Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

nu jo, vyram lengviau sitam fronte ....as ir kazkaip ant greicio posta supyliau, nepagalvojau, kad ne tik jiems cia to malonumo reikia doh.gif apskritai po gimdymo visoms skirtingai pojuciai atsistato, svarbiausia, kad noro butu, o pasistengt jau galima thumbup.gif
mano irgi greitai isleke po antro gimdymo biggrin.gif

mes jau prabalsavom, dukriukas imete lapelius i deze, lauksim rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 14, 13:55)

mes jau prabalsavom, dukriukas imete lapelius i deze, lauksim rezultatu  drinks_cheers.gif

Mes jau ir balsa atidavem biggrin.gif Bet taip juokingai,nuejau i balsavimo kabina,o didiji palikau su broliu pabut.Mazasis manes nebemato,pradejot rekt ant visos sales,o dickis jam pradejo lopsines dainuot dar garsiau uz ji pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man toks juokas sueme,reik 5 pazymet,tai 3 surasiau ka norejau,o dviem tiesiog pasiseke,nes jau beleka rasiau doh.gif Dar kazkokia bobulyte sako:kas cia ta vaika pamete blink.gif blink.gif Zodziu,su nuotykiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 10 14, 13:51)
Zodziu,su nuotykiais biggrin.gif

bet didysis jau prisimins, kaip su mama ejo balsuot thumbup.gif maniskei labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes 9 val.jau prabalsavom ,nebuvo jokiu eiliu ,jokiu zmoniu tik keli ukininkai ,kurie dar mane uzleido i budele,sako padety moteris lotuliukas.gif Paskui islekem i Klp.i akropoli ,sakau vaikui striuke nupirksiu -o viespateliau,pakabintas rudeninis paltukas ,grazus ,bet plonas tik dabar eiti-200lt.paskui striuke viena radom 300lt bet 1 lito doh.gif cia vaikui kainos kur ta striuke tiks tik siemet ..Pampiu uzsipirkom urmu is maximos tai gryzau komoj ,kojos sutino ,nugara medine ,nuotaika raganos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 14, 17:09)
Sveikos  4u.gif
Mes 9 val.jau prabalsavom ,nebuvo jokiu eiliu ,jokiu zmoniu tik keli ukininkai ,kurie dar mane uzleido i budele,sako padety moteris lotuliukas.gif Paskui islekem i Klp.i akropoli ,sakau vaikui striuke nupirksiu -o viespateliau,pakabintas rudeninis paltukas ,grazus ,bet plonas tik dabar eiti-200lt.paskui striuke  viena radom 300lt bet 1 lito doh.gif cia vaikui kainos kur ta striuke tiks tik siemet ..Pampiu uzsipirkom urmu is maximos tai gryzau komoj ,kojos sutino ,nugara medine ,nuotaika raganos biggrin.gif

Paltukas kaip supratau tau g.gif A pasiemei?
Pagimdzius, gausi dovaneliu gimdymo namuose,tai turetu but nuolaidu kuponas maximoj pampers sauskelnems,20 procentu visiems metams thumbup.gif Silutej turit kokia maxima?
Atsakyti
Ne ,paltukas vaikui-berniukiskas,kaip suaugusiam vyrui ,bet su tokiom detalem ,isiuvais ,nu grazus ,bet plonas ir dar kaina doh.gif
Nu rinnan,mes gal puskaimis ,bet maximas net 2 turim lotuliukas.gif Tai sakai gausiu nuolaidu pampersams blink.gif oho nezinojau,tai visai gerai toj Lt.gimdyt biggrin.gif Ir siandien nurovem 78pampiai 50lt.buvo 56 su cnt.ant akcijos pataikem
Atsakyti
Sveikos. ką tik paskaičiau kuo gyvenat. Tik baigiau darbus, dabar laukiu kol kolega namo parveš biggrin.gif
Atsakyti
Aš nebalsavau schmoll.gif
Čia bendraminčiuose perskaičiau, vienoj temoj, kai viena narė balsavo, juokiaus iki ašarų lotuliukas.gif

''...Ir net stebėtojų taryba nieko nestebėjo.
Aš pareiškiau netgi pastabą, sakau, sakykite prašom, o kodėl stebėtojai visai nieko nestebi, o balbatuoja tarpusavy užupakalius atsukę tautai??? Tą moteriškę, išduodančią lapelius, mano pretenzija stipriai pradžiugino, nes, ko gero, pati manė kažką panašaus. Taigi ji nušvito kaip rožė ir pasakė, kad gal jie stebi viena ake! Aš suabebojau, nes vietoje, atsuktoje į rinkimus, pas stebėtojus akių nebuvo. Tai moteriškę dar labiau pradžiugino, bet jinai, kaip supratau, už juos neatsakinga, taigi patenkintos išsiskirtsėm, ir tiek žinių

Tada reikėjo stoti eilėn, o aš trept trept kojele, pareiškiau, kad nifiga aš jokioj eilėj nestovėsiu!!! Ne gūdud sovietmetis dabar ir ne penktadieninė maxima, kad eilėj stovėt! Kur norėsiu, ten pildysiu!!! Diedas, sėdėjęs prie stalo, pamėgino bambėti, mol, kokia čia bus tvarka, jei visi pildys kur kas norės. tada mano diedas, negirdėjęs pokalbio pradžios, atėjęs užbliovė, kad braukys biuletenį jokioj ne kabinoj, o stačiai čia, ir jis tuom nieko nepažeidžia!!! Diedas nusileido suburbėjęs, kad jei stebėtojams nieko, tai jo mažas reikalas.
Kadangi stebėtojams buvo ne tik kad nieko, o stačiai px, tai užpildėm sau gražiai belekur!

Visiškai niekaip neturėjau nuomonės už ką balsuoti. Žinojau tik, kaip pildyt apie elektrinę - tas testas buvo lengvas Tai jį užpildžiau, o partijose neturėjau jokios nuomonės. Dėl to pabalsavau už sau visai bjaurią partiją, nu ne violetinę, bet vis tiek (šiuose rinkimuose nebuvo nebjaurių partijų), ir reitingavau diedą, kuris yra feisbuke mano drauguose ir karts nuo karto sulaikina mano kates Aplamai mano feisbuko drauguose yra trys diedai, kurie kandidatavo, vienas netgi gal toj pačioj partijoj, galėjau ir jį sureitinguot - bet jis nelaikina mano kačių, taigi ir aš nepasivarginau Manau, išmesiu aš jį lauk iš draugų, kam jis man reikalingas?

Tada liko sunkiausias lapas, kur buvo tie ten po vieną. Visi šiurpūs. Tiksliau, arba šiurpūs, arba nepažįstami... Paklausiau diedo, ar jis užpildė, nes noriu nusirašyt. Jis pasakė, kad nežino visiškai. Dar kartą perskaičiau, bet ten nebuvo nei Čako Noriso, nei Sauliaus Poškos. Tainubraukiau nafig visą lapą, tojest, sugadinau biuletenį, ir daviau mažiui nunešt ir įmest.

Jaučiuosi labai socialiai teisingai pasielgus ''
Atsakyti
Panos ar matet ,kad gyvensim su barsciais ir blynais ? doh.gif
O ,kad spindulele,nebalsavai su dirzu per sikna nono.gif va ir prabalsavo uz ta ruski kazkas uz tave cray.gif Pas mama darbe(ligoninej)atejo siulyt pinigus uz ta partija doh.gif nu zodziu....

As kepu pyraga ir eisiu mociute aplankyt,parsiveze mama ja is ligonines -sake nekalba,nevalgo,nereaguoja tik kvepuoja dar verysad.gif
Atsakyti
oksaniuxxs, tau sekmes, o jei berniukui ka ieskosi dar, parasyk man i az, as atsiusiu tau nuorodas pirkiniu, is ko tuo metu galima rinktis, kai siunta formuosiu is uk...mes jau 6 metai lt nieko neperkam, nervai nelaikytu, tokias kainas mokant doh.gif
Atsakyti
Sauluciuk,kai jau sakysies brukstelk ir man 4u.gif As irgi noreciau ko nors grazaus savo mazuliams ax.gif
oksaniuks,kad ir nenorejai,gausi kelti atlyginimus.Juk minimalus dabar bus net 1500 litu biggrin.gif
O mano mociute jau 10 metu guli ant lovos.Reaguot tai reaguoja,o tas ir yra baisiausia,kad ji viska supranta kas cia vyksta,o pasakyt nieko negali verysad.gif Labai sunku ir jai,ir artimiesiems.Taip kad stiprybes jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 15, 09:17)
Panos ar matet ,kad gyvensim su barsciais ir blynais ? doh.gif
O ,kad spindulele,nebalsavai su dirzu per sikna  nono.gif va ir prabalsavo uz ta ruski kazkas uz tave cray.gif Pas mama darbe(ligoninej)atejo siulyt pinigus uz ta partija doh.gif nu zodziu....

As kepu pyraga ir eisiu mociute aplankyt,parsiveze mama ja is ligonines -sake nekalba,nevalgo,nereaguoja tik kvepuoja dar verysad.gif

Ale, žinok, kad nežinojau kaip balsuot doh.gif Nu niekas prie širdies nebuvo. Nei barščiai, nei violetiniai, nei kubilius su savo diržais. doh.gif Reik pačiai partija kurt lotuliukas.gif Sukuriam pvz, mamų, nu gi žinosim ko mamoms ir jų vaikams reik. Tik sutryptų mus kokie kubilistai.
Atsakyti