QUOTE(janneta @ 2012 10 02, 20:03)
Niu kad neturiu, prieš porą metų tyriausi skrandį tai nieko nerado išskyrus gastritą nervinio pobūdžio, bet kaip tu sakai tada susitvarkiau galvą ir buvau jau pamiršusi šitą bėdą, o dabar matyt vėl susidėjo čia man viskas į vieną krūvą, pradėjau per daug į viską reaguoti ir per giliai imt į plaučius,tai matyt ir atsinaujino

Geriu Omeprazol Actavis
Papildyta:

nežinau kodėl bet toks juokas suėmė, prasided mamyt paauglystė

o jei rimtai tu ją esi mačiusi, gal pažįsti, šiaip pagalvojau kad gal jai ne viskas gerai

tu daugiau pasiklausinėk savo berniuko apie ją kad papasakotų, kur ir kaip susipažino, ką jie šneka
Žinok pas mane jau didelės erozijos buvo, gėriau porą metų vaistus, bet realiai pagerėjo tik susitvarkius mąstymą. Niu aš gerus Actavis, bet žinok yra daug geresnių. Pabandyk vakarais prieš miegą kokio, kad ir sedatif pačiulpt. Jį pastoviai galima naudot. Jei tik pradėjai gert vaistus - pagerėjimas nebūna taip greit. O šiaip auginkis žievę, nes čia jautruolių liga.
O dėl tos 19 metės čia gal juokas. Bet mano Gabijai tai seniai į skype kažkokie ne kartą rašinėjo - tai kažkada ji atrašė, kad jos tėvas už juos jaunesnis - tai dingo