Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

Labas rytas 4u.gif
Aš jau po sočių pietų, belieka pagulėti rolleyes.gif
Atsakyti
afi, šunelis saunuolis, mano lygiai taip pat kovinuke reagavo, kai parsivezem krisksto mergyte pas tevus (savo dar neturejau)

as siandien patenkinta savi, troskinu triusi, dviejuose induose (vaikam ir suaugusiems atskirai, skoniai biski skirtingi lotuliukas.gif ) treniruoju kulinarinius sugebejimus pries gryztant MB blush2.gif

beta.lt nupirkau stala is vadasigos, ta auganti, mes jau pernai norejom pirkt, bet sakom gal nuolaidos kada bus pries kokias kaledas, taip ir liko, o dabar tik 299 vietoj 699 thumbup.gif
taip kad nuotaika puiki, beros ir leliukas musu taisosi, galesim vakare garbingai atsvesti 2-a karta metuku jubilieju thumbup.gif (pirma karta buvau be sveikatos+egzui ruosiausi, tai tik seimoje torta valgem, kuris buvo ziauriai neskanus ir senas (maxima schmoll.gif )...tai dabar istaisysim, atsvesim triuksmingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 13 spalio 2012 - 11:26
[quote=sauluciukas77,2012 10 13, 12:19]
is manes likimas juokiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai as jau priemiau sprendima metelius pailset, susikaupt, namus apsikuopt, vaikus paaugint, juolab, kad ir ligu sezonas laukia doh.gif o ir pacios sveikata siuo metu del itampos subiro - tai vel paskelbtas kaip tycia konkursas, i kuri noreciau... bet jau jegu siuo metu nera ruostis...taip sunku praleist, kai ipratus visa gyvenima viska isbandyt, kas tik imanoma...kad tik greiciau butu galima atsipust nuo begales konkursu ir pasakyt sau, o cia mano svajoniu darbas ax.gif

kaip tycia dabar, po 3 metu pertraukos, ir neaisku po kiek metu vel teskelbs doh.gif ech, nesudba, matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 13, 08:36)
Kas nutiko Giedrut unsure.gif

As is pat ryto darbinga ,kepu zuvi -uzvalgysim ir vaziuosim ant kapu -seniai buvom ,reikia apziuret ,o tai lapkritis ne uz kalnu ...(kaip bebutu gimines pirstais uzbadys ,kad salia gyvenam ,o nesirupinam blush2.gif )

Ai iš tikrųjų žiauriai pavargus. Turiu savaitę paruošti dokus valstybiniam auditui, tai labai nesaldu. Dar su saviškiu vakar biški apsipykom. Iš tikrųjų pas abu labai didelis tempas, tai nervai matyt nelaiko. O šiaip viskas manau gerai, tik relakso reikia. Bet kolkas nematyt. biggrin.gif

Šiandien vietoj darbo nuėjau į kirpyklą, vištą iškepiau, tai nuotaika pagerėjo. Reikia gero smileysex.gif tai manau viskas bus puiku. biggrin.gif

Afi faina foto. Noriu leliuko biggrin.gif
Atsakyti
man irgi jau reikia gero... trukumas totalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va cia ziauriausiai ir pasireiskia minusai, kad MB ne salia...
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 13, 22:27)
man irgi jau reikia gero... trukumas totalus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
va cia ziauriausiai ir pasireiskia minusai, kad MB ne salia...

o ka daryt kai MB salia o sesias savaites negalima doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 14, 00:37)
o ka daryt kai MB salia o sesias savaites negalima doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ginekologas leido jau po 3 savaiciu,bet kad noro nelabai tebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Oras geras,einu balsuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 13, 23:37)
o ka daryt kai MB salia o sesias savaites negalima doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kentėti mirksiukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 10 14, 10:54)
Man ginekologas leido jau po 3 savaiciu,bet kad noro nelabai tebuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Labas rytas 4u.gif

Mes į pavakarę lėksim balsuoti ax.gif
Atsakyti
o ka daryt kai MB salia o sesias savaites negalima doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tu jau cia kai bobulyte is 19 amziaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kai negalima pasinaudot viena galimybe, atsiveria kitos, tik pagalvot reikia bigsmile.gif ...svarbiausia, kad MB butu supratingas, pasirupintu, kad mamukas nebutu vakare pervargus, padet su leliuko prieziura, pagamint valgyt, sutvarkyt kambarius, tada ir mamukas vakare bus isdykes blush2.gif o jeigu vyras laukia lovoj ir klausia, - nu kada tu ten baigsi tvarkytis, AS jau laukiu... tai tokiam irgi trelinciau, kad 6-ias savaites ne bum bum, jokiais budais negalima schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

oras tikrai grazus, leliuka uzmigdysim ir leksim su didziaja balsuot
gero pasirinkimo visiems, kad nereiktu ateinancius 4-ius metus raudonuot, ziurint cirka per TV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 10 14, 09:54)
Man ginekologas leido jau po 3 savaiciu,bet kad noro nelabai tebuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Labas rytas 4u.gif

man sake 6savaites doh.gif

QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 14, 10:36)
o ka daryt kai MB salia o sesias savaites negalima doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

nu tu jau cia kai bobulyte is 19 amziaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi B turiu tikra auksa, jis man nakti ir pupa i lova atnesa nes sunku keltis, ir pusrycius padaro ir pasigrazint isleidzia, tai jauciuos kaip princese kokia tiek kol laukiaus tiek dabar labai rupinai wub.gif
bet va kolkas jokio malonumo mano fronte negal but doh.gif kaip pakirkint B tai ner bedu, o va kaip mane tai jau beda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 14, 11:51)
man sake 6savaites doh.gif
oi B turiu tikra auksa, jis man nakti ir pupa i lova atnesa nes sunku keltis, ir pusrycius padaro ir pasigrazint isleidzia, tai jauciuos kaip princese kokia tiek kol laukiaus tiek dabar labai rupinai wub.gif
bet va kolkas jokio malonumo mano fronte negal but doh.gif  kaip pakirkint B tai ner bedu, o va kaip mane tai jau beda doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip gerai aš tave suprantu, man irgi gine pamenu 6 savaitėms uždraudė, o MB namie mėnesiuką pabuvo ir išlėkė darban tai dar visa tai nusitesė, tai kažkur 9 savaites to malonumo neteko patirt, bet paskui atsigriebėm su kaupu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 14, 11:19)
Kaip gerai aš tave suprantu, man irgi gine pamenu 6 savaitėms uždraudė, o MB namie mėnesiuką pabuvo ir išlėkė darban tai dar visa tai nusitesė, tai kažkur 9 savaites to malonumo neteko patirt, bet paskui atsigriebėm su kaupu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va MB kai isleks tai gris tik gruodi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu tes mum skrist kai jau bus galima lotuliukas.gif
Atsakyti