Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Mopsyte @ 2012 09 28, 08:29)
Labas rytas. smile.gif
Tai va, man dabar toliau viska darys irgi Akvatika, jau buvo ir prie namo nuleke, viska ivertino, siandiena turi paskambinti ir kainas pasakyti.
Kiek suprantu tada, pas mus vidinis alsuoklis, bet jis man kaip sasas, nes jis eina per kampa kur virtuvininis statysis, tai reikes daryti ispjovimus.

tai tada ir idomu kas jums ten santechnika dare.
O tai grindis jau isbetonavot?
Nepaminejai kiek pas jus aukstu namukas.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 09 28, 13:02)
tai tada ir idomu kas jums ten santechnika dare.
O tai grindis jau isbetonavot?
Nepaminejai kiek pas jus aukstu namukas.

Namas dvieju aukstu, grindys isbetonuotos jau geguzes menesi buvo....jau puse namo isklijuota plytelemis, glaisto sienas, lubos sudetos viename aukste, siltina stoga is vidaus........Vienu zodziu, dirba.....
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 27, 14:52)
O as maciau senukuose tu pompikiu 3 rusiu padetos paciam gale, prie virtuviniu kriaukliu. Zadejau ir as pirkt - paciupinejau, pavarciau ir i vieta pastaciau  lotuliukas.gif  Nes mano kranas ale varinis, o jie tai metalo spalvos...  O kaip tu neinzy ja pritvirtinsi? Kviesies meistrus?

tai atvaziuos meistrai poliruoti stalvirsio ir padarys skyle tai pompikei 4u.gif mums ir maisytuvo skyle vietoj greze 4u.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2012 09 27, 17:17)
Mano gerojoj knygelėj užrašyta neinzy dažai "Remmers" lygtai taip vadinasi, pirkti Šilutės pl. prie Hondos serviso  4u.gif

taip, sitie 4u.gif nu ne visai prie hondos servizo, net nezinau, kaip geriau paaiskinti g.gif kai issuki is silutes plento vaziuoji link sanistalio tiesiai, bet nesuki nei i hondos nei i sanistalio puse- to pastato paskutine parduotuve 4u.gif blush2.gif mes is ten pirkom ir dailylenciu dazus- sinnkens- nu neblogi- jau 5 metai, bet siais metais tik vakarinej pusej biski ant virsaus vyras pamaliavojo biggrin.gif
QUOTE(Ritaram @ 2012 09 27, 19:32)
Ir mums ta pati beda buvo, kai paklausem nesuprto apie ka mes cia  lotuliukas.gif  siaip MB surado kazkur  prie aksesuaru voniai  smile.gif bet cia buvo anksciau, gal dabar prie tu kriaukliu sukabintu padejo, o gal ir toje pacioje vietoje liko  smile.gif

aciu 4u.gif vistiek neradau, ir 3 konsultantai nerado lotuliukas.gif nors, jauciu, kad nelabai ir suprato apie ka sneku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 27, 14:52)
O miegu bute. O sestadieni jauciu kad suvisam isvaziuosim is buto  unsure.gif  Na gaila ji palikt nors tu ka  doh.gif  15 metu pragyventa, 2 vaikai uzgyventi  biggrin.gif

O buto ir man labai bus gaila palikti, vien jau todėl kad labai šiltas. Žiemą išties vaikštome trumpom rankovėm. Ir kaimynai labai geri, ramūs. Visgi pirmas mūsų pačių įsigytas nekilnojamas turtas ax.gif

man irgi buvo gaila buta palikti ax.gif ir dabar kai nuvaziuoju,tai toks savas jis man biggrin.gif
Papildyta:
pra, ar tavo paparciai vonioj nesiukslina? ar cia tik mano kazkokie "pagerinti" doh.gif nu byra tie lapeliai kaip pasiute- jei nori, su siurblius stovek prie jo doh.gif galvoju,kuom ji pakeisti- kad butu grazu ir nedaug prieziuros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 28, 14:54)
pra, ar tavo paparciai vonioj nesiukslina? ar cia tik mano kazkokie "pagerinti"  doh.gif nu byra tie lapeliai kaip pasiute- jei nori, su siurblius stovek prie jo  doh.gif galvoju,kuom ji pakeisti- kad butu grazu ir nedaug prieziuros  ax.gif

siukslina, bet nedaug... As laikas nuo laiko juos iskarpau, kokius lapus pavytusius is apacios,tai nelieka kam sudziuti ir trupeti...Pas mane jie greiciau pabala, nes kazkaip man atrodo, kad ziuredami i vandeni,turi buti ir pasilaiste, tai vis pamirstu palaistyti... blush2.gif

Man atrodo,kad vonioje turetu buti grazu kokios viksvos arba tokie augalai
user posted image
URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 28 rugsėjo 2012 - 18:28
QUOTE(Mopsyte @ 2012 09 28, 14:27)
Namas dvieju aukstu, grindys isbetonuotos jau geguzes menesi buvo....jau puse namo isklijuota plytelemis, glaisto sienas, lubos sudetos viename aukste, siltina stoga is vidaus........Vienu zodziu, dirba.....

labai tada keista kad namas dvieju aukstu, o alsuoklis pirmame g.gif , nes turi jis buti aukstesneje vietoje.
O del grindu, kad vonioje auksciau(tikiuosi gerai supratau), tai gal betonuotojai kalti g.gif o ne santechnikai.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 28, 13:54)
aciu  4u.gif vistiek neradau, ir 3 konsultantai nerado  lotuliukas.gif nors, jauciu, kad nelabai ir suprato apie ka sneku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau įdomu darosi, pati nueisiu pasižiūrėti kokią dieną g.gif

QUOTE(pra @ 2012 09 28, 18:22)
siukslina, bet nedaug... As laikas nuo laiko juos iskarpau, kokius lapus pavytusius is apacios,tai nelieka kam sudziuti ir trupeti...Pas mane jie greiciau pabala, nes kazkaip man atrodo, kad ziuredami i vandeni,turi buti ir pasilaiste, tai vis pamirstu palaistyti... blush2.gif

Man atrodo,kad vonioje turetu buti grazu kokios viksvos arba tokie augalai
http://s015.radikal....bb043cc9afa.jpg[/img][/URL]

Pas mane yra panaši į tokią tik tie 'plaukai' ilgesni ir gražiai banguojasi :
http://www.google.lt...s...800&bih=478
man gražu smile.gif
reikės nufotkinti kada, gal pasakys kas pavadinimą, nes ant vazono buvo rašyta Nolina, bet abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2012 09 27, 17:48)
aciu uz kvietima 4u.gif tikrai butu malonu susipazinti ax.gif zadam savaitgali darbuotis vel. uzsukit jus, jum drasiau biggrin.gif jo maza ''trobele'' turim biggrin.gif o iki vaismedziu dar toli grazu. ten kur kuoliukai tai pamatai. savaitgali pradejom pilti, tai kolkas tik nuo sandeliuko pradejom, o si savaitgali planuose ir namo pamatus pradeti. esam tik konturus prasikase. dar daug darbo. po pamatu ispylimo eis juodzemio islyginimas, biski tu kalneliu turetu apmazeti. va gal kitais metais jau pagalvoti apie vaismedzius galesiu. nelabai sekmingai pradejom darbus, sugedo technika, tai svajotosios garazo ir sandeliuko sienos siemet neiskils.
wub.gif sveikinimai 4u.gif

Na reiks kada jus "pasekti", savaitgali, si turesim sveciu, tai namie pratupesim.
Tai kaip suprantu jau pavasari prasides darbai sparciai, smagu thumbup.gif. Laukiam laukiam kaimynu group.gif
Atsakyti
Mano gerojoj knygelėj užrašyta neinzy dažai "Remmers" lygtai taip vadinasi, pirkti Šilutės pl. prie Hondos serviso  4u.gif

ir Gulbej yra 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, Lana, su vardadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 09 28, 21:34)
Tiesa, Lana, su vardadieniu 4u.gif 4u.gif

Aciu aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ten kur Pra įdėjo foto - antroje yra tilandsija
http://www.google.lt...c.1.AakHx87JE4I

Žiūriu paskutiniu metu viržiai "ant bangos" cool.gif Šį savaitgalį Frezijoj mugė ar maišau ax.gif gal kas buvot jau ?

p.s. Lana jungiuos prie sveikinimų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 29 rugsėjo 2012 - 10:52
RK, na jau nuotrauka, tai  wub.gif Ačiū už temą, sukies greitai smile.gif

Sukuos sukuos, gi truputi ir velavau, nes tema dar kuriau ir tada pro duris iskart neriau biggrin.gif .
Tavo dovanota gele jau ir vazona turi bigsmile.gif . Nuejau i ermitaza su visa gele, apsauginiui sakau uzdekit lipduka, nes noriu savo gele isinest, tas sako, o kam ??? Taigi sakau, o kaip kitaip vazona pritaikyt, issirinkt ??? Jis sako, gerai gerai, nebepasakok, supratau doh.gif lotuliukas.gif
Tai dabar man prisireike 2-os tokios geles ir tokio pat vazono, nes antram aukste, darbo kambary, ji dviejose vietose labai tiko, stai parodau;

user posted image

user posted image

Cia sienu spalva, kur klausei, ta spalva pas mus daug kur yra....
user posted image

Cia tas senasis, kaip suprantu, pinigu medis ir virzis, man tie vazoniukai faini, laikau virtuvej ant palanges ir tos pacios serijos vaza turiu :
user posted image

O mazoji issirinko vazoneli aisku riuuuzava biggrin.gif ir tokia gelyte, bent jau nenuvys ji (o tai tos rozytes visos atsibodo, greit nuvysta) :
user posted image

QUOTE(Ritaram @ 2012 09 27, 19:32)
Renkuosi dienines uzuolaidas savo didiesiems langams  cool.gif dabar pabandymui uzsidejau dryzuotas  doh.gif

Tai pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti