Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

biggrin.gif Tai man irgi is pradziu buvo juokinga ,bet kai pradejo ji sms jam siuntinet blink.gif Nepazystu as jos ,sake vaikas ,kad kazkur susipazino kai jis ejo ,o ji prie kelio prie ozkyciu pakalbino ji...ir nera ko paklaust ,kas ji per paukstis,bet kaip bebutu ,as 19 nescia buvau ir su 9-meciais nedraugavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 02, 20:03)
Niu kad neturiu, prieš porą metų tyriausi skrandį tai nieko nerado išskyrus gastritą nervinio pobūdžio, bet kaip tu sakai tada susitvarkiau galvą ir buvau jau pamiršusi šitą  bėdą, o dabar matyt vėl susidėjo čia man viskas į vieną krūvą, pradėjau per daug į viską reaguoti ir per giliai imt į plaučius,tai matyt ir atsinaujino doh.gif Geriu Omeprazol Actavis g.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif nežinau kodėl bet toks juokas suėmė, prasided mamyt paauglystė mirksiukas.gif o jei rimtai tu ją esi mačiusi, gal pažįsti, šiaip pagalvojau kad gal jai ne viskas gerai g.gif tu daugiau pasiklausinėk savo berniuko apie ją kad papasakotų, kur ir kaip susipažino, ką jie šneka mirksiukas.gif

Žinok pas mane jau didelės erozijos buvo, gėriau porą metų vaistus, bet realiai pagerėjo tik susitvarkius mąstymą. Niu aš gerus Actavis, bet žinok yra daug geresnių. Pabandyk vakarais prieš miegą kokio, kad ir sedatif pačiulpt. Jį pastoviai galima naudot. Jei tik pradėjai gert vaistus - pagerėjimas nebūna taip greit. O šiaip auginkis žievę, nes čia jautruolių liga.

O dėl tos 19 metės čia gal juokas. Bet mano Gabijai tai seniai į skype kažkokie ne kartą rašinėjo - tai kažkada ji atrašė, kad jos tėvas už juos jaunesnis - tai dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, ar afi buvo pasirodzius, ar kazka praleidau blush2.gif visai nusilakscius esu po savo ligos, tiek rupesciu dar pries kelione (i sostine lotuliukas.gif ) bet ne vienai dienai, tai reikia viska pagalvot, ka rengtis, vaikams ka sudet...vien zodziu, grysiu i eteri tik sestadieni, sveikateles nestuke.gif , laukiam leliuku wub.gif

visom laukianciom po balioneli, iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 02, 21:12)
sveikos, ar afi buvo pasirodzius, ar kazka praleidau  blush2.gif  visai nusilakscius esu po savo ligos, tiek rupesciu dar pries kelione (i sostine  lotuliukas.gif ) bet  ne vienai dienai, tai reikia viska pagalvot, ka rengtis, vaikams ka sudet...vien zodziu, grysiu i eteri tik sestadieni, sveikateles  nestuke.gif , laukiam leliuku  wub.gif

visom laukianciom po balioneli, iki  4u.gif

Gero laiko sostinėj. Būsi šalia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms mirksiukas.gif
Ziuriu Afi, ir cia nera -toks vaizdelis ,kad ji jau supuoja lelyte wub.gif
O as siandien laukiu po piet tetuko ,tai virtuvej suksiuos su mesytem ir pyragais biggrin.gif

sauluciukas ,geros viesnages.. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites smile.gif

as buvau sugalvojusi kad reikia man pradeti eiti sportuoti... bet nuo siandien ryto manes neapleidzia minti jog man reikia susirasti dar viena kazkoki papildoma darbeli doh.gif ir taip ta ikiri mintis man istrigus kad negaliu jos atsikratyti doh.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif

Naktis nekokia vėl. Mažasis pravėmė, dabar 38. Nuo miego trūkumo jau svaigsta galva, o dar iki Kuršėnų reik lėkt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos!
Oksaniuk, sakau, kad tu su juo pakalbek, kad cia nelabai gerai jau ta draugyste su tokio amziaus mergina ir pan.? As bandyciau pradzioje taip...
Oi, o vakar mano vyresnysis prisipazino, kad viena mergaite isimylejo tongue.gif
Kaip mamaitukas laukia vyro - niekaip blink.gif net nezinau ka valgyt taisysiu. Reikia, blyn, pradet galvot, nes kaip ne kaip - treciadienis, o sestadieni ryte vaziuojam i oro uosta jo pasitikt
Atsakyti
Mano vyras gryzes visada pirma diena nori ukiskai pavalgyt-mesa ,bulves ir kokie rauginti ,sutinti kopustai lotuliukas.gif o ant virsaus pyragas naminis su pienu doh.gif O sekancia diena vsio ,sriubytes kokios ,kotletukas lengvas ..
O kas del vaiko ,kaip sakai tu mamaitukas,kad pakalbeciau su juo,tai jis nelabai supranta kodel as jam sakau,kad nelabai dera draugaut ir sms susirasinet su ja doh.gif galvoju as jai paciai parasysiu ,juk jai 19 ..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu klausyk oksaniuks,ir bedos pas tave biggrin.gif Bet as irgi sunerimciau.Kazkaip keistai man tokia draugyste atrodo g.gif
Mamaituk,o tu paklausk vyro,ko jis noretu gryzes?Turiu,omeny is maisto lotuliukas.gif Gal turi zmogus kokiu pageidavimu ir tada tau neteks sukti galvos.
Nes maniskis,tai gryzes pirma diena isvis mazai valgo.Gal is susijaudinimo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Rinann, jau pasake ko noretu. Sarasiukas: keptos vistos, saunkauliuku su sutintais kopustais ir bulvem, namines kepenines, karkos vyniotinio, pyragu bet kokiu, skumbres uztepeles... Primetat koki baliu turiu suruost??? ohmy.gif Bet del saviskio nieko juk negaila friends.gif o ir as pati atsisersiu - nes per ta menesiuka as sau nieko negaminau. pavalgydavau su vaikais vakare
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 03, 13:48)
Oi, Rinann, jau pasake ko noretu. Sarasiukas: keptos vistos, saunkauliuku su sutintais kopustais ir bulvem, namines kepenines, karkos vyniotinio, pyragu bet kokiu, skumbres uztepeles... Primetat koki baliu turiu suruost??? ohmy.gif Bet del saviskio nieko juk negaila friends.gif o ir as pati atsisersiu - nes per ta menesiuka as sau nieko negaminau. pavalgydavau su vaikais vakare

blink.gif blink.gif Cia vienam kartui tiek paruost? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jis pas tave ziuriu nesikuklina thumbup.gif Taip kad jau siandien pradek ruostis biggrin.gif
Atsakyti