Aš nebalsavau
Čia bendraminčiuose perskaičiau, vienoj temoj, kai viena narė balsavo, juokiaus iki ašarų
''...Ir net stebėtojų taryba nieko nestebėjo.
Aš pareiškiau netgi pastabą, sakau, sakykite prašom, o kodėl stebėtojai visai nieko nestebi, o balbatuoja tarpusavy užupakalius atsukę tautai??? Tą moteriškę, išduodančią lapelius, mano pretenzija stipriai pradžiugino, nes, ko gero, pati manė kažką panašaus. Taigi ji nušvito kaip rožė ir pasakė, kad gal jie stebi viena ake! Aš suabebojau, nes vietoje, atsuktoje į rinkimus, pas stebėtojus akių nebuvo. Tai moteriškę dar labiau pradžiugino, bet jinai, kaip supratau, už juos neatsakinga, taigi patenkintos išsiskirtsėm, ir tiek žinių
Tada reikėjo stoti eilėn, o aš trept trept kojele, pareiškiau, kad nifiga aš jokioj eilėj nestovėsiu!!! Ne gūdud sovietmetis dabar ir ne penktadieninė maxima, kad eilėj stovėt! Kur norėsiu, ten pildysiu!!! Diedas, sėdėjęs prie stalo, pamėgino bambėti, mol, kokia čia bus tvarka, jei visi pildys kur kas norės. tada mano diedas, negirdėjęs pokalbio pradžios, atėjęs užbliovė, kad braukys biuletenį jokioj ne kabinoj, o stačiai čia, ir jis tuom nieko nepažeidžia!!! Diedas nusileido suburbėjęs, kad jei stebėtojams nieko, tai jo mažas reikalas.
Kadangi stebėtojams buvo ne tik kad nieko, o stačiai px, tai užpildėm sau gražiai belekur!
Visiškai niekaip neturėjau nuomonės už ką balsuoti. Žinojau tik, kaip pildyt apie elektrinę - tas testas buvo lengvas Tai jį užpildžiau, o partijose neturėjau jokios nuomonės. Dėl to pabalsavau už sau visai bjaurią partiją, nu ne violetinę, bet vis tiek (šiuose rinkimuose nebuvo nebjaurių partijų), ir reitingavau diedą, kuris yra feisbuke mano drauguose ir karts nuo karto sulaikina mano kates Aplamai mano feisbuko drauguose yra trys diedai, kurie kandidatavo, vienas netgi gal toj pačioj partijoj, galėjau ir jį sureitinguot - bet jis nelaikina mano kačių, taigi ir aš nepasivarginau Manau, išmesiu aš jį lauk iš draugų, kam jis man reikalingas?
Tada liko sunkiausias lapas, kur buvo tie ten po vieną. Visi šiurpūs. Tiksliau, arba šiurpūs, arba nepažįstami... Paklausiau diedo, ar jis užpildė, nes noriu nusirašyt. Jis pasakė, kad nežino visiškai. Dar kartą perskaičiau, bet ten nebuvo nei Čako Noriso, nei Sauliaus Poškos. Tainubraukiau nafig visą lapą, tojest, sugadinau biuletenį, ir daviau mažiui nunešt ir įmest.
Jaučiuosi labai socialiai teisingai pasielgus ''