Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdutė į vonią

O man atrodo kad šis daiktas visai nebereikalingas schmoll.gif aš neseniai apsilankiau parduotuvėj tiesiog ieškojau dovanėlės naujagimiui priėjo prie manęs pardavėja ir paklausė ko ieškanti g.gif atsakiau kad ieškau dovanos naujagimiui 2.gif ji dar paklausė už maždaug kokią sumą atsakiau maždaug už 100litų wink.gif ir ką jūs manote ogi pasiūlė šitą kedutę kur įsodini vaiką ir maudai bigsmile.gif ji kaip tik kainavo 99litus pasakė man kad tai labai praktiškas dalykas ir kurį labai perka blink.gif aš kažkaip pagalvojau ir atsakiau žinot ką užauginau tris vaikus ir tokios kėdutės tikrai nebuvau nė karto pasigedus schmoll.gif tai jinai taip užpyko ant manęs numetė šią kėdutę ir nuėjo lotuliukas.gif turbūt tas kėdutes tiesiog nori greičiau iškišti nes nėra jos jau tokios praktiškos neįsivaizduoju kaip galima vaiką joje maudyti juk reikia vistiek jį iškelti kai trini doh.gif su trim vaikais jos tikrai nepasigedau ir nenorėčiau dovanų gauti schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad ta kėdutė daugiau skirta ne maudymui, kiek vaikui vonioj pasiturkšt ax.gif Mano didžiąjam pats smagumas vonioj žaislus susikrovus vandeny sėdėt, net maudytis laiko nėr. Tai, kai buvo mažesnis, tokia kėdutė būt pravertus.
Atsakyti
As ir va- prisikaichiau kaip smagiai vaikai tiurskias tose kedutese, susigundziau ir savam numipirkau...ir kaip manot- mes net nesedejom joje- nei karto. pas mane labai judrus vaikis- tai jam ta kedute paskutinej vietoj,. Gerai nors tiek- ka pirkau is vienos SM mamos- ir sakychiau uz simboline kaina- tad negaila buvo ir perleist kazkam kitam dziaugtis ja. Kiek zinau- tas kitas berniuks laaaabai dziugaujas ir naudoja sekmingai. sakychiau nuo vaiko priklauso----mes pvz net nesedim kaip maudomes- nes tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek reikalu vonioj apeit reikia...... apchiupineti.. tai va- mums kedute- visai nereikalingas daiktas. 4u.gif
Atsakyti
na taip biggrin.gif mano maze gana ilgai sedi kedutej ir zaidzia su zaisliukais, putomis biggrin.gif veliau as jai isplaunu galvyte ir iki puses isprausiu, o kita dali jau kvieciu teveli padeti sveisti ax.gif
Atsakyti
Jei maudote vaiką viena, tai šitas daiktas yra tikrai labai reikalingas thumbup.gif Mūsų dreaugai tokią turi ir labai džiaugiasi. O mes nenaudojam, kadangi sūnelis maudosi kartu su tėčiu, kuris atstoja jam ir kėdute, ir gultą lotuliukas.gif
O pirkti galima Vilniuje parduotuvėse "Karolis", "Vaikų miestas".
Atsakyti
Vaika maudyt be kedutes mano nugarai butu prabanga tongue.gif Kai turejom dar tik viena vaika, tai visuomet kartu maudydavosi vyras arba as. Tuomet tikrai kedutes nereikejo. Bet maudant vaikuti viena ir ypac kai jis dar gan nedidukas ir reikia prilaikyt, tai menkas smagumas butu pasilenkus ir rankas istiesus but.

Bet dabar, kai turim du bernaicius, tai be kedutes maudymas butu tiesiog neisivaizduojamas (bent jau sudetingesnis tai tikrai). Maudosi jie visuomet kartu ir veikla vonioj oi kokia vyksta lotuliukas.gif Paprasciausiai bedukdamas vyresnelis mazaji nuburbulintu doh.gif Taskosi jie, duodasi, putas tarso - mazasis gi negali atsilikt. O kadangi keduteje, tai murkteleti po vandeniu nera sansu (tiesiam ant dugno ir gumini kilimeli, bet vis tiek tokiam varliui tiek ir tereikia, kad paslyst). O sededamas keduteje viska pasiekia, bet yra tuo pat metu ir saugus. O as ramiai sau salia vonios sedziu ir knyga skaitau drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes ir dziaugiames maudyniu kedute, maudomes nuo tada kai pradejo sedet, labai jai patiko zaist, primetam zaislu aplinkui ir turskiasi, o maudytis ji megsta ilgai ir man nereik but prie jos pasilenkus smile.gif
Atsakyti
as butinai pirksiu tokia kedute! as manaukad sumanimas thumbup.gif
Atsakyti
mes jau įsigijome kėdutę į vonią, mažylė labai patenkinta thumbup.gif , o ir mamai rankos laisvesnės smile.gif
Atsakyti
O gal žinot kur Kaune rast? Perskambinau parduotuves vos ne visas ir niekas neturi schmoll.gif SM irgi nesimato tokių skelbimų verysad.gif Gal kas galit padėti g.gif
Atsakyti
aš taip pat pirkau kėdutę,labai geras daiktas.Naudojom bveik iki metukų,tik kai mažoji išmoko vonioj atsistoti jos jau nebereikėjo.
Atsakyti
turim ir mes kedute , labai praverte kai mazasis sedet pradejo thumbup.gif ir tevu nugarai nereali pagalba biggrin.gif po poros savaiteliu pardavinesim , nes bernas jau nebenori sedet , lipa lauk is kedutes mirksiukas.gif
Atsakyti