QUOTE(rinann @ 2012 10 05, 13:49)
Sveikos
Jannetuk,su svente
oksaniuks,pasikartosiu,bet svarbiausia tikrai,neuzsiprogramuoti,kad yra kazkas negero.Viskas bus gerai lelytei ir tau

Ir man prasau i AZ telefono nr. Jei rasiu,kas su maziuku pabus,tikrai atleksiu
Ir dar
Giedres norejau paklausti.Tu kaip buvusi personalo vadove,ka pati manai apie tokias darbuotojas,kurios po 4 - 6 metus buna namie ir augina vaikus.Man jauciu rasti darba dabar be sansu

(Nors vistiek turbut grysiu i senaji,bet jei ieskociaus kito).
Na iš tikrųjų kai po tokio tarpo ateina žmogus, norėčiau, matyti, kad jis net spirga, kaip nori to darbo, kad atėjęs dirbs už visus 4-6 metus. Iš tikrųjų profesine prasme žmogus praranda labai daug per tokį laiką. Aš ilgiausiai esu buvus metus be darbo, bet per tuos metus protą lavinau - mokydamasi. Yra sritys, tokios kaip mano, kad reikia mokytis visą gyvenimą, įstatymai, standartai, kontroliuojančių įmonių direktorių įsakymai keičiasi taip greit, kad po savaitės jautiesi atsilikęs, o jei ateisi po tiek metų - būsi pražuvęs, nes nesusigraibysi situacijoj apskritai.
O tuo posakiu - nori pamatyti, kiek nori to darbo. Nes dažnai užsisėdėjęs namuose žmogus turi labai daug abejonių ir mažai motyvacijos.
Aš per gyvenimą mačiau 1 moterytę, kuri 10 metų augino vaikus (tai mano draugė, kuri vienmetė su manim) užaugino 3 paneles. O po to taip norėjo dirbt, kad padarė nemažą karjerą, nes jai jau nuo to sėdėjimo namie buvo taip bloga, kad ji taip intensyviai dirbo už visą tą namie sėdėtą laiką. Jai tas darbas buvo tokia palaima, kad ji taip stengėsi, kad ir savo ir kitų darbus nudirbdavo. Ir va po šiai dienai - darbas jai palaima. Bet ji dirba tik 6 metus, o aš *3
Aš žmogų po tokio tarpo priimčiau paprastesniam darbeliui, kuris parodytų jo gabumus. Tada aišku daug mokyčiau ir dar daugiau kontroliuočiau, kol pamatyčiau rezultatus.
Tikrai nieko nenoriu įžeist, bet paprasčiausiai kai iš vadovo reikalauja daug - turi turėti atitinkamą komandą, kuri tavęs nenuskandintų. Todėl daug paprasčiau yra imti žmogų, kurio nereiks nei daug mokyti, nei daug kontroliuoti. Tai pagrindinė priežastis, dėl ko tokioms mamoms durys daug kur užsitrenkia.
Bet jei turėsit didelį norą ir daug ambicijų ir noro mokytis, manau viskas bus gerai.