Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdutė į vonią

Super daiktas thumbup.gif Vos mazylis pradeda sedet, nebereikia 4 ranku vonioj biggrin.gif
Atsakyti
Turim ir mes jau kedute i vonia, super daiktas thumbup.gif pirkome Vaiku mieste Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Mes turim ir rata ir kėdutę. Ratas skirtas kūdikiams, kurie dar nesisėda, o kai vaikas pradeda sėstis, jam žymiai patogiau kėdutėje 4u.gif Ieškojau kėdutės daug kur, bet labiausiai man patiko Kotrynoje, tai ir nusipirkom, ten kur vaikas sėdasi neslystančia medžiaga išklota, žodžiu kokybė super thumbup.gif
Atsakyti
mums ir kedute super, palieku abu vyriokus turkstis ir rami dar galiu pabuti kelias min thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinokis: 15 rugpjūčio 2009 - 21:20
mano sesuo nusipirko kaip tik maudyniu zieda, sake superinis dalykas. thumbup.gif
Atsakyti
dovanoms labai geras dalykas, jau du kartus uzsisakem internetu ir nesem dovanu.. labai nustebinom ir buvom originalūs
Atsakyti
nu bet ar labai cia reikalingas daiktas?as neturiu ir kazkaip neprireike
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 09, 11:41)
nu bet ar labai cia reikalingas daiktas?as neturiu ir kazkaip neprireike

neturejot ir neprireike, as ir pirma sunu be jos uzauginau ir be daugelio kitu patogiu dalyku...., bet dabar naudojuosi visomis naujovemis ir dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicyy @ 2009 10 08, 21:45)
dovanoms labai geras dalykas, jau du kartus uzsisakem internetu ir nesem dovanu.. labai nustebinom ir buvom originalūs

O kur pirkot, jei ne paslaptis? Ar tiesiog is zmoniu pagal skelbima? nes panasu, kad pasiula mazesne uz paklausa...
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 10 11, 12:06)
neturejot ir neprireike, as ir pirma sunu be jos uzauginau ir be daugelio kitu patogiu dalyku...., bet dabar naudojuosi visomis naujovemis ir dziaugiuosi  wub.gif

visiškai drinks_cheers.gif aš irgi augindama savo vyresnėlius daug ko neturėjau, bet dabar džiaugiuosi. O ypač žiedu. Kol vaikutis silpnai pats sėdi, tai vonioje jį jau reikia laikyti ir prižiūrėti, tad maudynių malonumas sutrumpėja ir sumažėja verysad.gif O žiedas - super. Įsodinai ir žinai, kad nosimi nenugrius, o ir nugaros nebeskauda lotuliukas.gif Gal anksčiau jaunesnė buvau, tai ir nejutau, o dabar tai nugara vis duoda žinoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geniuks @ 2009 10 22, 12:54)
O kur pirkot, jei ne paslaptis? Ar tiesiog is zmoniu pagal skelbima? nes panasu, kad pasiula mazesne uz paklausa...

kaip r daugelis jau sioje temoje rase babymarket.lt, vaiku prekiu parduotuves ir per skelbimus padevetas irgi gali aptikti smile.gif
Atsakyti
Pirmaji vaika maudziau tokioje kedute, neisivaizduoju antorojo vaiko maudynes be tokios kedutes. Labai praktiskas daykas, kurio galima isigyti visur, nuo internetiniu parduotuviu iki skelbimu laikrasciuose.
Taciau as su kitokiu klausimu. Gal kuri naudojotes tokia apsaugine "kepure" maudymosi metu? Uztikau ja babymarket.lt puslapyje ir mastau gal reiketu isigyti antrajam vaikui?
user posted image
Atsakyti