QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:23)
Oi, daug kur Humana- prie Senojo turgaus, centre-Buities rūmuose buvusiuose,kažkur prie Vėtrungės dar. Klaipėdoj vėjas siaučia, ryte buvo +9C, dieną tik +14C pranašauja, bet kai toks vėjas, bus maximum +10-11C

Taip kad džiaukis vasara ten, kur dar esi
Aaaaa, prisiminiau... o Buities rumuose nesu maciusi.. Nu ir salciai pas jus. As po maike ant sleikuciu sedziu ir vargo nematau.
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:30)
Oi, Maide, iš pat ryto jau spiri man

Nepasirinkau aš daktaro ir nežinau kada tai darysiu

Mane "nusodino" tarologė, pasakydama, kad manęs džiaugsmelis laukia tik 2014m...Kalk mane prie kryžiaus už tai, bet užsiciklinau juodai
Papildyta:
Jo, čia gryna tiesa
Prisipažinsiu tyliai tyliai-pasirinkau dr., bet ne tradicinį ginių (-ę), o
homeopatą 
Nėra taip, kad nieko nedarau ir truputį tai ramina sąžinę, o ar padės, žiūrėsim
as tau tuoj parodysiu tarologe. Ko tu cikliniesi? O gal tavoji tarologe negabi ir bile ka prisnekejo? Nu taip - prezumpuokime, kad "na ura" pasake. Vat as anot tarologes jau turiu nescia sedeti - dabar as turiu buti nescia - nu ir kur tas nestumas? pasiliko su vyru klp? be to, tu nezinai ka tau dar reikia padaryti iki tu menamu 2014, kad pagimdyti. prezumpuokime, kad vaikas gims 2014 sausi. tai 2013 pastot reikia. ir kaip minimum - balandi. o sian spalis. Tai kaip 5 menesiukai tamstai liko iki pastojimo. Tai davaj, viskas laiku, nesk kudasiu pas daktara.
Hmmm... as cia laida ziurejau apie juos. Zinai, pasirodo, koks siu vaistu veikimas? Granules su ligos informacija. Na, ukiskai - nuo ko susirgai-tuo ir gydykis.

as nezinojau sito...
QUOTE(maika @ 2012 10 05, 10:31)
Na kai ją seniai seniai pamatė, sakė kad čia nieko tokio, ji nieko nedaro ir su ja nieko daryti nereikia. Tipo negimdžiusioms nereikia skubėt su prideginimais. Aš ir sėdžiu rami. Visi ją mato ir niekas nieko nesako

Reikės pasidomėt ar nedidėja...
zinok kalk mane prie sienos, as nesu maciusi nei vienos,
nei vie-nos moters, nei vienoje salyje, kuriai butu diagnozuota zaizdele ir ji nebutu prideginta! Arba keisk giniu... Arba tegul pridegina..
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:38)

keista, kodėl nei vienas nesiūlo jos pašalinti.Aš dar pana būdama turėjau g. kaklelyje, tai ginė po kelių mėn.pasiūlė ją prišaldyti, taip ir padarėm.Ji sakė, kad gali trukdyti, kai vaikų norėsiu.Žinai, kas man dabar šovė į galvą? Kai pradėjau planuoti antrą lelių, abi ginės sakė, jog toje vietoje, kur užšaldyta žaizdelė, mato paraudonavusią vietą, blin, gal kažkaip ji atsinaujino ir man TAI trukdo pastoti?
visai gali buti. o ka daryti? IUI?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.