Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdutė į vonią

QUOTE(lanaa @ 2006 05 08, 12:00)
nu va radau kedutes pilna vaizda

user posted image

Sitokia pat sestadieni pirkau kotrynoj, apie 90lt. Ar 89lt ar 98lt nebepamenu.
Atsakyti
O as Kaune niekur neaptikau tokio daikto verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 07:45)
O as Kaune niekur neaptikau tokio daikto verysad.gif  verysad.gif

Kaune kartais Jonelio kiemely būna mirksiukas.gif
O aš ir Megoj mačiau tokią paprastą kėdutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 05 16, 16:10)
Kaune kartais Jonelio kiemely būna mirksiukas.gif
O aš ir Megoj mačiau tokią paprastą kėdutę mirksiukas.gif

tai kad megoj visas vaikiskas apejau...ka ieskojau mazei viska gavau, isskyrus ta kedyte doh.gif o kurioj pardej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:23)
tai kad megoj visas vaikiskas apejau...ka ieskojau mazei viska gavau, isskyrus ta kedyte doh.gif o kurioj pardej? g.gif

Mačiau "Tutuu" ar kaip ten ta pardė vadinas g.gif
Bet aš prieš kelis mėnesius Kaune buvau.. Gal dabar jau nebėra g.gif
Geriausia klausk pardavėjos, nes bent jau aš tai atsitiktinai pamačiau, nes tos kėdutės visai užkištos buvo, galima ir nepastebėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 09 22, 19:22)
ir mes ieškom tokios kėdutės

Jeigu jus ieskote savo mazylei, tai pagal amziu nelabai jau apsimoka pirkti, nes jos skirtos nuo 6 iki 15 menesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar kas rashe, bet yra keduciu pirkti Vilniuje Baby center pardeje, kainoja 70 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čėska: 21 spalio 2006 - 21:13
Mačiau tokias kėdutes "Karolio" internetiniame psl. Kaina apie 100 Lt.
Atsakyti
As su baime maudau savo 3 menesiu panele ant ranku, o ji, gudruole, is karto jaucia ir tempia lupa. Tad nusipirkom kedute, kur pusiaugula vaikas sedi. Tinkama iki 8 men. arba 8 kg. Kai paaugs, jau turime ir kedute, kur vaikas normaliai sedet gales.
Atsakyti
Mažesniems leliukams patogus ir toks Deltim daiktelis:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Siandien jau nusipirkom kedute,tik dar neisbandem,truputi sloguojam.Mokejom 45 lt wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 05 07, 11:11)
Mes turim tokią kėdutę, tai mums ji nepamainomas daiktas nuo tada kai vaikiukas pats pradėjo sėdėti thumbup.gif . Iki tol maniškis nemėgo maudynių, o su ta kėdute, tai tikra pramoga mirksiukas.gif . Sėdi sau patenkintas, taškosi, žaidžia su vonios žaisliukais ar vandens srove, o man saugu, kad jis nepaslys, neiškris mirksiukas.gif . Aišku be priežiūros nepalieku, bet šiaip tai jis vienas vonioj taškosi ir jam be galo smagu ax.gif . Dabar aš maudynių neįsivaizduoju be šios kėdelės...  rolleyes.gif

Pabandysiu pailiustruoti mirksiukas.gif

user posted image

ir mes tokia turim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mokejom ~50 lt. tiksliai jau nebepamenu ax.gif cia, supermamoje viena mamyte jas parduoda biggrin.gif
Atsakyti