labai geras dalykas,as leidziu vaikams ilgiau pazaisti vonioja ir nebijoti kad gali paslysti

turejom ir mes sita gera daigta, super dalykelis, tik greitai isaugom

QUOTE(alvydux @ 2007 07 30, 16:05)
aukščiau mamytės rašė, kad sėkmingai žiedą naudoja ir duše
Beje, mes turim žiedą, bet mums jau nebereikalingas 

O kuo skiriasi maudyniu ziedas ir maudyniu kedute?
Mes norime jau pirkti, bet nesuprantu skirtumo. O vaikus maudyt, tai kankine mnao ir vyro nugarai, ypac kai du reik maudyti. Tai po viena maudom, bet isivaizduoju, kad galeciau abu kartu maudyt. Ir patiems bus smagiau pasipliuskenti draugiskai. Tai siulykit, kas dar turit.

QUOTE(jufike @ 2007 08 13, 23:58)
na aš manau, kad kėdutė yra skirta didesniems vaikiukams, o žiedas mažesniems

QUOTE(mažiausia @ 2007 08 14, 12:34)

mes ir turim kedute
dalykas
mokejom 97lt bet nesigailiu

mokejom 97lt bet nesigailiu
Aš manau, kad tai laikinas daiktas, ir mums jos neprireikė
nebent neturit kur pinigėlių dėti...
bet čia tik mano nuomonė

sakykit mamytes,iki kokio amziaus ir svorio vaikuciui tinka maudyniu ziedas ar kedute.maniskei 11men .iki siol maudemes savo voneleje.bet vis dazniau dukra stojasi joje ,taigi tenka viena ranka laikyt,kita prausti...vis mastau gal isigyti?bet ar neperdidele mano pana?nors siaip ji nediduke..ir sveria 11kg.tik kazin ar sedes..
na pradziai ieskau patarimo,gal ir prisireiks?uz nedidele kaina naudota,butu galima pamegint..po to butu kam atiduot..
sakykit is praktikos kas geriau didesniam vaikiukui kedute ar ziedas?

sakykit is praktikos kas geriau didesniam vaikiukui kedute ar ziedas?
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 17, 00:03)
Tos kėdutės labai jau trumpas naudojimas.Mūsų mažoji nuo 6,5 mėn pati sėdi vonioje
,o kėdutėj neišlaikysi 

na na, vonia voniai nelygu, aš pati vos saviškėj išsilaikau, ji didelė, ką tas spirgas toj vonioj, nusisuksi ir priburbuliuos

QUOTE(jufike @ 2007 08 14, 00:58)
Mes norime jau pirkti, bet nesuprantu skirtumo. O vaikus maudyt, tai kankine mnao ir vyro nugarai, ypac kai du reik maudyti. Tai po viena maudom, bet isivaizduoju, kad galeciau abu kartu maudyt. Ir patiems bus smagiau pasipliuskenti draugiskai. Tai siulykit, kas dar turit.

Na tikrai kedute ir ziedas skiriasi,mes turejom abu.Kedute yra medziagine,tokia pusiau gulima,as joje vaika maudziau nuo gimimo ik tol kol pradejo sedet.O zieda naudojom jau nuo 5men.iki 12men kazkur.
ar patogu vaika isprausti, kai jis tame ziede? galvoju, kaip cia pasilengvint maudymasi

Naudoju kedute, labai dziaugiuosi, kad pirkau, nes nugarai blogai buvo, neislaikydavau, slysdavo vaikas.Mano kedute tokia panasi, kaip kazkurios mamytes nuotraukelej.Plastmasine, su guminiais skrituliais apacioj prilimpa prie vonios.Imetu vaika, numaudau ir ramybe, sedi sau issisiepes.Patariu visoms, butinai nusipirkit, palengvinsit savo nugarai.Nezinau Lietuvoj ar yra, pirkau Ispanijoj apie 20 euru