boilerio nera, 3 kompai, kurie paprastai ijungti, daug sviesos, nes mes pirmam aukste, o vaikai antram savuose kambariuose, elektryne orkaite, kuri kas antra diena tikrai veikia, sklabianke - dziovykle kiekviena diena, indaplove po 2 kart i diena, tv istisai. senesnis saldiklis, filtrai, siurbliai.... mes galvojom irgi kad kazkas negerfai, net aparata MB pirko tikrinti kas kiek ryja, bet viskas normaliai doh.gif

QUOTE(Rituuukas @ 2012 10 12, 13:46)
Paantrinsiu RK, iš tikrųjų reikia tik noro ir nepajusi kaip įsiterpsi į būrį ax.gif

aciu, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Matau, apie užuolaidas kalbat.. Mums irgi labai reikia užuolaidų... ax.gif
Gal galit parašyti tos užuolaidų parduotuvės Telšiuose adresą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 10 16, 10:49)
Sveikos,

Matau, apie užuolaidas kalbat.. Mums irgi labai reikia užuolaidų...  ax.gif
Gal galit parašyti tos užuolaidų parduotuvės Telšiuose adresą?  4u.gif

Respublikos 79, rasti labai paprasta šiaip.
Atsakyti
Spindulėle, ačiū.. 4u.gif Reikės nuvažiuoti pasižvalgyti.. rolleyes.gif
Atsakyti