QUOTE(ooo @ 2012 10 10, 20:42)
ir tau 


Ir naujo darbo tau. ir vat to berniuko rudom akim.
QUOTE(zuzla @ 2012 10 10, 20:52)
galvoju rizotą su jūrų gėrybėmis
pirmą kartą gaminčiau, nežinau, kaip bus.. dar norėčiau gėlių gauti, bet vyras planuoja rytoj tiesiai iš oro uosto lėkt, kad su manim pas gydytoją susitikt, tai spėju bus be jų, o ir iš pokalbio supratau, kad ne galvoj jam.
aš labiau kalėdų laukiu, kiek metų jos buvo liūdnos, belaukiant stebuklo.. oi mergytės, pamatysit, ateis tikra šventė ir pas jus
Maide, neatleidžiu savo kūmsčių
gerų naujienų tau su vyru rytoj.
santabarbara pas tave ten

aš labiau kalėdų laukiu, kiek metų jos buvo liūdnos, belaukiant stebuklo.. oi mergytės, pamatysit, ateis tikra šventė ir pas jus

Maide, neatleidžiu savo kūmsčių

santabarbara pas tave ten

Gal parves geliu po gydytojos?
Del risotto tai kaip tik sekmadieni ziurejau kaip italas gamino. Kaip jis sake, kad svarbiausias momentas, kai supyli ryzius, tai visa laika papylineti vandens/balto vyno, kad neisgaruotu ir neissausetu. Nes issausejes kazkaip, sake, nebesigaus. Tipo, tik burbuliuoti pradeda - papilam. Buvo apie stikline, gal 200 gr pilna kiek ten, 26 cm keptuve.
as nelaukiu. nes bus kaip visada.
Aciu. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Uooooj, cia neklausk. nesikisu, man neidomu, bet taip, ka nors palaikancio pasakau. As dar jai sampo bonke partempiau, nes ji labai pergyveno del mano to senuko-destytojo, kur mane uzvarinejo negyvai.. O cia...