QUOTE(JEma @ 2012 12 01, 09:35)
Apleidau tema ir statybas nes jau nuo 11.10 nauja seimos nare turim tai laiko sumaxejo. Vyras viskuo besirupina. Orai nekokie tai darbai daug leciau juda

bet vakar buvau prie namuko tai jau virs garazo stogas beveik baigtas o ant pagrindinio namo jau gegnes sudetos:) Tai irgi smagu nes jau matosi vaizdas namuko. Desim 4 Velux langus tai oho kiek jie kainuoja...
Dideliausi sveikinimai mazam zmoguciui ir teveliams

.
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2012 12 01, 18:41)
Kol praeis 3 temos, tai man albumas bus nebereikalingas, nes tada jau viska busiu padarius savaip ir jokiu ideju pasisemt is jo jau nebegalesiu, nes pas mane bus viskas viduj baigta

Tada reik keltis i tema apie aplinkos tvarkyma
Pas mus irgi tas pats

. Kai viska pradedi nuo nulio arba tik planuoji statybas, tai tada tikrai verta laukt slaptazodzio. O kai pradedi nuo vidaus darbu, tai tiketis neverta - aktyviai bendraut neiseina, nes is pradziu statantiems negali nieko patart, kai to neteko daryt, o del negalejimo patekt i albuma, velgi nieko negali pakomentuot

. Belieka tenkintis bendravimu

. As jau apie metus cia ,,vaidenuos"

.
O del laiptu tada su tuo pasiulymu paskaiciavom - apie 13t. gaunas
Tai visgi nusprende MB pats su draugu virint... Krokodilus jau turim su senom ,,statybu" pakopom. Dar sio to is suvirinimo darbu truksta, bet lyg viskas gerai pavyko

. Metalas su supjovimu apie 500Lt kainavo

.