retai cia beparasau, nors ir paskaitau laikas nuo laiko, kaip gyvenate. Gaila, kad vis dar neatsiranda nauju nestukiu sitame skyrelyje...
Pas mus nieko idomaus nevyksta, vyras sedi ant antibu "dietos", tikiuosi atsiras kiek nors tu A arba B, bet kuriuo atveju nutarem nebelaukti ilgai ir bandyti IVF, net ir su tais C, jei gydymas nepades. Kita cikla jau nespesim, bet sutarem, kad lapkricio gale/gruodzio pradzioje vaziuosim pas Treisa (o jei jis sugalvos iseiti atostogu, tai gal pas Vitolsa).
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 15, 12:13)
As tik su automatu moku, nors teises laikiau su mechanine, bet pries keliolika metu, o pati paskutinius 11 metu vazinejau su automatu ir pamirsau kaip su mechanine

QUOTE(zuzla @ 2012 10 15, 15:16)
bet labiausiai automate nepatinka tai, kad paspaudi gazą, mašina akimirką "galvoja" ir tik paskui pradeda važiuot. kamšty staigiai nepersirikiuosi atsiradus tarpui
o aš šildymu iš vonios bandau butą prišildyt..

o aš šildymu iš vonios bandau butą prišildyt..
Mano "negalvodavo", pvz. uzsidegus zaliai as dazniausiai pirma pajudedavau ir dar gerokai atsiplesdavau nuo kitu (nors nepasakyciau, kad mano reakcija labai greita).
As sildau su orkaite

QUOTE(zuzla @ 2012 10 15, 15:43)
Griebiu viena, labai labai reikia

QUOTE(velnyte @ 2012 10 15, 15:44)
Blogiausias minusas automato, kad jo tempti negalima, jei ne duokD tpfu tpfu kas nors užgestų ir nebevažiuotų. Mieste kiek girdėjau daug kas džiaugiasi su automatu važinėdami.
Mes esam tempe, bet tik maza atstuma (pora kilometru).
QUOTE(Kregzdute 27 @ 2012 10 15, 17:02)
dabar galvoju jei mes nusprendeme daryt su donoro sperma nes pas vyra tiek kairej tiek desinej spermatozoidu nerasta taip pat vadinasi IUI 

Sveika

QUOTE(maika @ 2012 10 15, 17:22)
Per pirmą IUI prieš atplovimą buvo 23 mln., A 13%, B 31%, po atplovimo 27 mln., A 30%, B 63%, per antrą IUI prieš: 33 mln., A 18%, B 28%, po: 31 mln., A 36%, B 58%. Kokios galimybės pastot be IUI?
O prieš pusantrų metų buvo 200 mln./1ml, A 67, B 6.
Apie endo. Po LP sakė kad rado kelis 2 mm židinukus. Tik nežinau ar su jais darė ką nors ar ne
Tai aš noriu galvot, kad nėra pas mane endo

Apie endo. Po LP sakė kad rado kelis 2 mm židinukus. Tik nežinau ar su jais darė ką nors ar ne

Pagal naujasias PSO normas tai tiek pakanka...
As tavo vietoje vis tiek dar bandyciau ieskoti tu tepliojimu priezasties