Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

Sveikos smile.gif
Jannetuk,su svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
oksaniuks,pasikartosiu,bet svarbiausia tikrai,neuzsiprogramuoti,kad yra kazkas negero.Viskas bus gerai lelytei ir tau mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif Ir man prasau i AZ telefono nr. Jei rasiu,kas su maziuku pabus,tikrai atleksiu 4u.gif
Ir dar Giedres norejau paklausti.Tu kaip buvusi personalo vadove,ka pati manai apie tokias darbuotojas,kurios po 4 - 6 metus buna namie ir augina vaikus.Man jauciu rasti darba dabar be sansu lotuliukas.gif lotuliukas.gif (Nors vistiek turbut grysiu i senaji,bet jei ieskociaus kito).
Atsakyti
nea, as vaziuoju i ukmerges gatvej esanti... kazkaip ten vienoj vietoj vistas visada perku, tai ir varau ten
Papildyta:
Rinann, man tokia pat situacija kaip tau biggrin.gif

Tiesa, Giedre, ir as dar su klausimu po Rinann, kaip i expersonalo vadove: "parašyk, kodėl tu galvoji, kad esi tinkamiausias kandidate" - ka jie nori isgirsti i ta posta??? Na, cia jei nesunku tau pasidalinti savo mintimis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 05, 14:13)
nea, as vaziuoju i ukmerges gatvej esanti... kazkaip ten vienoj vietoj vistas visada perku, tai ir varau ten
Papildyta:
Rinann, man tokia pat situacija kaip tau biggrin.gif

Tiesa, Giedre, ir as dar su klausimu po Rinann, kaip i expersonalo vadove: "parašyk, kodėl tu galvoji, kad esi tinkamiausias kandidate" - ka jie nori isgirsti i ta posta??? Na, cia jei nesunku tau pasidalinti savo mintimis wink.gif

as irgi kartais nueinu i ta turgeli, o vistienos aplamai nevalgau smile.gif

einu jau namo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Dėkui už sveikinimus, ir oksaniux tau sveikinimai kad ir nedirbi bet vistiek su profesine švente, ir stiprybės tau didelės, palaikysim kiek galėsim, pamatysi viskas bus gerai 4u.gif
Aš iš darbo, jau senai būčiau pabėgus bet tie mokytojai, linksma liaudis biggrin.gif Lyja pas mus, beryšio oras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 10 05, 13:49)
Sveikos smile.gif
Jannetuk,su svente 4u.gif  4u.gif  4u.gif
oksaniuks,pasikartosiu,bet svarbiausia tikrai,neuzsiprogramuoti,kad yra kazkas negero.Viskas bus gerai lelytei ir tau mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif Ir man prasau i AZ telefono nr. Jei rasiu,kas su maziuku pabus,tikrai atleksiu 4u.gif
Ir dar Giedres norejau paklausti.Tu kaip buvusi personalo vadove,ka pati manai apie tokias darbuotojas,kurios po 4 - 6 metus buna namie ir augina vaikus.Man jauciu rasti darba dabar be sansu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (Nors vistiek turbut grysiu i senaji,bet jei ieskociaus kito).

Na iš tikrųjų kai po tokio tarpo ateina žmogus, norėčiau, matyti, kad jis net spirga, kaip nori to darbo, kad atėjęs dirbs už visus 4-6 metus. Iš tikrųjų profesine prasme žmogus praranda labai daug per tokį laiką. Aš ilgiausiai esu buvus metus be darbo, bet per tuos metus protą lavinau - mokydamasi. Yra sritys, tokios kaip mano, kad reikia mokytis visą gyvenimą, įstatymai, standartai, kontroliuojančių įmonių direktorių įsakymai keičiasi taip greit, kad po savaitės jautiesi atsilikęs, o jei ateisi po tiek metų - būsi pražuvęs, nes nesusigraibysi situacijoj apskritai.

O tuo posakiu - nori pamatyti, kiek nori to darbo. Nes dažnai užsisėdėjęs namuose žmogus turi labai daug abejonių ir mažai motyvacijos.

Aš per gyvenimą mačiau 1 moterytę, kuri 10 metų augino vaikus (tai mano draugė, kuri vienmetė su manim) užaugino 3 paneles. O po to taip norėjo dirbt, kad padarė nemažą karjerą, nes jai jau nuo to sėdėjimo namie buvo taip bloga, kad ji taip intensyviai dirbo už visą tą namie sėdėtą laiką. Jai tas darbas buvo tokia palaima, kad ji taip stengėsi, kad ir savo ir kitų darbus nudirbdavo. Ir va po šiai dienai - darbas jai palaima. Bet ji dirba tik 6 metus, o aš *3 biggrin.gif

Aš žmogų po tokio tarpo priimčiau paprastesniam darbeliui, kuris parodytų jo gabumus. Tada aišku daug mokyčiau ir dar daugiau kontroliuočiau, kol pamatyčiau rezultatus.

Tikrai nieko nenoriu įžeist, bet paprasčiausiai kai iš vadovo reikalauja daug - turi turėti atitinkamą komandą, kuri tavęs nenuskandintų. Todėl daug paprasčiau yra imti žmogų, kurio nereiks nei daug mokyti, nei daug kontroliuoti. Tai pagrindinė priežastis, dėl ko tokioms mamoms durys daug kur užsitrenkia.

Bet jei turėsit didelį norą ir daug ambicijų ir noro mokytis, manau viskas bus gerai.
Atsakyti
bet tada kaip gaunasi, kad mamos, jei jos uzaugina vaikus, jau nurasytos? padavejoms ir toms turbut netiktu biggrin.gif
liudna, is tikro, kad tokia nuomone pas mus susidariusi apie mamas sad.gif na, bet ka jau padarysi...
nors esu girdejusi ir tokiu pasakymu, kad i darba priima kaip tik mamas po vaiko prieziuros atostogu, nes jos dirba atsakingiau, nes nori darbo vieta issaugot ir nemaza garantija, kad jau vaiku darymui kryzius padetas biggrin.gif
be to, mano manymu, ir nuo pareigu, kurias nori uzimti priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamaitukas: 05 spalio 2012 - 17:01
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 05, 18:00)
bet tada kaip gaunasi, kad mamos, jei jos uzaugina vaikus, jau nurasytos? padavejoms ir toms turbut netiktu biggrin.gif
liudna, is tikro, kad tokia nuomone pas mus susidariusi apie mamas sad.gif na, bet ka jau padarysi...
nors esu girdejusi ir tokiu pasakymu, kad i darba priima kaip tik mamas po vaiko prieziuros atostogu, nes jos dirba atsakingiau, nes nori darbo vieta issaugot ir nemaza garantija, kad jau vaiku darymui kryzius padetas biggrin.gif
be to, mano manymu, ir nuo pareigu, kurias nori uzimti priklauso...

Čia priklauso nuo kiekvieno mąstymo. Aš tų mamų nenurašau, bet tikrai laiko duočiau nemažai įsivažiuot, bet dažnas vadovas įmonės galvoja kitaip.
Niu kai turėjau ne vieną darbdavį tai pvz, mano vienas darbdavys niekada nepriimdavo mamų, kurios turi vaiką iki 3 m, nes jas gina įstatymai.
Aš tiesiog manau, kad toms mamoms reikia labai daug mokytis po to, jei jos dirbs darbą, kuris turi ryšį su įstatymais, nes viskas labai greit keičiasi, be to ateina labai imlus jaunimas, kuris laisvai kalba keliom kalbom, puikiai dirba kompais. Iš tikrųjų rinkoje žiauri konkurencija yra.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 05, 09:04)

Nepergyvenk viskas bus gerai, kitaip negali buti, ir neverk, mazyle jaudintis prades 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 05, 19:21)
Čia priklauso nuo kiekvieno mąstymo. Aš tų mamų nenurašau, bet tikrai laiko duočiau nemažai įsivažiuot, bet dažnas vadovas įmonės galvoja kitaip.
Niu kai turėjau ne vieną darbdavį tai pvz, mano vienas darbdavys  niekada nepriimdavo mamų, kurios turi vaiką iki 3 m, nes jas gina įstatymai.
Aš tiesiog manau, kad toms mamoms reikia labai daug mokytis po to, jei jos dirbs darbą, kuris turi ryšį su įstatymais, nes viskas labai greit keičiasi, be to ateina labai imlus jaunimas, kuris laisvai kalba keliom kalbom, puikiai dirba kompais. Iš tikrųjų rinkoje žiauri konkurencija yra.

As tai jau seniai labai noriu i darba, nes pati jauciu, kad reikia smegeninei veiksmo lotuliukas.gif
Na planuose eiti nuo kovo men. , maziukui bus 1,5 metuku 4u.gif
Tiesa sian gi nupirkau bilietus i Norvegija savaitgaliui, tik po menesio skrysiu wub.gif . Aisku jei viskas gerai bus 4u.gif
Atsakyti
O man kažkokia diena keista, neveltui ir sapnai paskutines naktis keist kažkokie g.gif
Nuo pat ryto retriveristų temoj perskaičiau apie šunytės netektį, jaunutė dar, tik metelių, buvo mylima, protinga ir gražuolė. Na, verkiu vos ne visą dieną. Mąstau visą dieną, o kas būtų jei.. Čia ne tik apie šunę, aplamai apie esančius šalia. Ar aš verta jų, ar įvertinu ką turiu..
Kas šiandien yra savaime suprantama, gali būti tik svajonė ir ilgesys rytoj...
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 05, 22:50)
O man kažkokia diena keista, neveltui ir sapnai paskutines naktis keist kažkokie g.gif
Nuo pat ryto retriveristų temoj perskaičiau apie šunytės netektį, jaunutė dar, tik metelių, buvo mylima, protinga ir gražuolė. Na, verkiu vos ne visą dieną. Mąstau visą dieną, o kas būtų jei.. Čia ne tik apie šunę, aplamai apie esančius šalia. Ar aš verta jų, ar įvertinu ką turiu..
Kas šiandien yra savaime suprantama, gali būti tik svajonė ir ilgesys rytoj...

Netektis priverčia apie daug ką pamąstyti, ypač netektis to, ką mylim. Daug kartų ėjau per tą jausmą. O baisiausia, kad tik su metais suprantu, kiek laiko iššvaistyta vėjais. Kad tiesiog vieną dieną gali prarasti tai, ką turėjai brangiausio........Labai svarbu visada pasakyti, tai, ką laikai širdyje. Nes bus labai skaudu, jei tas žmogus niekada to neišgirs.

Gyvenimas yra labai trapus ir kuo toliau tuo jis trapesnis.

Manau reikia tiesiog mylėti ir vertinti kiekvieną dieną, o svarbiausia teisingai susistatyti gyvenimo prioritetus. Kaip bebūtų pirmoj vietoj yra ŽMOGUS...............

Taip, kad mylėkit savo artimuosius - labai stipriai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas! Siaubas kaip man sia nakti nesimiegojo sad.gif pries sesias as jau ant koju...
Laukiam devyniu ryto ir vaziuojam MB i oro uosta parsivezt clap.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip smagu Jums Mamaitukas wub.gif O MB nesako kada grįš, tipo staigmena doh.gif
Bet šiandien man superinė dienelė nusimato, vakar grįžo brolis iš užsienio kurio nematėm du metus, tai šiandien susirinksim visos sesės su šeimomis pas mama, senai jau taip bebuvo kad visi susibėgtume rolleyes.gif
Atsakyti