Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 01, 13:33)
O ka ten ziuret  g.gif ?
Gi FB yra pas mane statybu eiga kazkokia  g.gif

kaip tave rasti FB? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 30, 09:04)
Pirmoji naktis naujuose namuose ismiegota  4u.gif 

Sveikinimai Sveikinimai Sveikinimai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2012 10 01, 14:08)
kaip tave rasti FB? blush2.gif

Laura Klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 01, 12:14)
Projektai buna kartotiniai, kurie jau gatavi, tiesiog renkates internete ar pas architekta jau padarytus, kaina jo, 5000, visaip gali but.
Dar yra projektai individualus, kur ilgai bendraujat su architektu ir pagal jusu norus jis piesia, kaip sakant.
Mes mokejom uz projekta gal 12 tukstanciu, nes musu individualus, daugiau tu kvadratu truputi, nors ir visa isplanavima pati sudeliojau, architektei nereikejo sukt galvos del to...

Jau viska issiaiskinau, projekta rinkomes www.namoprojektas.lt, namo projk kuriuo domimes , jei nk nekeiciant 3900 lt, o dar kaip ir sakiau LEIDIMAS STATYBOMS 2500 Lt smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Ade @ 2012 10 01, 10:48)
Kazka maisote, nes tokiomis sumomis kurias katik ivardinote kainuoja projektai, bet ne statybos leidimai. Statybos leidimas mazdaug tiek kiek rase Salamandra  4u.gif Arba netaip kazka susnekejote su architektu ir jis nesuprato jusu klausimo ko is jo norite.

nemaisau as tikrai smile.gif jau viska issiaiskinau su architektais , leidimas 2500 lt
Atsakyti
QUOTE(vaidamal @ 2012 10 01, 15:27)
Jau viska issiaiskinau, projekta rinkomes www.namoprojektas.lt, namo projk kuriuo  domimes  , jei nk nekeiciant 3900 lt, o dar kaip ir sakiau LEIDIMAS STATYBOMS 2500 Lt smile.gif)
Papildyta:
nemaisau as tikrai smile.gif jau viska issiaiskinau su architektais , leidimas 2500 lt

Nu, kad tikrai ne. Arba aš visiškai blondinė:
http://www.planuojus...e/mokejimai.htm
Atsakyti
beje aciu visoms kurios atrase i mano klausima smile.gif dar reikes jusu pagalbos, kai prasides statybu procesas .kol kas iki! smile.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 01, 15:44)
Nu, kad tikrai ne. Arba aš visiškai blondinė:
http://www.planuojus...e/mokejimai.htm

na bet ir as ne blondine biggrin.gif ir i el pasta man atrase aiskiausiai kad leidimas statyboms 2500 lt, juo pasirupins ta pati firma kur ir projekta pirksim. mano vyras dar skambinosi neseniai tai ir taip sake blink.gif ax.gif
dar suprasciau kad atrasydami i pasta netycia viena nuli parase, bet kai skambinom negalejo sumaisyti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidamal: 01 spalio 2012 - 14:53
QUOTE(vaidamal @ 2012 10 01, 15:50)
beje aciu visoms kurios atrase i mano klausima smile.gif dar reikes jusu pagalbos, kai prasides statybu procesas .kol kas iki! smile.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
na bet ir as ne blondine biggrin.gif ir i el pasta man atrase aiskiausiai kad leidimas statyboms 2500 lt, juo pasirupins ta pati firma kur ir projekta pirksim. mano vyras dar skambinosi neseniai tai ir taip sake  blink.gif  ax.gif

Tai, gal jie turėjo omeny projekto pririšimas prie sklypo ir pačio statybos leidimo išėmimas. Pats statybos leidimas nebrangus, bet architektai pasiima už tai, kad patiems žmonėms nereikėtų eilėse sėdėti ir viską sutvarko patys.
Atsakyti
tai turbut tokia kaina, kad jie viska sutvarkys
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 01, 14:44)
Nu, kad tikrai ne. Arba aš visiškai blondinė:http://www.planuojus...e/mokejimai.htm

lotuliukas.gif sedziu zvengiu biggrin.gif

Man rodos, kad cia tas atvejis, kai architektai nori pasipelnyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidamal @ 2012 10 01, 14:56)
tai turbut tokia kaina, kad jie viska sutvarkys

Nu bet skirtumas tai yra, kur 150 paciam, kur 2500 lt kai jie padaro blink.gif
Atsakyti
net nznau ka atrasyti , dar pasidomesiu kitose firmose.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 10 01, 15:59)
lotuliukas.gif  sedziu zvengiu  biggrin.gif
Man rodos, kad cia tas atvejis, kai architektai nori pasipelnyti  ax.gif
Papildyta:

Nu bet skirtumas tai yra, kur 150 paciam, kur 2500  lt kai jie padaro  blink.gif

Aš manau, kad ne tik tai į kainą įeina, mums bent jau kai tvarkė, neatsimenu tik kiek mokėjom, seniai jau tai buvo, tai ir projektavimo sąlygų sąvadą ir kitus dokumentus kokių reikėjo, pats architektas sutvarkė, nereikėjo nei kur važiuoti, nei eilėse laukti. Bet čia reikia tiksliai išsiaiškinti kas į tą jų savoką statybų leidimas įeina.
Nes perkant, kad ir kartotinį projektą, jį reikia pririšti prie konkretaus sklypo, reikia kiek atsimenu higienos centro, gaisrininkų ir dar kažkokių parašų.
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 10 01, 16:03)
Aš manau, kad ne tik tai į kainą įeina, mums bent jau kai tvarkė, neatsimenu tik kiek mokėjom, seniai jau tai buvo, tai ir projektavimo sąlygų sąvadą ir kitus dokumentus kokių reikėjo, pats architektas sutvarkė, nereikėjo nei kur važiuoti, nei eilėse laukti. Bet čia reikia tiksliai išsiaiškinti kas į tą jų savoką statybų leidimas įeina.
Nes perkant, kad ir kartotinį projektą, jį reikia pririšti prie konkretaus sklypo, reikia kiek atsimenu higienos centro, gaisrininkų ir dar kažkokių parašų.

tai turbut i ta suma ir ieina visu reikalingu dokumentu sutvarkymas, nemanau kad tai daug , nes patys tikrai neprivazinetume is alt i klpda tvarytis dokumentu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidamal @ 2012 10 01, 15:09)
tai turbut i ta suma  ir ieina visu reikalingu dokumentu sutvarkymas, nemanau kad tai daug , nes patys tikrai neprivazinetume is alt i klpda tvarytis dokumentu  cool.gif

Tai jus tada pacioje pradzioje klausima ne taip uzdavet, tai mes ir galvojam vian apie leidima statyti biggrin.gif

O kaip jsu cia dabar sugalvojos is Alytaus net i Klaipeda keltis? ax.gif smalsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 01 spalio 2012 - 15:20