Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Salamandra, kokios ten spalvos stalviršis blush2.gif
Pas ką gaminotės?
Atsakyti
Laba vakara,jei nenusibodau su nuorodomis,tai metu dar viena. si karta is Egipto smile.gif http://www.elazab.co...llery/index.php
audziu minti parsisiust baldus is uzsieniu....bet tai dar labai toli...
Atsakyti
Salamandra, dukrytes kambarys wub.gif Dailus baldai. O virtuve labai labai labai thumbup.gif Labai skoningai viskas
Kazkas klause del iejimo i terasa. Mes darem tik is virtuves ir labai patogu, nenaudotumem iejimo is svetaines, nes ten valgomas stalas stovi butu nepatogu
Papildyta:
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 11 06, 02:37)
Laba vakara,jei nenusibodau su nuorodomis,tai metu dar viena. si karta is Egipto smile.gif http://www.elazab.co...llery/index.php
audziu minti parsisiust baldus is uzsieniu....bet tai dar labai toli...

Tik taip atrodo kad toli, laikas praskris beplanuojant viska
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 05, 19:51)
Spindulele, o indaplove is cia ir pirkot?

Mes vonia irgi Vispool imsim, Gartrauki Gorenje tik juoda ziurejau, baltu gyvai nemaciau  g.gif
Papildyta:
Turiu klausima jau gyvenanciom  4u.gif  Pagelbekit, patarkit  4u.gif

Kas turit imuontuojama gartrauki? Ar patenkintos? Ar jeigu galetumet keisti dabar detumet neimonuojama?
Ir dar klausima turiu del imontuojamu saldytuvu, kokios firmos patartumet ziureti? I kokios neziureti  biggrin.gif  4u.gif

Pas mumi imontuojamas gartraukis. Esu labai patenkinta thumbup.gif Ir patogi, ir praktiska, ir pinigeliu sutaupyta
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 11 06, 09:47)
Pas mumi imontuojamas gartraukis. Esu labai patenkinta thumbup.gif Ir patogi, ir praktiska, ir pinigeliu sutaupyta

O kokio modelio jusu gartraukis? As kuriuos ciupinejau, tai man labai nepatinka, kad kas karta reikia istraukineti, kazkodel atrodo, kad ilgai neatlaikys toks gartraukis doh.gif
Atsakyti
Salamandra labai grazu pas jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 06, 11:55)
O kokio modelio jusu gartraukis? As kuriuos ciupinejau, tai man labai nepatinka, kad kas karta reikia istraukineti, kazkodel atrodo, kad ilgai neatlaikys toks gartraukis  doh.gif

AEG, bet tuo laiku (cia pries 4m) taupem pinigelius emem ka galejom. Siai dienai manau yra ir geresniu. O savuoju nesiskundziam, tik tiek kad labai sunku isvalyti tuos filtrus. Tai pirkom nauja g.gif Ten lyg kazkas keiociasi tuose filtruose. Bet vyras buvo uzsiemes tuo dalyku, placiau nelabai galiu ka pasakyti.
Atsakyti
o pas mane gartraukio filtrai plaunami indaplovėje. Tai patogu ir jokio vargo smile.gif
Atsakyti
Interjero ir užuolaidų salone JAUKUMAS (NIC Klaipėdoje) iki lapkričio 30 dienos nuolaidos:
- pažymetiems šviestuvams iš ekspozicijos nuo 30% iki 50%
- pažymetiems veidrodžiams iš ekspozicijos - 50%
- užsakomiems tapetams užsakant 10 rulonų - 20%
Atsakyti
idejau i albuma musu laiptu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2012 11 06, 15:11)
o pas mane gartraukio filtrai plaunami indaplovėje.  Tai patogu ir jokio vargo smile.gif

Tas yra, kad esu plovusi indaploveje kito gartraukio filtra tai viskas ok, bet va sio gartraukio filtro niekaip schmoll.gif
Atsakyti
salamandra, nu rumai ne namai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kriaka @ 2012 11 05, 18:51)
Kas turit imuontuojama gartrauki? Ar patenkintos? Ar jeigu galetumet keisti dabar detumet neimonuojama?
Ir dar klausima turiu del imontuojamu saldytuvu, kokios firmos patartumet ziureti? I kokios neziureti  biggrin.gif  4u.gif

as naudojuos imontuojamu istraukiamu 4u.gif labai patenkinta- keisciau tik jei virtuve daryciau labai klasikine 4u.gif
musu fagor 4u.gif pliusai- didesnis saldiklis, du nulines zonos stalciai 4u.gif man labiausiai prie sirdies sharp- bet jie negamina imontuojamu verysad.gif
QUOTE(BrAiVa @ 2012 11 05, 19:46)
dar suzavejo Indruciuko veidrodis thumbup.gif ar tokius namu aksesuarus jus jau numatet tik projektuojant ar jau esant sienoms gime idejos kur kas turetu buti?

nezinau kaip kitom, bet pas mane nuo to kas buvo uzmanyta kylan sienoms labai daug kas interjere pasikeite radikaliai bigsmile.gif tiek ziurejau viska - kad atsibodo dar net nepaturejus biggrin.gif ir dabar rasciau ka pakeisti- ne todel, kad kazkas nepatiktu, ar negerai butu, as patenkinta tuo ka turiu "prikurusi" lotuliukas.gif tik mano natura tokia- man vis reikia ka nors patobulinti,o kaip zinia- tobulumui ribu nera biggrin.gif vyrui vis sakau- kai darysim remonta,sita darysimt taip,ta kitaip- tai jis man sako uzsirasyk- bo pamirsi.. nors kam tau rasyti- dar daug kartu persigalvosi iki remonto lotuliukas.gif

isejimai i terasa pas mus du- is valgomojo-virtuves ir is svetaines- naudojames pagrinde virtuves isejimu 4u.gif svetainej nebutu- ir nepasigestume (kai keisim langus, reiks nebedaryti ten duru lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 11 06, 10:00)
AEG, bet tuo laiku (cia pries 4m) taupem pinigelius emem ka galejom. Siai dienai manau yra ir geresniu. O savuoju nesiskundziam, tik tiek kad labai sunku isvalyti tuos filtrus. Tai pirkom nauja  g.gif Ten lyg kazkas keiociasi tuose filtruose. Bet vyras buvo uzsiemes tuo dalyku, placiau nelabai galiu ka pasakyti.

vat as del filtru ir nenoriu imontuojamo ir apskritai su atvirom grotelem doh.gif , dabar turiu nu s.... atsiprasant arba nemoku priziureti doh.gif
QUOTE(dolile @ 2012 11 06, 13:11)
o pas mane gartraukio filtrai plaunami indaplovėje.  Tai patogu ir jokio vargo smile.gif

Nu ir pas mane groteles plaunamos, bet nieks ten nenusiplauna jau po laiko doh.gif
QUOTE(neinzy @ 2012 11 06, 22:32)

as naudojuos imontuojamu istraukiamu  4u.gif labai patenkinta- keisciau tik jei virtuve daryciau labai klasikine  4u.gif
musu fagor  4u.gif pliusai- didesnis saldiklis, du nulines zonos stalciai 4u.gif  man labiausiai prie sirdies  sharp- bet jie negamina imontuojamu  verysad.gif

bet to istraukiamo gartraukio groteles atviros kaip ir tu "metaliniu" senesniu?
o koks modeliukas saldytuvo? Jeigu saldyklis didelis, tai kiek belieka vietos nesaldykliui? As mastau i virtuve statyti be salymo kameru, o saldykli atskirai ksandeliuke taisyti g.gif Nu man truksta vietos saldytuve dabar labai, noriu erdvesnio, bet kad imontuojamu ner tokiu verysad.gif
Atsakyti