Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 11, 08:23)
Nes galbut "lemta" prideti daugiau pastangu, o tau nieko nedarant nieko neivyksta ir tu jau manai, kad "nelemta", o istikruju "lemta" tik su tam tikrom salygom.

Bliamba, pataikei kaip pirštu į akį blush2.gif Užsirašysiu tavo žodžius į savo atmintinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 11, 09:56)
Nori apsikeisti su manimi gyvenimais savaitei? wink.gif

kazkodel prisiminiau sena anekdota.. "pesimistas: "nu viskas taip blogai, kad blogiau jau buti negali...." optimistas jam: "Gali! Gali!"  biggrin.gif laikyk balioncika  4u.gif
cia sviesos trukumas taip veikia. tokie orai, nu kur jausies gerai.. i soliariuma nevaikstai? padetu nuotaika atitaisyti, vit D atsargas papildytum. Ir torciuka nusipirk.

Noriu tongue.gif , jauciu mano per ramus gyvenimas 4u.gif
Aisku, kad gali butui ir blogaiu, bet kol kas uztenka kas yr.
Vat skaitai mano mintis: butinai siandien keliausiu i soliariuma, gal dar i sporto sale, paskui pasigaminsiu skaniausia vakariene ir su sese pasiskanausim kokiu kokteiliuku cool.gif Turetu pageret.
Ka tik gavai i darba is V puokste geliu blush2.gif wub.gif Jau gereja reikalai smile.gif
Atsakyti
Maide, 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tau siandien priklauso tie balioncikai.

Man irgi labai patiko tavo fraze: lemta, bet su tam tikrom salygom". Visada taip mastau, tik niekaip ivardint nemokejau. Tik vis niekaip nesuprantu, kokios dar salygos g.gif . Na, dabar viena jau zinau, ruosiuosi (laukiu dabar laisko is daktarelio, ka jis mano del datos), kaszin, kokios toliau salygos?.. unsure.gif
Papildyta:
Ooo, o tave tiesiog uzjauciu... Siaip tai baisioj tu situacijoj. Jei butum vyras, tai... na, situacija, kaip situacija, bet kaip moteriai... Imk 4u.gif . Ir nereikia man tu nesamoniu apie lygias teises. Kartais pagalvoju, kad moku savo nepastojimu uz ilgameti lygiateisiskuma, o ne buvima moterim. Nu nieko, dar daug metu pries akis, moterim galesiu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 11, 09:13)
Ka tik gavai i darba is V  puokste geliu  blush2.gif  wub.gif Jau gereja reikalai  smile.gif

Kaip faina, baltai pavydžiu blush2.gif -maniškiui niekad neateitų į galvą atsiųst i darbą gėlių, tipo ką bendradarbiai pagalvos? Taip kad nosytę aukštyn, pagalvok apie gerą būsimą vakarą ir pasitrauks į pogrindį depresija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 11, 11:00)
Kaip faina, baltai pavydžiu blush2.gif -maniškiui niekad neateitų į galvą atsiųst i darbą gėlių, tipo ką bendradarbiai pagalvos? Taip kad nosytę aukštyn, pagalvok apie gerą būsimą vakarą ir pasitrauks į pogrindį depresija mirksiukas.gif

Matyt, jau tiesiog nebezinojo kaip dar man nuotaika praskaidrinti, tai zino, kad geles mano silpnybe. Taip jau isejo, kad mano kolegos pries nepilna menesi tapo jo kolegomis (dirbam kartu dabar), todel del to dalyko maziausiai suka galva, nes ir anksciau gaudavau geliu i darba ax.gif
Del depresijos as pati labai nerimauju, nes man tikrai nebudinga tokia busena. Bet, matyt, teks ir ja isgyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 11, 11:15)
Matyt, jau tiesiog nebezinojo kaip dar man nuotaika praskaidrinti, tai zino, kad geles mano silpnybe. Taip jau isejo, kad mano kolegos pries nepilna menesi tapo jo kolegomis (dirbam kartu dabar), todel del to dalyko maziausiai suka galva, nes ir anksciau gaudavau geliu i darba  ax.gif
Del depresijos as pati labai nerimauju, nes man tikrai nebudinga tokia busena. Bet, matyt, teks ir ja isgyventi  doh.gif

Sveikos visos visos,

na skamba ne blogai tos gelytes i darba. Saunuolis vyriskis! O del ko butent depresija puola? Gal cia kaltas ruduo? Juk daznai saltas periodas, metu kaita, svieos yrukumas mus ir varo i depresija. Aisku, itariu, kad ir dar kai kas pakisa koja..... g.gif

Maidenana, Tau daug daug 4u.gif tikiuosi, kad viskas issispres. Ir turiu Tau klausima. Kada sperma buna geriausia po tamoxifeno vartojimo? Man labai knieti suzinoti. Mat as galvoju, jei sperma bent siek tiek pagereja, gal mes galetumem megint IUI. Suku galva jau savaite laiko. Tik nezinau, ka issuksiu.

Zuzla, Tau nuostabaus vakaro!

Visoms kitoms geros nuotaikos! Nes siuo metu jos truksta.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ,,Selina'': 11 spalio 2012 - 11:41
QUOTE(,,Selina'',2012 10 11, 12:37)
O del ko butent depresija puola? Gal cia kaltas ruduo? Juk daznai saltas periodas, metu kaita, svieos yrukumas mus ir varo i depresija. Aisku, itariu, kad ir dar kai kas pakisa koja..... g.gif

Iki dabar ruduo man buvo megstamiausias metu laikas wub.gif , niekada tas lietus ir saltis nebudavo kliutis sypsotis ir dziaugtis gyvenimu. Bandziau susivokti savo mintyse ir padariau isvada, kad matyt (neaisku is kur) labai naiviai tikejausi, kad sis ruduo bus stebuklingas doh.gif nestuke.gif O yra kaip yra. Todel is cia ir nepagrysti pykciai ir draskymasis. Supykau ant pasaulio, kad jis toks neteisingas. Bet bunant tokios busenos yra ir teigiamu aspektu. Biski dar radau jego mastyti blaiviai, biski isiverkiau kiek buvo prisikaupe per tiek metu (gryzo jautrumas), biski su V atviriau ir arciau pabendravom. Kaip sako Maide, reikia judeti ir kazka veikti, juk sedint ir verkslenant nieko nebus. Siai dienai stoviu vietoj - vel pykstu, pykstu del susiklosciusiu aplinkybiu, del gal neteisingo sprendimo. O tokios silpnumo akimirkos reikalingos, tik labai palauzia emociskai. Man tai naujas sio nelengvo kelio etapas, todel gal taip karstai ir reaguoju g.gif

Zuzla, grazaus vakaro wub.gif
Styga, oj nelegvas tas gyvenimelis, bet kaip nors friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 11 spalio 2012 - 14:15
visoms liudinčioms baliončikai ir ačiū už linkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vyras spėjo į echo smile.gif Zuzliukas judrus vaikis, laiką atitinka, sveikas. ant kiek kitiems vaikai lyties nerodo, tai mums demonstruoja savo auksą ir brilijantus per kiekvieną pasimatymą laugh.gif aš ir gerai, gimdymo požymių nėra, tai dar panešiosiu smile.gif daugiau gerti vandens, saldumynų neuždraudė blush2.gif

vyras atvažiavo namo, įkišo nosį į šaldytuvą, klausdamas kas pietums, sakau štai sriuba ir antras, sako o ten tą kitą patiekalą vakare valgysim? sakau, ne, vakarieniausim restorane.. o, sako, nieko sau, o kokia proga?
irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 spalio 2012 - 14:18
Druide, laikykis, viskas bus gerai!

Zuzla doh.gif tie vyrai!!!
Papildyta:
Na o as ka... Gavau laiska is klinikos. Pasirodo, operacijos laikas ir kaina priklausys nuo tyrimu, kuriuos pasidarysiu per mmm. Kaip as ju dabar vel laukiu doh.gif Pabandyk tas moteris suprask - tikrai, tai jom nereik mmm, tai vel reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 11, 14:17)
Zuzliukas judrus vaikis, laiką atitinka, sveikas. ant kiek kitiems vaikai lyties nerodo, tai mums demonstruoja savo auksą ir brilijantus per kiekvieną pasimatymą

o, sako, nieko sau, o kokia proga?

Šaunuolis Zuzliukas thumbup.gif

O čia jau panašu į mano vyrą- kai paruošdavau vakarienę metinių proga, amžiais klausdavo kas per šventė? doh.gif Antrais, trečiais metais pykau, kuo tolyn, tuo lengviau į tai žiūriu smile.gif Pripratau, kad viską darau aš, žinau, kad kitaip nebus.
Man patiko šios savaitės "Stiliuje" perskaitytas straipsnis apie Jurgitą Kiguolienę-ten daug panašumų su mano šeima, gal todėl ir patiko, kad nedemonstruoja saldybių, o realiai parodo kaip gyvena ir sutaria su vyru.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 11, 15:26)
Zuzla  doh.gif tie vyrai!!!

Pabandyk tas moteris suprask - tikrai, tai jom nereik mmm, tai vel reik  doh.gif

nieko tokio, juk žinojau, kad taip bus, buvau nusiteikus, tai ir nepykstu smile.gif padovanojau marškinius, patenkintas, tik sako tau nieko neturiu.. sakau, gal kada be progos nustebinsi rolleyes.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 11, 15:29)
O čia jau panašu į mano vyrą- kai paruošdavau vakarienę metinių proga, amžiais klausdavo kas per šventė? doh.gif  Antrais, trečiais metais pykau, kuo tolyn, tuo lengviau į tai žiūriu smile.gif  Pripratau, kad viską darau aš, žinau, kad kitaip nebus.

drinks_cheers.gif su laiku į viską žiūri paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 10, 13:19)

4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 11, 14:17)
*vyras spėjo į echo smile.gif
** Zuzliukas judrus vaikis, laiką atitinka, sveikas. ant kiek kitiems vaikai lyties nerodo, tai mums demonstruoja savo auksą ir brilijantus per kiekvieną pasimatymą laugh.gif aš ir gerai, gimdymo požymių nėra, tai dar panešiosiu smile.gif daugiau gerti vandens, saldumynų neuždraudė blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 11, 14:40)
nieko tokio, juk žinojau, kad taip bus, buvau nusiteikus, tai ir nepykstu smile.gif  drinks_cheers.gif **su laiku į viską žiūri paprasčiau.

*liuks
**Geras, toks nekuklus vaikinas, atviras pasauliui biggrin.gif
***bet vis tiek ne kas. Juk mes moterys slapta viliamėms, kad šįkart gal nepamirš ax.gif

O, kad manajam tokia geniali mintis kiltų imti ir atsiųsti į darbą gėlių g.gif . Misija neįmanoma. schmoll.gif

Maidenana laikykis 4u.gif . Aš irgi nelabai tikiu lemtim. Vis dėl to manau, kad galima ją bent jau koreguoti.
Atsakyti