Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(airise @ 2012 12 01, 20:22)
Taigi tu jau dvi temas prikalbėjai.Kokie dabar pas tave darbai statybų eina? Ar pasiruošusi nuotraukų įdėt?
neseniai kas gavo slaptažodžius tai tik Vyriukas daugiau nuotraukų įdėjo,o kiti ne.  Laukiam daugiau nuotraukų ,kas ką darot  rodykites.O tai gauna slaptažodžius ir dingsta,todėl nepykit,kad taip iš karto neprileidžiam.

Pirkau dezute be langu, be duru. Dabar sudeti langai, durys, apsiltintas ir uzarmuotas fasadas. Padarytos sildomos grindys, isvedziotas vandentekis, kanalizacija, elektra. Taip pat apsiltintas stogas, sudetas gipsas 2 auktes, istinkuotas 2 a. Dabar sia savaite bus sudetas gipsas ir istinkuotas 1 aukstas. jau padaryta laiptasija, uz poros savaiciu montavimas. Dabar intensyviai perku vidaus apdailos medziagas, todel norejau pasiziuret kas ir kaip isisrengineja visu, nes kova jau pradedu isirenginet vidu.
Gruodi statau sildymo katila, kabinu radiatorius. Pagal plana birzelio 1 d. turiu jau gyvent name.
Aplinka biski tvarkiau. Veziau 5 masinas po 18 m3 zemes, sodinau medelius wub.gif
Padaryta lietaus nuotekų sistema , iskastas sulinys.
Visi darbai pas mane eina labai sparciai. Visi sie darbai atlikti nuo siu metu 9 men. pradzios.
O siaip informacija as dalinuos. Kazkuris cia bendraujantis vyrukas prase, kad parodyciau kaip pas mane daro kanalizacija ir as mielai ta pacia diena parodziau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2012 12 02, 23:07)
O as galvoju, kad visgi irgi tokio dydzio plytelem koridoriu desim - jis pas mus dydzio sulig kambariu... Kazkaip negalvojau, senamadiska ar ne - kad tik tiktu ir patiktu  g.gif . O is kokiu variantu ziurinejat- t.y. plyteliu matmenys. Tos parketlenciu imitacijos plyteles man grazu, bet brangoka, kai tokie nemazi plotai susidaro... g.gif

Ziurejau dryzuotas tokia. Pagrindas sokoladas, o plonos juosteles siaudo ir pilku spalvu. Ale jau nepirkau, nes susimeciau sad.gif
uztai vakar issirinkau plyteles abiem voniom, tai siandien vaziuoju pirkt smile.gif
Papildyta:
Tiesa, o mano laiptasija su lazeriuotom detalem gavosi 690 smile.gif
Mano vyras cia pasistenge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 03, 09:31)
Pirkau dezute be langu, be  duru. Dabar sudeti langai, durys, apsiltintas ir uzarmuotas fasadas. Padarytos sildomos grindys, isvedziotas vandentekis, kanalizacija, elektra. Taip pat apsiltintas stogas, sudetas gipsas 2 auktes,  istinkuotas 2 a. Dabar sia savaite bus sudetas gipsas ir istinkuotas 1 aukstas. jau padaryta laiptasija, uz poros savaiciu montavimas. Dabar intensyviai perku vidaus apdailos medziagas, todel norejau pasiziuret kas ir kaip isisrengineja visu, nes kova jau pradedu isirenginet vidu.
Gruodi statau sildymo katila, kabinu radiatorius. Pagal plana  birzelio 1 d. turiu jau gyvent name.
Aplinka biski tvarkiau. Veziau 5 masinas po 18 m3 zemes, sodinau medelius  wub.gif
Visi darbai pas mane eina labai sparciai. Visi sie darbai atlikti nuo siu metu 9 men. pradzios.
O siaip informacija as dalinuos. Kazkuris  cia bendraujantis vyrukas prase, kad parodyciau kaip pas mane daro kanalizacija ir as mielai ta pacia diena parodziau  ax.gif

Papildyta:

Ziurejau dryzuotas tokia. Pagrindas sokoladas, o plonos juosteles siaudo ir pilku spalvu. Ale jau nepirkau, nes susimeciau sad.gif
uztai vakar issirinkau plyteles abiem voniom, tai siandien vaziuoju pirkt smile.gif
Papildyta:

Čia aš pas jus buvau svečiuose. Dar neteko matyt tokio greito veiksmo statybuose. Žodžiu šaunuoliai smile.gif

Duokim Ručikei slatažodį, ką jau tan slėpt galų gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 02, 11:27)
Metalas su supjovimu apie 500Lt kainavo  lotuliukas.gif .

čia tai bent thumbup.gif Bus įdomu pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 03, 10:31)

Papildyta:

jetus kaip pavydziu kaip vyras sugeba thumbup.gif saunuolis

o sokoladiniu grindu atsisakyciau ,nes labai jau prieziuros reikalauja jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 03, 10:31)
Pirkau dezute be langu, be  duru. Dabar sudeti langai, durys, apsiltintas ir uzarmuotas fasadas. Padarytos sildomos grindys, isvedziotas vandentekis, kanalizacija, elektra. Taip pat apsiltintas stogas, sudetas gipsas 2 auktes,  istinkuotas 2 a. Dabar sia savaite bus sudetas gipsas ir istinkuotas 1 aukstas. jau padaryta laiptasija, uz poros savaiciu montavimas. Dabar intensyviai perku vidaus apdailos medziagas, todel norejau pasiziuret kas ir kaip isisrengineja visu, nes kova jau pradedu isirenginet vidu.
Gruodi statau sildymo katila, kabinu radiatorius. Pagal plana  birzelio 1 d. turiu jau gyvent name.
Aplinka biski tvarkiau. Veziau 5 masinas po 18 m3 zemes, sodinau medelius  wub.gif
O siaip informacija as dalinuos. Kazkuris  cia bendraujantis vyrukas prase, kad parodyciau kaip pas mane daro kanalizacija ir as mielai ta pacia diena parodziau  ax.gif

Papildyta:

Papildyta:

Pas mus lygiai tas pats, tik sildymas jau veikia. Plyteles voniai irgi sia sav. pirksim, jau dali ir turim - paziurejumui pasieme smile.gif .
O laiptu sijos pas mus 2 + aikstele reikejo daryt, tai ir metalo suejo daugiau 4u.gif .

Bet ir tempai pas jus thumbup.gif . Mums labai ilgai darbai tempias, kai patys beveik viska... unsure.gif . Nors nera labai kur ir skubet - kanalizacija vistiek pavasari tepasijunsim, kai bus palankios salygos griovius kast...
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 12 03, 10:39)
čia tai bent  thumbup.gif Bus įdomu pamatyti  smile.gif

Kai pabaigs, galesiu nufotografuot, nors iki galutinio vaizdo dar toli, kol nebus tikruju pakopu...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 12 02, 20:00)
Priminkit,kokiam stovyje esate?

mes paciam pradiniame tik ispiltas pamatas ir sulinys iskastas biggrin.gif

QUOTE(Vyriukas @ 2012 12 03, 10:11)

saunuolis thumbup.gif
QUOTE(Osera @ 2012 12 03, 10:40)

o sokoladiniu grindu atsisakyciau ,nes labai jau  prieziuros reikalauja jos  doh.gif

drinks_cheers.gif uzmaciau per laida vonioje raudonas grindu plyteles ir baltas sienu atrode thumbup.gif mes su MB nusprendem kad visur bus praktiskai baltai arba tik lengvas atspalvis idetas ir jokiu tamsiu grindu,labai jau dulkes kimba.Musu namas primins kiek skandinaviska stiliu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Del sokoladiniu plyteliu tai as ir pagalvociau, nors man labai grazu jos. Sesuo hole susidejo sokoladines tokias su neryskiu rastu, biski blizgias, nu zodziu kazkokias labai prasmatnias ir kaip jos vyras sako brangiausias kokios tik buvo parduotuveje lotuliukas.gif Nu atrodo tikrai super thumbup.gif Bet purvas kaip matosi doh.gif Gali daugiau nieko neveikti kaiptik plauti grindis. Ties durimis net batams valytis spec kilimine danga isidejo jauciu koks 1,5x2m biggrin.gif

Na laptai tai tikrai domina agal kainu skirtumus. Nes ziuriu 13000 ir 500Lt ax.gif Idomu bus pamatyti nuotraukas.
I albumiuka tikrai norisi, ten ir savo foto galim ideti, nes as stengiuosi paveiksluoti beveik kiekviena etapa bigsmile.gif

Biesai galvojam difuzine gal palikt per ziema ax.gif Nebezinom ka daryt su tuo stogu kai tiek sniego doh.gif Nes po viena plokstele kol isdes... O ir kur garantijos kad kokybe bus dedant prie tokiu oru... Zodziu pravalas, stoja darbai... Virs garazo kiek zinau dar ne visa bitumine danga prilydita nes pradejo, o paskui prasidejo lietus ir sniegas. bet ten viskas daugiau jau padaryta. Kadangi garazas ant sklypo ribos tai sakem bandysim dar dabar apsiltint ta siena kuri realiai pas kaimynus ir uzdesim skarda, manom kad ji pigiausias variantas. Turi buti is nedegiu medziagu ji.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2012 12 03, 11:27)

Na laptai tai tikrai domina agal kainu skirtumus. Nes ziuriu 13000 ir 500Lt  ax.gif  Idomu bus pamatyti nuotraukas.

, kaip rasiau, o visa kita dar nezinau, kiek kainuos ... Bet kai uz ta pati beveik 5t. prase ir dar be popieriu- ir pazystamas dar, vadinas, tai nepalyginamas dalykas smile.gif .
Atsakyti
o sokoladiniu grindu atsisakyciau ,nes labai jau  prieziuros reikalauja jos  doh.gif

su šviesiomis aš irgi vargstu.. Geriausia natūralaus ąžuolo šviesumo spalva, ant jos mažiausiai matosi dulkės.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 12 03, 10:38)
Čia aš pas jus buvau svečiuose. Dar neteko matyt tokio greito veiksmo statybuose. Žodžiu šaunuoliai smile.gif

Duokim Ručikei slatažodį, ką jau tan slėpt galų gale smile.gif

Žinokit, aš pati netikiu, kad taip viskas greit eina smile.gif

jetus kaip pavydziu kaip vyras  sugeba  thumbup.gif saunuolis

Jo mano vyras superinis. Jis viska daro. Bus linksma, kai mes spakliuosim abu sienas. Kazkaip sio darbo labiausia bijau smile.gif

QUOTE(Natele @ 2012 12 03, 10:55)
O laiptu sijos pas mus 2 + aikstele reikejo daryt, tai ir metalo suejo daugiau  4u.gif .

Mano irgi 2 laiptasijos su aikstele.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 12 03, 11:52)
su šviesiomis aš irgi vargstu.. Geriausia natūralaus ąžuolo šviesumo spalva, ant jos mažiausiai matosi dulkės.

isvada viena- grindis teks plaut, tiek sviesias , tiek tamsias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 03, 12:23)
Jo mano vyras superinis. Jis viska daro. Bus linksma, kai mes spakliuosim abu sienas. Kazkaip sio darbo labiausia bijau smile.gif
Mano irgi 2 laiptasijos su aikstele.
Papildyta:

isvada viena- grindis teks plaut, tiek sviesias , tiek tamsias  lotuliukas.gif

plauti reikia visas grindis ,tiek kad su vaikais netik dulkes ....bet trupiniai ,lasiukai nuo kokiu sulciu ir ttttai ant tamsiu tai matosi 100 kartu labiau .Nes turime ir tokiu ir tokiu grindu name ...bet svetaineje mano sokoladines reikalauja daug daugiau valymo .Bet as jau ipratau ,kad rytas prasideda su grindu plovimu biggrin.gif

kaip sake aulina , nat azuolo spalvos demesio reikalauja maziausiai thumbup.gif bet kazkaip taip jau tas atspalviis nusibodes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 03, 12:23)

Pats per tiek laiko? g.gif As tai sunkiai isivaizduoju, nebent mano MB perpus trumpesnes darbo valandos butu arba namukas dvigubai mazesnis biggrin.gif .
Nebijokit to darbo, as beveik viso namo seienas apejau glaistydama, kai kur ir po pora kartu... Bet va baigiamojo sluoksnio tikrai nesiimsiu - tegu MB dailina ir lygina biggrin.gif .
Atsakyti