Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Portishead @ 2012 11 05, 15:41)
jo, tas pats modelis lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Gal kažkokiu būdu viena kitos mintis skaitom lotuliukas.gif
Žiūriu, ir tapetų panašių laukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 05 lapkričio 2012 - 15:10
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 05, 16:08)
Gal kažkokiu būdu viena kitos mintis skaitom lotuliukas.gif
Žiūriu, ir tapetų panašių laukiu doh.gif

biggrin.gif manau jau aisku koki gartrauki issirinksit biggrin.gif
vonia Vispool gi irgi, ane biggrin.gif tik modeliai kitokie, kaip ne keista
lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 04, 19:57)
Spec. fotoreportazas is P.C. Senukai - del taves RK

Oi kaip aciuuu thumbup.gif drinks_cheers.gif , va to antro lenkto man reik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 05, 12:56)
Sveikos  4u.gif

Klausimas turinčioms DK Travertino kolekcijos plyteles: kokią spalvą derinot prie jų  blush2.gif  gal kodus turit  blush2.gif
  Jau kaip man sunku su tom spalvom, jau net pikta  doh.gif  vis nepataikau arba nežinau ko noriu  doh.gif

sveiki, mes pirkome DK Travertino plyteles sienoms. Kas domina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 05, 14:31)
Nu jo, gal g.gif Indaplovė pas mus irgi bosch
http://www.derekis.l...duct/smv59t20sk lotuliukas.gif

Spindulele, o indaplove is cia ir pirkot?

Mes vonia irgi Vispool imsim, Gartrauki Gorenje tik juoda ziurejau, baltu gyvai nemaciau g.gif
Papildyta:
Turiu klausima jau gyvenanciom 4u.gif Pagelbekit, patarkit 4u.gif

Kas turit imuontuojama gartrauki? Ar patenkintos? Ar jeigu galetumet keisti dabar detumet neimonuojama?

Ir dar klausima turiu del imontuojamu saldytuvu, kokios firmos patartumet ziureti? I kokios neziureti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 05, 18:43)
Spindulele, o indaplove is cia ir pirkot?

Mes vonia irgi Vispool imsim, Gartrauki Gorenje tik juoda ziurejau, baltu gyvai nemaciau  g.gif

Visą techniką pirkom iš čia. Rašiau, gavau pasiūlymą. Kainas pasiūlė truputį mažesnes nei kiti bendroj sumoj, tai jau ir nebesiblaškiau, irnesakyk.gif Tuo labiau, kad patiko ir bendravimas, dėmesys. Nes buvo ir tokių, kurie nesiteikė net atrašyt. Arba pasiūlė daug didesnes nei nusiųstose nuorodose blink.gif
Šiaip, esu nustebus, kad jie taip dirba, kaip iš vis pragyvena.

Dėl šaldytuvo, žiūrint ko iš jo norima. Giria Bosh, girdėjau, kad Liebher paskutiniu metu kažkokie nepatikimi patapo g.gif Man visų pirma buvo, kad kuo talpesnis.
Išsirinkau šį.http://www.tortuga.lt/saldytuvas-electrolux-enn3153aow
Yra kas reikalinga ir gan nebrangus. Matysiu, kaip čia jis ,,dėvėsis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 05 lapkričio 2012 - 18:01
Oi, Salamandra, neatsižiūriu aš į Tavo virtuvę, koks gražus stalviršio ir fasadų spalvų derinys wub.gif Ir aplamai, Jūs taip greit kūrėtės ir įsikūrėte smile.gif Šaunuoliai thumbup.gif
Įdomi labai tvora. Norėjau paklausti, ar ji medinė?
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 04, 19:57)
Spec. fotoreportazas is P.C. Senukai - del taves RK

Super. Man irgi tokio lenkto šepečio reiks.
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 05, 18:51)
Turiu klausima jau gyvenanciom  4u.gif  Pagelbekit, patarkit  4u.gif
Kas turit imuontuojama gartrauki? Ar patenkintos? Ar jeigu galetumet keisti dabar detumet neimonuojama?
Ir dar klausima turiu del imontuojamu saldytuvu, kokios firmos patartumet ziureti? I kokios neziureti  biggrin.gif  4u.gif

Aš jau antroje virtuvėje dėjau įmontuojamą teleskopinį gartraukį - esu patenkinta. Daba virtuvėje net ir suderinau du dalykus - galingas ir tylus - kas man yra labai svarbu, norint naudotis gartraukiu. Va sodyboj turim neįmontuojamą, galingą - bet garsas doh.gif Tai ir kabo kaip "papuošalas".
Dėl šaldytuvų - man labiausiai priimtini liebherr ir aeg. Nors daba jau pinigų neužteko - pasilikom neįmontuojamą liebherr - bet priderinom prie virutvės ir nelabai krenta į akis.
Atsakyti
ir as prisidesiu prie pagyru paziurejus foto
Salamandros virtuve ikvepianti thumbup.gif
terasa labai daili thumbup.gif isejimas i terasa is svetaines? kazin kas turit iejima pasidare is virtuves? labai didelis pliusas?

Portishead, su ikurtuvem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar suzavejo Indruciuko veidrodis thumbup.gif ar tokius namu aksesuarus jus jau numatet tik projektuojant ar jau esant sienoms gime idejos kur kas turetu buti?

cererakennel, ar jusu Dominyko spinta talpi? kas viduj? tik lentynos ar ir pakabos?
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2012 11 05, 19:46)

terasa labai daili thumbup.gif isejimas i terasa is svetaines? kazin kas turit iejima pasidare is virtuves? labai didelis pliusas?

cererakennel, ar jusu Dominyko spinta talpi? kas viduj? tik lentynos ar ir pakabos?

talpi.. yra ir lentynos ir pakabos.. mes dar ir komodą turim trusikams ir kojinėms smile.gif

pas mane dvi terasos.. viena prie virtuvės mažutė, kita didelė iš svetainės.. daugiausia naudojama virtuvinė, nors ji ir mažesnė. šiaip tikrai patogu. dažniausiai joje pusryčiaujame ir pietaujame, o ir kai nedidelis būrelis svečių, joje patogiau sedėti

Atsakyti
Portishead su beveik ikurtuvem 4u.gif
Labai grazi vonia thumbup.gif
QUOTE(A&T @ 2012 11 05, 15:36)
ups gal ir sumaisiau doh.gif , tuoj lendu i albuma paziuret kieno kambarys uzkliuvo.
su salamandra sumaisiau. kur pirkot mazosios kambario baldus? ar talpi spinta? as kazko panasaus savo merginai noresiu, bet dar po parduotuves nevazinejau, nesirinkau.

Lova pirkom SBA balduos , o kitus baldelius cia, o spinta normali, nei didele nei maza, striukiu ten nelaikom, o kitkam uztenka.

QUOTE(Infinity_ @ 2012 11 05, 19:00)
Oi, Salamandra, neatsižiūriu aš į Tavo virtuvę, koks gražus stalviršio ir fasadų spalvų derinys  wub.gif Ir aplamai, Jūs taip greit kūrėtės ir įsikūrėte smile.gif Šaunuoliai thumbup.gif
Įdomi labai tvora. Norėjau paklausti, ar ji medinė?

Del virtuves stalvirsio siek tiek pavargom, bet jau pradedu vel dziaugtis biggrin.gif
O tvora medine .

I ejimai i terasa is lauko 3 ir is namo beveik 3 biggrin.gif Is svetaines 2 ir is valgomojo 1. Kol dar nesinaudojom nelabai ka pasakysiu, bet manau kuo daugiau tuo geriau 4u.gif
ir dar jei ne RK nebutu iejimo i lauka is valgomojo ir neaisku kaip butu mano nuotykis su keptuve pasibaiges - gi vos namu nepadegiau doh.gif Pamirsau keptuve su ipiltu aliejum ant virykles ir kazkodel nusprendziau pamacius nukelt nuo kaitlentes ir tuo momentu uzsidege, tai nezinau kaip ja lauk buciau per visa nama isnesus, jei nebuciau to isejimo turejus doh.gif
O del terasos tai keletas draugu isbare mane kad ja aptverem, bet as taip norejau, kad galeciau prie terasos rozyna uzveisti ir niekas ant ju nelaipiotu ir dar loveliai su svyranciom gelem mano silpnybe... Lentos paprastos - pusines smile.gif

Aciu visoms uz pagyras mano namuciams wub.gif
Atsakyti

Pas ja durys i terasa ir is svetaines ir is virtuves (nuo manes nukopijavo biggrin.gif ), tai galiu pasakyt, kad labai patogu, nes jei reikia su lekstem pereiti visa svetaine ir eit i terasa, man nea schmoll.gif . Man terasa aplamai turi but netoli virtuves.
Atvaziuok paziuret, o ir mes su ja salia esam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 05, 20:16)
  Pamirsau keptuve su ipiltu aliejum ant virykles ir kazkodel nusprendziau pamacius nukelt nuo kaitlentes ir tuo momentu uzsidege,

Oho blink.gif doh.gif
Papildyta:
Salamandra, labai faina tvora, kampine terasa, vaiku baldai ir aisku virtuvinis su visu stalvirsiu, super viskas thumbup.gif
Atsakyti