Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(stryga @ 2012 10 09, 15:36)
Zuzla, na... Plyteles aisku gerai... Bet gal geriau tada i vonia gultis?..  hihihi.gif

ką aš daryčiau be jūsų, mano draugytės, ir be jūsų patarimų notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 09, 15:46)
ką aš daryčiau be jūsų, mano draugytės, ir be jūsų patarimų  notworthy.gif

Ramiai sau gyventum lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Stryga, aciu uz palaikyma, bet, kaip siandien paaiskejo, tai sviecia grizti pries kaledas. Namai "otmeniajutsja". Bet, tikiuosi, kad nors porai savaiciu galeciau grizti. Pavargau as cia, o galo nesimato. verysad.gif

Zuzla.. Ziurek, jeigu vandenys nubegs nakti, tai suslaps viskas, bet nebus kamsciu ir greitai pasieksite gimdymo namus. Jeigu diena - viskas bus sugadinta maziausiai, bet gali buti kamsciu mieste. Ka pasirinktum?

Velnyte, o Selina velniskai teisi del tavo vyro! Tu tiesiog neisivaizduoji kaip jauciamasi, kai po eilinio nepavykusio IUI vyras atsisako testi maratona, o tu vis tiki, ir kaip reikia vyro maldauti, kad tiesiog nustatyta valanda nunestu sperma i klinika doh.gif Tada visa stimuliacija buni vien su savimi ir IUI skyrelio palaikymu, o namuose nei zodzio neprasitari, nei apie vaistus, nei apie nuotaiku kaita, nei apie II laukima - apie nieka.. Patikek, sita mes irgi praejom.. Nors dazniausiai sitokie paskutinio bandymo ciklai ir buna sekmingi, taciau emociskai sunku tverti.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 09, 18:38)
Namai "otmeniajutsja". Bet, tikiuosi, kad nors porai savaiciu galeciau grizti. Pavargau as cia, o galo nesimato.  verysad.gif

Zuzla.. Ziurek, jeigu vandenys nubegs nakti, tai suslaps viskas, bet nebus kamsciu ir greitai pasieksite gimdymo namus. Jeigu diena - viskas bus sugadinta maziausiai, bet gali buti kamsciu mieste. Ka pasirinktum?

console.gif gali tik įsivaizduoti kaip pasiilgai namų..

dieną smile.gif man iki klinikų 5 min su mašina. net svarstau galimybę pati vairuoti, jei vyras bus komandiruotėj, spėčiau tarp sąrėmių laugh.gif doh.gif o ir skubėti nubėgus vandenims nereikia dar 3-4 val, bent jau taip per paskaitą sakė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 09, 19:01)
console.gif gali tik įsivaizduoti kaip pasiilgai namų..

dieną smile.gif man iki klinikų 5 min su mašina. net svarstau galimybę pati vairuoti, jei vyras bus komandiruotėj, spėčiau tarp sąrėmių laugh.gif doh.gif o ir skubėti nubėgus vandenims nereikia dar 3-4 val, bent jau taip per paskaitą sakė mastau.gif

ziauriai. jau melyna esu.

Na, jeigu noretum, kad diena, reiskia bus vandenys nubege diena. Parasas, antspaudas, amen.
Atsakyti
Ak, Maide... Nu bet Kaledos jau ne taip toli... Nors ka as cia... Pati suprantu, kad nusikalbu. doh.gif
O as va moraliskai ruosiuos tokiai vienai didelei bjauriai operacijai... Ir finansiskai doh.gif . Bandysiu derint su daktareliu, kad darytu lapkriti. Tad irgi jungiu laukimo rezima. O nestumo gaunas bet kokiu atveju dar labai ilgai laukt... Nes kol po operacijos atsigausiu fiziskai ir... vel finansiskai kad test IVF kelia doh.gif . Zodziu, Maide, dirbam ir laukiam. 4u.gif
Atsakyti
Stryga.. Kas atsitiko? Kokia operacija? Ta hispoxxxxxx? Na, man panasiai su laukimu.. Jeigu iseitu grizti uz keliu savaiciiu, vyras noretu isvaziuoti, kai jis gris - as vel isvaziuosiu... Bet.. ketvirtadieni bus mano ir vyro tolimesnio gyvenimo nuosprendis.. Is ko isplaukia net tai, ar apskritai gyvenime turesiu vaiku.. Gal net mokslu nepabaigsiu... O Dieve, Dieve, duok sveikatos ir geleziniu nervu.. Ir sekmes irgi.. nieko nebezinau, tiesiog vimdo.. dar tie rinkimai kaip ne i tema.. kad zmones butu kaip zmones, nevaidintu vardan pasideti i kisene.. o jezau.. juk kazkas uz tai savo gyvenimais sumoka..
Atsakyti
Nuplaukė mano hcg. Nesugebėjo kraujo paimti frusty.gif
NT I
net tinkamų keiksmažodžių neberandu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 10 spalio 2012 - 06:56
QUOTE(maika @ 2012 10 10, 06:56)
Nuplaukė mano hcg. Nesugebėjo kraujo paimti  frusty.gif
NT I
net tinkamų keiksmažodžių neberandu

Suprantu ka reiskia prastos venos, pati tokias turiu unsure.gif Sudiniausia del to I bruksniuko. Imk, Brangioji, nesielvartauk labai, gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu blyn, kada pas mus atsiras daugiau nestukiu? blush2.gif As laukiu nesulaukiu.......

Na, nezinau kaip oras pas Jus, bet pas mane tai tragedija, suku galva, EITI AR NEITI I LAUKA? STAI KUR KLAUSIMAS. lotuliukas.gif

lABAS RYTAS vacation1.gif
Atsakyti
Nežinau, ar yra prasmės važiuot į kitą laboratoriją... Pagal NT aš šiandien jau nebegeriu dupho. Užtvirtinimui norėjau hcg. O dabar nebežinau ką daryt
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 10, 07:38)
Nežinau, ar yra prasmės važiuot į kitą laboratoriją... Pagal NT aš šiandien jau nebegeriu dupho. Užtvirtinimui norėjau hcg. O dabar nebežinau ką daryt

o gal dar bent viena testuka sugadink 4u.gif aisku, as prasta patareja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 10 10, 08:35)
Suprantu ka reiskia prastos venos, pati tokias turiu unsure.gif Sudiniausia del to I bruksniuko. Imk, Brangioji, nesielvartauk labai, gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačiū už baliončikus blush2.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 10 10, 08:42)
o gal dar bent viena testuka sugadink 4u.gif aisku, as prasta patareja 4u.gif
Eeemm... Kada dar vieną daryt? Šiandien ryte dariau blush2.gif 14 dpi
Esmė duphastono gėrime. Gert man jį ar pasitikėt NT. Tai dar gerai kad nors jį pasidariau ryte doh.gif Būčiau visai ant ledo likusi
Atsakyti