Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

Nu kaip bebutu as tiek neruosciau jei maniskis uzsimanytu,dar prie tokio sarasiuko tik kreveciu sampane betruksta schmoll.gif eik lauk sakyciau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
oksaniux> iskur tavo vyrukas ta merga istrauke tokia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 10 03, 13:03)
blink.gif  blink.gif Cia vienam kartui tiek paruost? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jis pas tave ziuriu nesikuklina thumbup.gif Taip kad jau siandien pradek ruostis biggrin.gif

neeeee, cia visam laikui kol bus namuose lotuliukas.gif baik, jis pas mane nekuklus nekuklus cool.gif zmogus pasiilges naminio maisto doh.gif pats tokiu dalyku nepasitaiso schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 03, 13:37)
Nu kaip bebutu as tiek neruosciau jei maniskis uzsimanytu,dar prie tokio sarasiuko tik kreveciu sampane betruksta schmoll.gif eik lauk sakyciau lotuliukas.gif  blush2.gif

o kaip krevetes sampane paruost? lotuliukas.gif ai, oksaniuk, man negaila zinok. juk visa menesi nebuvo lotuliukas.gif kai jau atsibos prie plytos stovet - taip ir pasakysiu lotuliukas.gif

rosiuosi pas manikiuriste tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 03, 14:37)
Nu kaip bebutu as tiek neruosciau jei maniskis uzsimanytu,dar prie tokio sarasiuko tik kreveciu sampane betruksta schmoll.gif eik lauk sakyciau lotuliukas.gif  blush2.gif

Ir dar koki soki susokt,lengvai apsirengus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Parbėgau iš darbo lekiu pas manikiūristę, parašysiu vėliau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labuaks, seniai cia buvau uzsukus, reikes paskaityti kaip jums sekasi, matau Oksaniuk dar pilveli turi.labai nustebau uzejus i skyreli, jog tema sukure ne paciute smile.gif Mums sekasi gan neblogai, dickis jau laksto ;0
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 03, 16:06)

Ko taip trumpai - drutai?
Atsakyti
Niu va aš jau namukuos, pasikūriau pečiuką kad būtų smagiau, dar galvoju obuolių pyragą iškepti ax.gif Ryt laisva, bet po pietų savivaldybė ruošia mokytojams šventę tai reiks pasibičint ir varyt, tik vėl bėda ką apsirengt doh.gif
Kalbat apie vyrų sutikimus, tai maniškiui jokio skirtumo ką aš pagaminu, sakė man ne maistas rūpi lotuliukas.gif nors šiaip jis pats neblogas kulinaras tai jau nustebinti jį kaip ir nelengva rolleyes.gif
Bet tai kur afi, nejaugi jau ji rimtai turi savo mažylę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 03, 12:48)
Oi, Rinann, jau pasake ko noretu. Sarasiukas: keptos vistos, saunkauliuku su sutintais kopustais ir bulvem, namines kepenines, karkos vyniotinio, pyragu bet kokiu, skumbres uztepeles... Primetat koki baliu turiu suruost??? ohmy.gif Bet del saviskio nieko juk negaila friends.gif o ir as pati atsisersiu - nes per ta menesiuka as sau nieko negaminau. pavalgydavau su vaikais vakare

blink.gif lotuliukas.gif Oho
As tai ka jau padarau ta, nepadarau, tai grizes pats pasidaro 4u.gif
Sita ,o kur Paciute? g.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 02, 19:57)
Moterytes prasom patarima duot kaip elgtis..Parejo katik vaikas is lauko ir sako -susiradau nauja drauge ,nu galvoju valio ,vardu Laima...Kazkaip pagal varda sakau jausmas ,kad jai ne 9 metai..nu sako ne ,jai 19 blink.gif Nu kazkaip nekreipiau demesi ,maza kas pakalbino ,bet kai pradejo jam sms eit :ka veiki,ka valgai ir pan... schmoll.gif Nu man kazkaip nelabai suvokiama draugyste 19 -metes ir devynmecio ..va dabar rasau cia ,jam vel ji raso sms ..ka daryt..laukt ir ziuret kas cia toliau bus ar grieztai uzdraust rasinetis ?
Nu va paskaiciau slapta sms  blush2.gif vaikas parase nu davai tada ,o ji atraso:o kas negerai??? unsure.gif nu matomai kazkas su ja negerai..

Keistas potraukis sakyciau doh.gif As ir negaliu net pakjomentuoti, ka noretu mergina 19 metu is 9 mecio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 01, 21:03)
Tai matyt ten dar biški visi mano pavardės bijo blush2.gif Nes aš ir mano anyta einam tom pačiom pėdom. Manau dar tas biški dadėjo.

Ai nesuku aš galvos. Iš tikrųjų būtų tekę verstis per galvą dar labiau. Matyt tik į gerą.

Tik dėl žiemos biški neramu, kad finansiškai patemptume, nes vien mokesčiam reiks poros tūkstančių per mėnesį. Tai va bijau, kad vėl nereiktų draugaut su Norvegija. Bet gal kas nors kito pasiseks ir viskas pasikeis. Kažkaip dėl savęs tai aš rami, o va dėl B...........tai man kolkas migla visiška. Dabar gerai, o kas bus po mėnesio - tai klausimas. Į kurį nėra atsakymo lotuliukas.gif

Man dabar liko kaip nors ketvirtadienį išgyvent. Labai bijau to protinio rovimo, eina peklon lotuliukas.gif  doh.gif

Ziuriu kazkaip tau gyvenime nesiseka, nieko ateis ir i tavo gatve svente smile.gif
Tai kada rovei danti?As spalio 1d, iki siol kenciu skausmus, vaistus tik geriu ir geriu doh.gif
Kaip suprantu tavo vyras grizo?Mano tai jau kaip menuo Norvegijoje, gris ant KAledu tikrai, bet as svajoju,nors gale menesio ant keletos dienu griztu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'inoma: 03 spalio 2012 - 19:31
Linoma, tu pabandyk kiek imanoma dazniau paskalauti ta vieta, kur danti istrauke, su vandenyje istirpusia druska. Man kai istrauke - ziauriai skaudejo, bet kai pradejau skalaut - pradejo gyti ta vieta sparciai ir skausmai praejo
Atsakyti