Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdutė į vonią

QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 09:49)
Sveikos mamytės  smile.gif Ką manot apie kėdutes į vonią ir gal žinot kur jos pasiieškoti  g.gif .

Visa laika labai norejau, bet niekur neradau pirkti, nei Vilniui nei kaune firminese pardose, o siame puslapyje dar nebuvau uzsiregistravus. Tad ikrai patarciau ismeginti, pirkti yra siame portale, skelbimuose. thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau vakar Kotrynoj (Ukmerges g. Vilniuj) uz 63lt (Flipper), bet paskutine ax.gif
Atsakyti
[quote=linusia5,2008 03 27, 21:08]
Naudoju kedute, labai dziaugiuosi, kad pirkau
bet joje vaikas turi gerai jau sedet?
Atsakyti
Nu cia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O as dar galva suku kaip man vaika issimaudyti g.gif i vonele nebetelpa.. dideleje nepatogu...
Esiu ir as maudynem patogumu iekoti assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Sveikutes,
wqau, koks geras daikciukas smile.gif Tikiuos mano Mazius pamegs smile.gif
Atsakyti
Mano mažajai labai patiko,o ir man buvo patogu naudojant kėdutę.Pirkau SM,pardaviau taip pat čia smile.gif
Atsakyti
O kur galima tokia gyvai paciupineti? 4u.gif Cia vaiku parduotuvese ieskoti?
Atsakyti
www.babymarket.lt/lt/greitapaieska/,offset.0

jei nerodys tai ziurekit prie prekiu: voneles, naktiniai puodukai

ir pigiu ir brangiu ir visu spalvu maudyniu ziedu-keduciu ir gultuku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo queen_nida: 25 spalio 2008 - 15:42
QUOTE(Shady @ 2008 08 13, 16:05)
O kur galima tokia gyvai paciupineti?  4u.gif  Cia vaiku parduotuvese ieskoti?

tokiu ziedu yra pirkti parduotuveje "vaiku miestas".
Atsakyti
[Super daiktas, nepamainomas vonioje. vaikas jauciasi suagiai, o ir mamos rankos laisvos thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nusiziurejau www.babymarket.lt savo bambyzui, nes jau nugara skauda ji maudant... Tik yra dveiju rusiu -vieni brangesni, kiti pigesni, kazin kurie geriau...? rolleyes.gif

http://www.babymarke...ekes/,prid.1387
http://www.babymarke...ekes/,prid.1709
Atsakyti
O kokie super daikciukai - butinai nusipirksiu, mane suzavejo, paskaiciua babymarket.lt, kad vienas su termometru ir paminkstinimu padupsiukui, o kitas be siu priedu, manau imsiu ta pagerinta wink.gif
Atsakyti