Portishead su beveik ikurtuvem
Labai grazi vonia
QUOTE(A&T @ 2012 11 05, 15:36)
ups gal ir sumaisiau

, tuoj lendu i albuma paziuret kieno kambarys uzkliuvo.
su
salamandra sumaisiau. kur pirkot mazosios kambario baldus? ar talpi spinta? as kazko panasaus savo merginai noresiu, bet dar po parduotuves nevazinejau, nesirinkau.
Lova pirkom SBA balduos , o kitus baldelius
cia, o spinta normali, nei didele nei maza, striukiu ten nelaikom, o kitkam uztenka.
QUOTE(Infinity_ @ 2012 11 05, 19:00)
Oi, Salamandra, neatsižiūriu aš į Tavo virtuvę, koks gražus stalviršio ir fasadų spalvų derinys

Ir aplamai, Jūs taip greit kūrėtės ir įsikūrėte

Šaunuoliai
Įdomi labai tvora. Norėjau paklausti, ar ji medinė?
Del virtuves stalvirsio siek tiek pavargom, bet jau pradedu vel dziaugtis
O tvora medine .
QUOTE(BrAiVa @ 2012 11 05, 19:46)
ir as prisidesiu prie pagyru paziurejus foto
Salamandros virtuve ikvepianti
terasa labai daili

isejimas i terasa is svetaines? kazin kas turit iejima pasidare is virtuves? labai didelis pliusas?
I ejimai i terasa is lauko 3 ir is namo beveik 3

Is svetaines 2 ir is valgomojo 1. Kol dar nesinaudojom nelabai ka pasakysiu, bet manau kuo daugiau tuo geriau
ir dar jei ne RK nebutu iejimo i lauka is valgomojo ir neaisku kaip butu mano nuotykis su keptuve pasibaiges - gi vos namu nepadegiau

Pamirsau keptuve su ipiltu aliejum ant virykles ir kazkodel nusprendziau pamacius nukelt nuo kaitlentes ir tuo momentu uzsidege, tai nezinau kaip ja lauk buciau per visa nama isnesus, jei nebuciau to isejimo turejus
O del terasos tai keletas draugu isbare mane kad ja aptverem, bet as taip norejau, kad galeciau prie terasos rozyna uzveisti ir niekas ant ju nelaipiotu ir dar loveliai su svyranciom gelem mano silpnybe... Lentos paprastos - pusines
Aciu visoms uz pagyras mano namuciams