pirmiausiai afi, dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes, vardas nuostabus

palinkesiu pailseti ir atsigauti, kad dukryte gerai valgytu ir miegotu, tada viskas bus
gryzau is viln nosi nukabinus, nelaimejau nieko (darbo prasme), dar uzejau pas viena dideli pona, kuriam anksciau esu padejus, buvo tada labai malonus ir draugiskas...sedejau 1.5 val. laukiamajam, kol gryzo is pietu, kai pamaciau, atsistojau, ir passisveikinus pasakiau, kad noriu sutrukdyt kelias minutes, jis man kaip su skuduru - lediniu balsu - o okokiu klausimu.... net nepazino, prisistaciau, palinksejo galva, sake atsiust cv, paziures aceit, kuo gali padet

...bet pasijutau klaikiai, kaip isprievartauta

brrrr. daugiau niekada nieko neprasysiu, nesizeminsiu....nebent vaikai jau valgyt neturetu ka, tada gal...
o siaip tai nera to blogo, kad neiseitu i gera. labai daug savyje apgalvojau visko, padariau isvadas sau...esu dabar ramesne, nejauciu itampos, kuri paskutinius pora menesiu jau buvo uzp.....
oksaniuxxx - laikykis, viskas bus gerai, tikiu tikrai, kad naujienos bus geros ryt
liudna del drauges, pas kuria nakvojau....dirbusi yra buhaltere, po dekretiniu gryzo i darba, bet dirike nenorejo atleist naujos, kuri vietoj jos dirbo, sudare tokias salygas, kad teko iseit....o kiti nepriima, nes vaikui tik 3 m., ir, kaip dirikai puikiai zino, kad vaikai kartais serga.....tokia pasimetus, kazko nebepasitiki savo jau jegom, suprantu, kad nuejus i 10 pokalbi be reikalo, pradedi jau ir savim abejot

...baisiausia buvo, kai isgirdau ryte, kai vaikas paprase 4 lt pietum, o ji pasake, kad pakentek truputi, tuoj maitinima paskirs nemokama
tada supratau, kokia as laiminga, ir kaip man viskas gerai, kad neturiu jokios teises dejuot
beje, audra vakar mamos ukinio pastato stoga nurove
tai tiek naujienu is apniukusio pajurio