Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Syri, bet tada netruksta tu geliu namie unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 29, 21:58)
Syri, bet tada netruksta tu geliu namie  unsure.gif  ?

oi nea biggrin.gif , lieka dar gyvas biesas - kiškiakopūsčių vazonai, orchdėja, krapai su svogūnais ir monstrė monstera biggrin.gif . O pavasarį taip norisi kiemą kiek atgaivinti, papuošti gėlėmis, todėl dar reikia prisidauginti šviežių pelargonijų daigų, kad nereikėtų už kerą po 10 litų mokėti atšilus orams. Ypač kai jų pas mane būna 20-30 vnt. Niekur kieme nesuformavau alpinariumo (ir neapsisprendžiu kur kaip kokį kiek), tad viskas auga kieme vazonuose įvairiuose. O šiaip tai alpinariumas man gražu kieme, ne toks tada šaltas kiemas atrodo, turbūt čia nūnai lietuvaitės rūtų darželiai kažkur "pramuša" biggrin.gif
Atsakyti
Syri, ar galima atvaziuot pas tave geliu paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji naktis naujuose namuose ismiegota 4u.gif ant ciuzinio ir dar taip menesiuka ...
O mažylio kambario "dekoravimas" pasiteisino kol kas (tfu tfu tfu) - ismiegojo savo kambaryje "makvyno" lovoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 30 rugsėjo 2012 - 08:05
QUOTE(Mopsyte @ 2012 09 27, 14:51)
Jau 17 savaiciu kaip zinau  smile.gif . Augam ir storejam.... nestuke.gif

sveikinimai 4u.gif
QUOTE(sania @ 2012 09 27, 15:23)
Pas mane antram aukste ir vonia yra auksciau ir yra slenkstis g.gif Tai tik dabar skaitydama Jusu posta supratau, kad gal taip ir neturejo but (vadinasi ir pas mus primaklino  biggrin.gif ). Bet va kazkaip jis man netrukdo  schmoll.gif laikui einant gal ir jus priprasit  biggrin.gif

pas mus nera slenkscio schmoll.gif
QUOTE(ilonux @ 2012 09 27, 15:49)
Šitie tai laaaaabaaaai brangūs...

g.gif g.gif

QUOTE(pra @ 2012 09 28, 18:22)
Man atrodo,kad vonioje turetu buti grazu kokios viksvos arba tokie augalai
user posted image

tokia turiu darbe blush2.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 30, 08:04)
Pirmoji naktis naujuose namuose ismiegota  ant ciuzinio ir dar taip menesiuka ...
O mažylio  kambario "dekoravimas" pasiteisino kol kas (tfu tfu tfu) - ismiegojo savo kambaryje "makvyno" lovoje 

thumbup.gif

RK na va pagaliau prisiruosiau nufotkint ax.gif
ir dar vienas foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 30 rugsėjo 2012 - 08:34
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 30, 09:04)
Pirmoji naktis naujuose namuose ismiegota  4u.gif  ant ciuzinio ir dar taip menesiuka ...
O mažylio  kambario "dekoravimas" pasiteisino kol kas (tfu tfu tfu) - ismiegojo savo kambaryje "makvyno" lovoje  4u.gif

sveikinimai, kaimynele... 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji naktis naujuose namuose ismiegota  4u.gif  ant ciuzinio ir dar taip menesiuka ...
O mažylio  kambario "dekoravimas" pasiteisino kol kas (tfu tfu tfu) - ismiegojo savo kambaryje "makvyno" lovoje  4u.gif

Pagaliau thumbup.gif

QUOTE(jurčik @ 2012 09 30, 09:31)
RK na va pagaliau prisiruosiau nufotkint  ax.gif
ir dar vienas foto

Realybej ta gele pas tave 100 kart grazesne biggrin.gif . Aciu. O nelepi ji?
Kazi kaip ji dauginasi, gal kas zino? O nera ant vazonelio kokio lipduko kaip ji vadinasi?
Atsakyti

SVEIKINU!!! bigsmile.gif
galiu tik isivaizduoti koks tai geras jausmas bigsmile.gif thumbup.gif, bet smgu ir isivaizduoti thumbup.gif, o tas mėnesiukas nė nepajusit kaip prabėgs, svarbiausia savo namuose miegot nors ir ant čiužinio smile.gif

Man buvo kilusi mintis išmiegoti savo miegamajame pirmą naktį, kai nebuvo stogas uždėtas blush2.gif vyrui ta mintis kažkiek romantiška pasirodė, bet taip ir neišmiegojom, nes orai buvo lietingi, tai nenorejom kad ta pirma naktis savame miegamajame butu sugadita lietaus lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 09 30, 10:35)

Man buvo kilusi mintis išmiegoti savo miegamajame pirmą naktį, kai nebuvo stogas uždėtas  blush2.gif

Cia tai butu atrakcija ir prisiminimas bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 30, 02:02)
Syri, ar galima atvaziuot pas tave geliu paziuret  biggrin.gif
parašiau až

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 30, 10:03)
Pagaliau  thumbup.gif
Kazi kaip ji dauginasi, gal kas zino? O nera ant vazonelio kokio lipduko kaip ji vadinasi?

Eschinanto hibridas http://www.hoya.sk/i...us_rastlina.jpg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 30, 09:03)

na nzn kiek lepi,bet ji ytariu nera ilgaamze g.gif lipduka ismeciau ax.gif
QUOTE(syri @ 2012 09 30, 09:49)

smile.gif
Atsakyti
laba,

as cia nelb i tema 4u.gif

tiesiog noriu paklausti kiek kainuoja leidimas statyboms namo? planuoojam Slengiuose statytis...

aciu lb wub.gif
Atsakyti