Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdutė į vonią

QUOTE(giedruteliux @ 2009 12 09, 22:48)
Gal kuri naudojotes tokia apsaugine "kepure" maudymosi metu? Uztikau ja babymarket.lt puslapyje ir mastau gal reiketu isigyti antrajam vaikui?
user posted image

Turbut ir man teks isigyti tokia "kepuraite", nes manau, kad cia labai geras daiktas, tik turbut ji galima naudoti jau didesniems vaikams.
Atsakyti
Visko prisigalvoja :)Vieni daiktai pagelbeja, kiti tik uzima vietos, tai manau sitas daiktas bus is tu kurie pagelbeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 12 09, 22:48)
Taciau as su kitokiu klausimu. Gal kuri naudojotes tokia apsaugine "kepure" maudymosi metu? Uztikau ja babymarket.lt puslapyje ir mastau gal reiketu isigyti antrajam vaikui?
user posted image

O cia kaip suprantu sita kepurele skirta tam kad vaikuciui vandens su sampunu nepatektu i akytes? Jei taip tai gal ir praktiskas daiktas. Beje gal galite atsiusti nuoroda i sia kepurele, nes babymarket puslapyje kazko nerandu jos...
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 12 16, 15:30)
O cia kaip suprantu sita kepurele skirta tam kad vaikuciui vandens su sampunu nepatektu i akytes? Jei taip tai gal ir praktiskas daiktas. Beje gal galite atsiusti nuoroda i sia kepurele, nes babymarket puslapyje kazko nerandu jos...

Stai nuoroda https://www.babymark...ukai/,prid.3965
Atsakyti
Kaip manot, ar verta pirkti tokia kedute 10 men. vaikams? g.gif
Ar jau nebeapsimoka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 gruodžio 2009 - 23:12
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:07)

mano vaikui jau 1.3 m. bet dar maudomes kedutej , nes kitaip ja nulaikyt sunku , labai judrus vaikas. doh.gif
Atsakyti
jei iki siol isivertet, tai tikrai nebeapsimoka ir vaikas priprates ir Jums gerai, tai kam?
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:07)

Atsakyti
Mes esam labai patenkinti maudynių kėdute. Ir mažylis patenkintas ir mamai tikras palengvinimas thumbup.gif
Atsakyti
kolkas dar neturim bet manau kad tikrai isigysime thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif atsiliepimų temą pavertėt skelbimų lenta blink.gif

Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 03 26, 13:30)

Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių  thumbup.gif

ir mes be jokiu keduciu, ziedu ar ratu maudomes thumbup.gif patinka vandenukas, mankstas vandenyje lankom, o namie irgi megaujames taskymaisis ir maudynemis dideleje vonioje thumbup.gif
Atsakyti
apsiejome ir be tokios kedutes net du kart... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisa: 09 balandžio 2010 - 19:43