Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(maika @ 2012 10 05, 09:31)
Na kai ją seniai seniai pamatė, sakė kad čia nieko tokio, ji nieko nedaro ir su ja nieko daryti nereikia. Aš ir sėdžiu rami. Visi ją mato ir niekas nieko nesako  unsure.gif

g.gif keista, kodėl nei vienas nesiūlo jos pašalinti.Aš dar pana būdama turėjau g. kaklelyje, tai ginė po kelių mėn.pasiūlė ją prišaldyti, taip ir padarėm.Ji sakė, kad gali trukdyti, kai vaikų norėsiu.Žinai, kas man dabar šovė į galvą? Kai pradėjau planuoti antrą lelių, abi ginės sakė, jog toje vietoje, kur užšaldyta žaizdelė, mato paraudonavusią vietą, blin, gal kažkaip ji atsinaujino ir man TAI trukdo pastoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 05, 10:38)
įdomiai unsure.gif aš turėjau žaizdelę, bet man iškart pridegino.
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:38)
g.gif keista, kodėl nei vienas nesiūlo jos pašalinti.Aš dar pana būdama turėjau g. kaklelyje, tai ginė po kelių mėn.pasiūlė ją prišaldyti, taip ir padarėm.Ji sakė, kad gali trukdyti, kai vaikų norėsiu.Žinai, kas man dabar šovė į galvą? Kai pradėjau planuoti antrą lelių, abi ginės sakė, jog toje vietoje, kur užšaldyta žaizdelė, mato paraudonavusią vietą, blin, gal kažkaip ji atsinaujino ir man TAI trukdo pastoti? blink.gif
doh.gif doh.gif wacko.gif jau žinau kuo pasidomėsiu per artimiausią vizitą
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:23)
Oi, daug kur Humana- prie Senojo turgaus, centre-Buities rūmuose buvusiuose,kažkur prie Vėtrungės dar. Klaipėdoj vėjas siaučia, ryte buvo +9C, dieną tik +14C pranašauja, bet kai toks vėjas, bus maximum +10-11C blink.gif Taip kad džiaukis vasara ten, kur dar esi tongue.gif
Aaaaa, prisiminiau... o Buities rumuose nesu maciusi.. Nu ir salciai pas jus. As po maike ant sleikuciu sedziu ir vargo nematau.

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:30)
Oi, Maide, iš pat ryto jau spiri man lotuliukas.gif Nepasirinkau aš daktaro ir nežinau kada tai darysiu blush2.gif Mane "nusodino" tarologė, pasakydama, kad manęs džiaugsmelis laukia tik 2014m...Kalk mane prie kryžiaus už tai, bet užsiciklinau juodai unsure.gif

Papildyta:

Jo, čia gryna tiesa drinks_cheers.gif
Prisipažinsiu tyliai tyliai-pasirinkau dr., bet ne tradicinį ginių (-ę), o homeopatą blush2.gif Nėra taip, kad nieko nedarau ir truputį tai ramina sąžinę, o ar padės, žiūrėsim mirksiukas.gif

as tau tuoj parodysiu tarologe. Ko tu cikliniesi? O gal tavoji tarologe negabi ir bile ka prisnekejo? Nu taip - prezumpuokime, kad "na ura" pasake. Vat as anot tarologes jau turiu nescia sedeti - dabar as turiu buti nescia - nu ir kur tas nestumas? pasiliko su vyru klp? be to, tu nezinai ka tau dar reikia padaryti iki tu menamu 2014, kad pagimdyti. prezumpuokime, kad vaikas gims 2014 sausi. tai 2013 pastot reikia. ir kaip minimum - balandi. o sian spalis. Tai kaip 5 menesiukai tamstai liko iki pastojimo. Tai davaj, viskas laiku, nesk kudasiu pas daktara.

Hmmm... as cia laida ziurejau apie juos. Zinai, pasirodo, koks siu vaistu veikimas? Granules su ligos informacija. Na, ukiskai - nuo ko susirgai-tuo ir gydykis. blink.gif as nezinojau sito...

QUOTE(maika @ 2012 10 05, 10:31)
Na kai ją seniai seniai pamatė, sakė kad čia nieko tokio, ji nieko nedaro ir su ja nieko daryti nereikia. Tipo negimdžiusioms nereikia skubėt su prideginimais. Aš ir sėdžiu rami. Visi ją mato ir niekas nieko nesako  unsure.gif Reikės pasidomėt ar nedidėja... mastau.gif

zinok kalk mane prie sienos, as nesu maciusi nei vienos, nei vie-nos moters, nei vienoje salyje, kuriai butu diagnozuota zaizdele ir ji nebutu prideginta! Arba keisk giniu... Arba tegul pridegina..

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 10:38)

visai gali buti. o ka daryti? IUI?
Atsakyti
Maide, tu MALADIEC smile.gif Pakėlei man nuotaiką thumbup.gif
Savo tarologe aš tikiu ir man užstrigo jos žodžiai- jei turėsi kantrybės, vaikas bus wub.gif Taip kad tuos 5 mėn. turiu išnaudoti tinkamai ir kantriai.
...gal rimtai pas ginę nueit? blush2.gif

Nuotaikos praskaidrinimui ir pasvajojimui pasakysiu, kokios karietos man patinka- tokie senoviški lopšiniai vežimėliai, su pripučiamais ratais, kur lopšys apipintas vytelėmis wub.gif Niekaip ir niekur nerandu Internete-Zuzla, please, įmesk nuorodą, jei supranti apie ką aš kalbu, tu vistiek daugiau šiuo metu žinai tokias svetaines 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 05, 09:58)
visai gali buti. o ka daryti? IUI?

Nežinau, užtat planuoju užsirašyt pas ginę dėl to kaklelio apžiūrėjimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 05 spalio 2012 - 10:23
QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 11:24)
...gal rimtai pas ginę nueit? blush2.gif

Nuotaikos praskaidrinimui ir pasvajojimui pasakysiu, kokios karietos man patinka- tokie senoviški lopšiniai vežimėliai, su pripučiamais ratais, kur lopšys apipintas vytelėmis wub.gif Niekaip ir niekur nerandu Internete-Zuzla, please, įmesk nuorodą, jei supranti apie ką aš kalbu, tu vistiek daugiau šiuo metu žinai tokias svetaines 4u.gif
Papildyta:

Aisku, nueik.

Man atrodo tokiu vezimu ratai nepripuciami... unsure.gif as savo aukletinius veziodavau su tokiu biggrin.gif
Tu tokia turi omeny?
user posted image
Papildyta:
O man sitoks labai grazus. Tiesa, maciau klp viena mamyte tokia stumiancia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 05, 10:58)
zinok kalk mane prie sienos, as nesu maciusi nei vienos, nei vie-nos moters, nei vienoje salyje, kuriai butu diagnozuota zaizdele ir ji nebutu prideginta! Arba keisk giniu... Arba tegul pridegina..
sad.gif swoon.gif biškį pasimečiau huh.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 11:24)
Labai laukiu tavo ginės nuomonės apie tai ax.gif

ai, kraujo krešumas, čia šitie?
Protrombinas SPA. Normos: 70 - 130; (terap.int. 15- 25); Rezultatas: 83
INR (TNS). Normos: 0,88-1,20 (terap.int.2.12-3.10); Rezultatas: 1,13
DATL (APTT). Normos: 30 - 40; Rezultatas: 39,6
Daryta prieš metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 05 spalio 2012 - 10:47
Labas visoms
Iki mūsų dar vėjai neatėjo, bet kiek girdėjau orų prognozes tai visą savaitgalį prognozuoja tokį lietingą ir vėjuotą.

QUOTE(zuzla @ 2012 10 05, 06:22)
velnyt, kaip tu?

Įtariu, kad nekaip. Kažkoks ne koks jausmas- kaip mmm atbildančias girdėčiau. NT neiškentūsi pasidariau šįryt ir rezultatas I. Aš vaiduoklių nematau , pas mane griežtai visada tik I.

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 05, 08:10)

Beje, panos, noriu pasidžiaugti su jumis savo geromis naujienomis- mano tėčiui nebereikia vežimėlio, jis eina į procedūras PATS (turi dar tokį stumduką, kaip senukai kad turi, bet vis vien nebesėdi, o įsikibęs eina) thumbup.gif

thumbup.gif geros naujienos. Lai taip ir toliau darbuojasi ir bus viskas čiki.

QUOTE(maika @ 2012 10 05, 08:37)
Linkstu prie to, kad hormonai netvarkoj, tik kurie? Gal ir spuogai nuo to? Ir, kaip minėjau, nesirišu prie O ar DPO, nes tepliojimai prasidėjo begeriant kontraceptines tabletes. Pakeičiau KT, bet niekas nepasikeitė, galiausiai visai mečiau. Žaizdelė gimdos kaklelyje..?

O jei visasi KT nenaudotum?

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 05, 09:09)
*Pas mus standartas - +23 ir saule.
**O as nuo pat ryto ziuriu Serloka Cholmsa - ta, rusiska. Siandien rodys visa diena. O vakare bus - sokiai! (per tv, aisku)

*kaip aš noriu ten pas jus blush2.gif Nors vienai dienai verysad.gif
**man pats geriausias pastatymas rusiškas. Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. Aišku supertraukom:)
Atsakyti
Maide, juk sakiau, kad tu maladiec thumbup.gif
Taip, man tokie patinka- į antrą vežimaitį "neįkąsčiau", jie apie 2500lt doh.gif , o kažko panašaus kaip pirmasis vežimukas kaip norėčiau wub.gif Taip ir įsivaizduoju- stumiu išdidi TOKĮ grožį, dar didesnis grožis guli viduje ir einu kaip Madona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 05, 11:50)
Įtariu, kad nekaip. Kažkoks ne koks jausmas- kaip mmm atbildančias girdėčiau. NT neiškentūsi pasidariau šįryt ir rezultatas I. Aš vaiduoklių nematau , pas mane griežtai visada tik I.

O jei visasi KT nenaudotum?
4u.gif

Ta prasme? mastau.gif aš jų negeriu jau daugiau nei 4 metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 05, 11:50)

4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

seniai jau berasiau. bet kad nelabai turiu ka pasakyti. Musu seima kaip visada laukime: ,,Spermos atsinaujinimas''. Tik tiek gerai,, kad pasak Z., nereikia laukti 3 menesiu, uztenka 2. Nes pagal naujausius tyrimus, spermai atsinaujinti uztenka 2 menesiuku. Gal pravers kam aktualu.

Zinokit vezimai nerealus, ypac tas paskutinis. Nu FANTASTIKA. thumbup.gif kaip is pasakos.

oras pas mus taip pat vejuotas, ne kas. Siandien zvalgiaus po pardes, nu jau kainos tai baisu. Aprangoj radau labai faina bliuskute, bet kaina 170 schmoll.gif na jau atsiprasau. Palto reikia ziemai- apie 500. Batai panasiai kainuoja. Nu zodziu doh.gif man atrodo kad tuoj teks papildomai uzsidirbineti prie muitines brunette.gif lotuliukas.gif

Beje, siandien Mokytoju diena. Jei tokiu musu tarpe yra, su svente wub.gif
Atsakyti
Selina, laba smile.gif kokie idomus tie tyrimai, del 60-ties dienu biggrin.gif nu net nezinau ka pasakyti. Visa gyvenima - 90, o cia bac ir sutrumpejo visu menesiu smile.gif nu nezinau... jeigu man mksliskai pagristu, tada tik ir sutikciau.
Atsakyti