Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

labas rytas mergaites smile.gif

o del netekciu tai tikrai kai netenki tai tik tada supranti ko tu netekai doh.gif

kazkaip per ilgas vyro atostogas pripratau kad jis namie ir dabar vel kasdien gumulai gerklei stovi kad jo nera ir kad neesam normali seima... kad turiu leisti dienas gyvendama su anyta o ne su vuru doh.gif kazkokia beprotybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 06, 07:35)
Labas rytas! Siaubas kaip man sia nakti nesimiegojo sad.gif pries sesias as jau ant koju...
Laukiam devyniu ryto ir vaziuojam MB i oro uosta parsivezt clap.gif

Labas rytas, pavydziu baltu pavydu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 10 06, 10:46)
labas rytas mergaites smile.gif

o del netekciu tai tikrai kai netenki tai tik tada supranti ko tu netekai  doh.gif
kazkaip per ilgas vyro atostogas pripratau kad jis namie ir dabar vel kasdien gumulai gerklei stovi kad jo nera ir kad neesam normali seima... kad turiu leisti dienas gyvendama su anyta o ne su vuru  doh.gif  kazkokia beprotybe  doh.gif

Nežinau ką pasakyti - aš su vyru, bet pastoviai jaučiu baimę, kad nereiktų paleist į Norvegiją. ....
Iš tikrųjų, gal kartais reikia kažko atsisakyti, vardan laimės būnant kartu, nes gyvenimas, deja, tik vienas. Gal geriau visi kartu, sunkiau, bet čia.............Arba ten, bet visa šeima. Čia pamąstymui. Aš saviškiui ir taip pastoviai kalbu. Gyvenimas, deja, pralekia taip greit ir to prarasto laiko niekas nesugražins. O ta materiali pusė niekada neatstos moralinės. Bet priimant tokius sprendimus manau visai šeimai reikia įvertinti + ir -.

Mamaituk - geros dienos, gero vakaro ir superinės nakties wub.gif wub.gif wub.gif

Janneta - gero pasibuvimo su savo artimaisiais.

Aš su panom karaliauju. Mb dirba, tai gal draugė su vaiku užeis.
Atsakyti
labu, mes jau grizom namo bigsmile.gif

aciu visoms uz sveikinimus, veliau papasakosiu smulkiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 06, 15:08)

aciu visoms uz sveikinimus, veliau papasakosiu smulkiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lauksim
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 06, 15:08)

aciu visoms uz sveikinimus, veliau papasakosiu smulkiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
pirmiausiai afi, dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes, vardas nuostabus 4u.gif palinkesiu pailseti ir atsigauti, kad dukryte gerai valgytu ir miegotu, tada viskas bus thumbup.gif

gryzau is viln nosi nukabinus, nelaimejau nieko (darbo prasme), dar uzejau pas viena dideli pona, kuriam anksciau esu padejus, buvo tada labai malonus ir draugiskas...sedejau 1.5 val. laukiamajam, kol gryzo is pietu, kai pamaciau, atsistojau, ir passisveikinus pasakiau, kad noriu sutrukdyt kelias minutes, jis man kaip su skuduru - lediniu balsu - o okokiu klausimu.... net nepazino, prisistaciau, palinksejo galva, sake atsiust cv, paziures aceit, kuo gali padet doh.gif ...bet pasijutau klaikiai, kaip isprievartauta verysad.gif brrrr. daugiau niekada nieko neprasysiu, nesizeminsiu....nebent vaikai jau valgyt neturetu ka, tada gal...

o siaip tai nera to blogo, kad neiseitu i gera. labai daug savyje apgalvojau visko, padariau isvadas sau...esu dabar ramesne, nejauciu itampos, kuri paskutinius pora menesiu jau buvo uzp.....

oksaniuxxx - laikykis, viskas bus gerai, tikiu tikrai, kad naujienos bus geros ryt 4u.gif

liudna del drauges, pas kuria nakvojau....dirbusi yra buhaltere, po dekretiniu gryzo i darba, bet dirike nenorejo atleist naujos, kuri vietoj jos dirbo, sudare tokias salygas, kad teko iseit....o kiti nepriima, nes vaikui tik 3 m., ir, kaip dirikai puikiai zino, kad vaikai kartais serga.....tokia pasimetus, kazko nebepasitiki savo jau jegom, suprantu, kad nuejus i 10 pokalbi be reikalo, pradedi jau ir savim abejot doh.gif ...baisiausia buvo, kai isgirdau ryte, kai vaikas paprase 4 lt pietum, o ji pasake, kad pakentek truputi, tuoj maitinima paskirs nemokama verysad.gif verysad.gif verysad.gif

tada supratau, kokia as laiminga, ir kaip man viskas gerai, kad neturiu jokios teises dejuot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

beje, audra vakar mamos ukinio pastato stoga nurove doh.gif

tai tiek naujienu is apniukusio pajurio ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 06, 18:29)
pirmiausiai afi, dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes, vardas nuostabus  4u.gif palinkesiu pailseti ir atsigauti, kad dukryte gerai valgytu ir miegotu, tada viskas bus  thumbup.gif

gryzau is viln nosi nukabinus, nelaimejau nieko (darbo prasme), dar uzejau pas viena  dideli pona, kuriam anksciau esu padejus, buvo tada labai malonus ir  draugiskas...sedejau 1.5 val. laukiamajam, kol gryzo is pietu, kai pamaciau, atsistojau, ir passisveikinus pasakiau, kad noriu sutrukdyt kelias minutes, jis man kaip su skuduru - lediniu balsu - o okokiu klausimu.... net nepazino, prisistaciau, palinksejo galva, sake atsiust cv, paziures aceit, kuo gali padet  doh.gif ...bet pasijutau klaikiai, kaip isprievartauta  verysad.gif brrrr. daugiau niekada nieko neprasysiu, nesizeminsiu....nebent vaikai jau  valgyt neturetu ka, tada gal...

o siaip tai nera to blogo, kad neiseitu i gera. labai daug savyje apgalvojau visko, padariau isvadas sau...esu dabar ramesne, nejauciu itampos, kuri paskutinius pora menesiu jau buvo uzp.....

oksaniuxxx - laikykis, viskas bus gerai, tikiu tikrai, kad naujienos bus geros ryt  4u.gif

liudna del drauges, pas kuria nakvojau....dirbusi yra buhaltere, po dekretiniu gryzo i darba, bet dirike nenorejo atleist naujos, kuri vietoj jos dirbo, sudare tokias salygas, kad teko iseit....o kiti nepriima, nes vaikui tik 3 m., ir, kaip dirikai puikiai zino, kad vaikai kartais serga.....tokia pasimetus, kazko nebepasitiki savo jau jegom, suprantu, kad  nuejus i 10 pokalbi be reikalo, pradedi jau ir savim abejot doh.gif ...baisiausia buvo, kai isgirdau ryte, kai vaikas paprase 4 lt pietum, o ji pasake, kad pakentek truputi, tuoj maitinima paskirs nemokama verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif 

tada supratau, kokia as laiminga, ir kaip man viskas gerai, kad neturiu jokios teises dejuot  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

beje, audra vakar mamos ukinio pastato stoga nurove  doh.gif

tai tiek naujienu is apniukusio pajurio  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Nosį aukštyn.

na dėl darbo niekuo nenustebinai ir dėl nemokamų pietų. Didmiestyje tikrai pragyventi sunkiau ir tokių valgančių tuos pietus n. Tiesiog manau toks dabar laikas.

Manau ir tavo draugei, po šio gyvenimo etapo, bus kitas, tik reikia tuo tikėti ir stengtis. mirksiukas.gif

O aš buvau pas sesę svečiuose su mažąja. Ale kažkaip į vakarą pavargau. Pabuvom smagiai, bet man kažkaip į vakarą taip tą žandikaulį įsiskauda, kur dantį rovė (Na aš aišku ir didvyrė, be vaistų bandau blush2.gif ). Nes ir taip parėjusį skrandį turiu.

Atsakyti
labutis 4u.gif
mes laikomes gerai tikraja to zodzio prasme, valgom, miegam ir i pampius kraunam lotuliukas.gif issimiegoti teveliams leidzia nakti kolkas. sunkiausia uzduotis keistis pampi nes pana paniskai bijo nuogumo hihihi.gif nemegsta rodyt savo groziu tai pasiurpinam kaimynus kai einam keist pampiu lotuliukas.gif
as pati laikausi gerai, tik nemalonu kur siuta ir bedos su wc, nu paniskai bijau blink.gif nes jos pabandau atrodo viskas plys unsure.gif siaip nervina nes sedet negaliu ir tuptis doh.gif na bet tikiuos greit baigsi jaustis siuvimas
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 07, 15:01)
labutis 4u.gif
mes laikomes gerai tikraja to zodzio prasme, valgom, miegam ir i pampius kraunam lotuliukas.gif  issimiegoti teveliams leidzia nakti kolkas. sunkiausia uzduotis keistis pampi nes pana paniskai bijo nuogumo hihihi.gif nemegsta rodyt savo groziu tai pasiurpinam kaimynus kai einam keist pampiu lotuliukas.gif
as pati laikausi gerai, tik nemalonu kur siuta ir bedos su wc, nu paniskai bijau blink.gif  nes jos pabandau atrodo viskas plys unsure.gif  siaip nervina nes sedet negaliu ir tuptis doh.gif  na bet tikiuos greit baigsi jaustis siuvimas

Tai saunu,kad viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
O i tualeta nebijok eiti,suprantu,kad skauda,bet niekas ten neplys mirksiukas.gif Kuo labiau bijosi eit,ypac kakoti jei nori,tuo toliau bus sunkiau,nes uzkietes viduriai,tada turesi bedu. Taip kad visas baimes salin ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Afi,dziugu ,kad jau namie 4u.gif
O pas mus po audros tik sianakt pajunge elektra ir tik dabar interneta doh.gif Kaip kvailiukai vakar su prozektoreis zurnalus skaitem sugule 8 val. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo, Silutej baisiausia buvo, kiek girdejau doh.gif
Atsakyti