Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

Laba,
Nusiziurejau sokolado spalvos plyteles, nelabai blizgios, labai siaurom sviesenem nedaug juostelem. Kaip manote 30*30 plyteles saliono grindims nera labai jau senamadiska ?
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2012 12 01, 14:10)
Kai pabendraus aktyviai kokias 3 temas. Jau greit galėsi prašytis.

Kol praeis 3 temos, tai man albumas bus nebereikalingas, nes tada jau viska busiu padarius savaip ir jokiu ideju pasisemt is jo jau nebegalesiu, nes pas mane bus viskas viduj baigta sad.gif
Tada reik keltis i tema apie aplinkos tvarkyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 01, 17:41)
Laba,
Nusiziurejau sokolado spalvos plyteles, nelabai blizgios, labai siaurom sviesenem nedaug juostelem. Kaip manote 30*30 plyteles saliono grindims nera labai jau senamadiska ?
Papildyta:

Kol praeis 3 temos, tai man albumas bus nebereikalingas, nes tada jau viska busiu padarius savaip ir jokiu ideju pasisemt is jo jau nebegalesiu, nes pas mane bus viskas viduj baigta sad.gif
Tada reik keltis i tema apie aplinkos tvarkyma  ax.gif

Taigi tu jau dvi temas prikalbėjai.Kokie dabar pas tave darbai statybų eina? Ar pasiruošusi nuotraukų įdėt?
neseniai kas gavo slaptažodžius tai tik Vyriukas daugiau nuotraukų įdėjo,o kiti ne. Laukiam daugiau nuotraukų ,kas ką darot rodykites.O tai gauna slaptažodžius ir dingsta,todėl nepykit,kad taip iš karto neprileidžiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 01 gruodžio 2012 - 19:29
QUOTE(JEma @ 2012 12 01, 09:35)
Apleidau tema ir statybas nes jau nuo 11.10 nauja seimos nare turim tai laiko sumaxejo. Vyras viskuo besirupina. Orai nekokie tai darbai daug leciau juda sad.gif bet vakar buvau prie namuko tai jau virs garazo stogas beveik baigtas o ant pagrindinio namo jau gegnes sudetos:) Tai irgi smagu nes jau matosi vaizdas namuko. Desim 4 Velux langus tai oho kiek jie kainuoja...

Dideliausi sveikinimai mazam zmoguciui ir teveliams 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2012 12 01, 18:41)
Tada reik keltis i tema apie aplinkos tvarkyma  ax.gif

Pas mus irgi tas pats biggrin.gif 4u.gif . Kai viska pradedi nuo nulio arba tik planuoji statybas, tai tada tikrai verta laukt slaptazodzio. O kai pradedi nuo vidaus darbu, tai tiketis neverta - aktyviai bendraut neiseina, nes is pradziu statantiems negali nieko patart, kai to neteko daryt, o del negalejimo patekt i albuma, velgi nieko negali pakomentuot doh.gif . Belieka tenkintis bendravimu 4u.gif . As jau apie metus cia ,,vaidenuos" mirksiukas.gif .

O del laiptu tada su tuo pasiulymu paskaiciavom - apie 13t. gaunas doh.gif doh.gif
Tai visgi nusprende MB pats su draugu virint... Krokodilus jau turim su senom ,,statybu" pakopom. Dar sio to is suvirinimo darbu truksta, bet lyg viskas gerai pavyko thumbup.gif . Metalas su supjovimu apie 500Lt kainavo lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 02 gruodžio 2012 - 10:39
Aciu uz sveikinimus.
Kaip jum faina kad jau viduje tvarkotes, o mums orai kisa koja sad.gif Architektas suvelavo pora menesiu su darbais o dabar ju taip truksta sad.gif jei tokie orai ir toliau bus tai vyras sako kazi ar stoga dengsim. Gal tkk plevele uzdesim... nes bijom kad ant pasalusios medienos paskui nekokybiskai uzsidengs ploksteles. Ka jus darytumet?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 11 30, 12:34)
Sveikinu.  Pasitikslinsiu. Jus teigete kad statote PN?

Mes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2012 12 02, 16:33)
Aciu uz sveikinimus.
Kaip jum faina kad jau viduje tvarkotes, o mums orai kisa koja sad.gif Architektas suvelavo pora menesiu su darbais o dabar ju taip truksta sad.gif jei tokie orai ir toliau bus tai vyras sako kazi ar stoga dengsim. Gal tkk plevele uzdesim... nes bijom kad ant pasalusios medienos paskui nekokybiskai uzsidengs ploksteles. Ka jus darytumet?

Kokia plevele desite? laikina,ar galvojate uzdeti difuzine kuri eina po stogo skarda ir palikti? Je Uztai mano namas siemet liko be kepures smile.gif i difuzine desite,tai UV spinduliai ja gadins. Dazniausiai buna leidziama laikyti iki 4 menesiu
ja atvira. O geriausia uzdejus ja ,iskart uzdeti ir stogo danga. Ilgiau tarnaus difuzine.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

QUOTE(ambre @ 2012 11 30, 10:35)
Labas.
Pagaliau persikraustem thumbup.gif  Jausmas  labai geras. Nors daug ko truksta,bet kai kiekvienas kampas isciupinetas tai jau niekas nesvarbu...
Zidini kuriam kiekviena vakara, labai malonu, ryte dar zarijos rusena...Taigi negaila nei lito, kuri jam isleidom. (cia abejojantiems) smile.gif

sveikinimai isikelus i savo namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ambre, sveikinu su ikurtuvemis! Kaip smagu isikelti i naujus grazius namus smile.gif

Apleidau tema ir statybas nes jau nuo 11.10 nauja seimos nare turim tai laiko sumaxejo. Vyras viskuo besirupina. Orai nekokie tai darbai daug leciau juda sad.gif bet vakar buvau prie namuko tai jau virs garazo stogas beveik baigtas o ant pagrindinio namo jau gegnes sudetos:) Tai irgi smagu nes jau matosi vaizdas namuko. Desim 4 Velux langus tai oho kiek jie kainuoja...

sveikinimai su seimos pagausejimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2012 12 02, 16:44)

Priminkit,kokiam stovyje esate?
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 01, 18:41)
Laba,

O as galvoju, kad visgi irgi tokio dydzio plytelem koridoriu desim - jis pas mus dydzio sulig kambariu... Kazkaip negalvojau, senamadiska ar ne - kad tik tiktu ir patiktu g.gif . O is kokiu variantu ziurinejat- t.y. plyteliu matmenys. Tos parketlenciu imitacijos plyteles man grazu, bet brangoka, kai tokie nemazi plotai susidaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 02, 10:27)
Dideliausi sveikinimai mazam zmoguciui ir teveliams  4u.gif .

O del laiptu tada su tuo pasiulymu paskaiciavom - apie 13t. gaunas  doh.gif  doh.gif
Tai visgi nusprende MB pats su draugu virint... Krokodilus jau turim su senom ,,statybu" pakopom. Dar sio to is suvirinimo darbu truksta, bet lyg viskas gerai pavyko  thumbup.gif . Metalas su supjovimu apie 500Lt kainavo  lotuliukas.gif .

Oho kaina kokia, na prisiduodu ir as pas mus jau laiptai yra, tilpom i 1200, kai atsiras daugiau pazadu ikelti foto, daroma santechnika ir elektra, didziausias galvos skausmas doh.gif kai reikia numatyti i prieki, tai tiek naujienu blush2.gif
Atsakyti
Kaip aš lubas dariau... smile.gif
http://dreamhousas.b...iliai-vata.html
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 11 30, 14:33)
prisicitavau doh.gif
zodziu, aciu uz sveikinimus visiems. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif su ikurtuvemis

Apleidau tema ir statybas nes jau nuo 11.10 nauja seimos nare

SVEIKINIMAI wub.gif
QUOTE(dairina @ 2012 12 02, 23:48)
Oho kaina kokia, na prisiduodu ir as pas mus jau laiptai yra, tilpom i 1200, kai atsiras daugiau pazadu ikelti foto, daroma santechnika ir elektra, didziausias galvos skausmas  doh.gif kai reikia numatyti i prieki, tai tiek naujienu  blush2.gif

prasome pasidalinti kaip i tokia suma itilpote ....kokio tipo laptai g.gif
mums ateina metas jau laiptine renovuoti ,tai radejau dometis laittu gamybos kainomis doh.gif
Atsakyti