QUOTE(airise @ 2012 12 01, 20:22)
Taigi tu jau dvi temas prikalbėjai.Kokie dabar pas tave darbai statybų eina? Ar pasiruošusi nuotraukų įdėt?
neseniai kas gavo slaptažodžius tai tik Vyriukas daugiau nuotraukų įdėjo,o kiti ne. Laukiam daugiau nuotraukų ,kas ką darot rodykites.O tai gauna slaptažodžius ir dingsta,todėl nepykit,kad taip iš karto neprileidžiam.
neseniai kas gavo slaptažodžius tai tik Vyriukas daugiau nuotraukų įdėjo,o kiti ne. Laukiam daugiau nuotraukų ,kas ką darot rodykites.O tai gauna slaptažodžius ir dingsta,todėl nepykit,kad taip iš karto neprileidžiam.
Pirkau dezute be langu, be duru. Dabar sudeti langai, durys, apsiltintas ir uzarmuotas fasadas. Padarytos sildomos grindys, isvedziotas vandentekis, kanalizacija, elektra. Taip pat apsiltintas stogas, sudetas gipsas 2 auktes, istinkuotas 2 a. Dabar sia savaite bus sudetas gipsas ir istinkuotas 1 aukstas. jau padaryta laiptasija, uz poros savaiciu montavimas. Dabar intensyviai perku vidaus apdailos medziagas, todel norejau pasiziuret kas ir kaip isisrengineja visu, nes kova jau pradedu isirenginet vidu.
Gruodi statau sildymo katila, kabinu radiatorius. Pagal plana birzelio 1 d. turiu jau gyvent name.
Aplinka biski tvarkiau. Veziau 5 masinas po 18 m3 zemes, sodinau medelius

Padaryta lietaus nuotekų sistema , iskastas sulinys.
Visi darbai pas mane eina labai sparciai. Visi sie darbai atlikti nuo siu metu 9 men. pradzios.
O siaip informacija as dalinuos. Kazkuris cia bendraujantis vyrukas prase, kad parodyciau kaip pas mane daro kanalizacija ir as mielai ta pacia diena parodziau

Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2012 12 02, 23:07)
O as galvoju, kad visgi irgi tokio dydzio plytelem koridoriu desim - jis pas mus dydzio sulig kambariu... Kazkaip negalvojau, senamadiska ar ne - kad tik tiktu ir patiktu
. O is kokiu variantu ziurinejat- t.y. plyteliu matmenys. Tos parketlenciu imitacijos plyteles man grazu, bet brangoka, kai tokie nemazi plotai susidaro... 

Ziurejau dryzuotas tokia. Pagrindas sokoladas, o plonos juosteles siaudo ir pilku spalvu. Ale jau nepirkau, nes susimeciau

uztai vakar issirinkau plyteles abiem voniom, tai siandien vaziuoju pirkt

Papildyta:
Tiesa, o mano laiptasija su lazeriuotom detalem gavosi 690

Mano vyras cia pasistenge