Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 10 14, 21:21)
tai ne tik orchidėjoms, kitiems augalams irgi tinka smile.gif

nu reiks pabandyti nes tikrai kazkaip nezinojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 20:49)
Nes nepavyko pirma ir antra. Praktiskai, pavyksta ketvirtas. Bet pries ketvirta turi buti trecias gi, ane? Pas daug ka ketvirtas sekmingas. Ir as ne isimtis.
QUOTE(Shira @ 2012 10 14, 21:11)
Maika - teisingai, nesustok. Ne antras, tai trečias ar ketvirtas bus sėkmingas  4u.gif Mažai kam iš pirmų kartų pavyksta kažkodėl..
Įpūtėt vilties group.gif
Statistika pas mane tokia: pirma IUI - pastoja 17,1%, 2 - 16,5%, 3 - 17,6%, 4 - 15,6%, 5 - 10,9%. Pirmų keturių labai panašūs skaičiai unsure.gif
Bijau kad.. o jeigu prisidarysiu krūvą IUI ir nepavyks? Ką tada? IVF'o finansai nepaveš. Daryt IUI iki pavykimo, nepriklausomai nuo skaičiaus? Vyras jau dabar klausia "kodėl nepavyksta? juk viskas suderinta buvo. reikia rast priežastį kodėl nepavyksta, o ne šiaip daryt ir daryt". Jis nepasirašys ant begalinio IUI skaičiaus...

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 20:49)
Uoj, kazkoki 3-ju aukstu, paprasta, ar Boumann ar kaip ji ten. Net kotlietus kepiau jame. Kotletai ir koldunai pavyko, bet jau vienintelis dalykas man jame nepatinka - neestetiskai atrodo gaminiai. Nu man negraziai kazkaip, tai automatiskai atmusa bet koki apetita. (gal cia ir yra sveiko maisto garintuvuose paslaptis - neesti?) Bet kaip kokiai krutinelei, kotlieciukui... darzovems - sueis. nemoku as su ja gaminti, bet. teks.
Vis pagalvoju, gal įsigyti tokį daiktą mastau.gif Tik bijau kad panaudosiu porą kartų ir neprilips, nežinau nei ką, nei kaip ten gaminti blush2.gif O su juo daugiau terlionės nei su paprastais puodais?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 14, 21:51)
Vis pagalvoju, gal įsigyti tokį daiktą mastau.gif Tik bijau kad panaudosiu porą kartų ir neprilips, nežinau nei ką, nei kaip ten gaminti  blush2.gif O su juo daugiau terlionės nei su paprastais puodais?

geriausiai būtų pasiskolinti pas ką nors unsure.gif

o begaliniu skaičius tikrai nebus schmoll.gif juk ir 7 IUI pavyksta, ir 12, tau tiek neprireiks.. reik turėt kantrybės ir stiprybės, ko jums abiems ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 spalio 2012 - 21:00
Įpūtėt vilties group.gif
Statistika pas mane tokia: pirma IUI - pastoja 17,1%, 2 - 16,5%, 3 - 17,6%, 4 - 15,6%, 5 - 10,9%. Pirmų keturių labai panašūs skaičiai  unsure.gif
Bijau kad.. o jeigu prisidarysiu krūvą IUI ir nepavyks? Ką tada? IVF'o finansai nepaveš. Daryt IUI iki pavykimo, nepriklausomai nuo skaičiaus? Vyras jau dabar klausia "kodėl nepavyksta? juk viskas suderinta buvo. reikia rast priežastį kodėl nepavyksta, o ne šiaip daryt ir daryt". Jis nepasirašys ant begalinio IUI skaičiaus...

na va o as apie iui jau susidarau nuomone kad jei vistik nera pas pora bedu ji nelabai pades g.gif tiesiog jei pades 6 iui tai gal vistik ir naturaliai butu galima pastoti...gal tada laikas ateis...
kai yra bedu kaip vyro sperma , nevykstanti O, nesuderinamumas, tada taip ...bet kai nera bedu tai nezinia ar tas iui padeda ar vistik pastojama naturaliai...nezinau kaip kitoms poroms bet mums po iui dar liepia ND tai kaip ir nezinia kas padeda kai pastoji... zodziu kazkaip man ir kaip tavo vyrui atrodo kad reiktu gal kokiu tyrimu ar ko ..o ne vien iui ..iui...iui... viena po kito... na dar sutikciau jei butu bent kibimas nors kazkoks hcg...o ne maziau nei vienas...o pas mus jau iprasta ateini -nepavyko - tada ka dar vienas iui... nelabai kas gilinasi ...nors aisku nera ko gydyti kai nera aiskios priezasties...
nezinau nezinau nezinau ...man kazkaip norisi dar kazka pasitikrinti ... nu bet nebezinau nei ka... dabar jau ruosiuosi afs tyrimams ...jei kas negerai tada gerciau aspirina...o gal reiktu slopinti organizma...nu bet va nieko nesiulo gine...apart dar vineo iui...
nu bet jei jau buvo 6 stimuliacijos 4 iui ir nebuvo net kibimo , bandymai pagauti gandra vyksta daugiau nei trys metai ...tai gal reiktu ne vien iui daryti... net nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 14 spalio 2012 - 21:22
QUOTE(Shira @ 2012 10 14, 21:11)
Maide, kitais metai jau tikrai judės!

Maika - teisingai, nesustok. Ne antras, tai trečias ar ketvirtas bus sėkmingas  4u.gif Mažai kam iš pirmų kartų pavyksta kažkodėl..
ir gipsas. nestuke pasake - turiu vykdyti jos valia biggrin.gif

prisidedu del maikos

Vis pagalvoju, gal įsigyti tokį daiktą mastau.gif Tik bijau kad panaudosiu porą kartų ir neprilips, nežinau nei ką, nei kaip ten gaminti  blush2.gif O su juo daugiau terlionės nei su paprastais puodais?
daryti. tik daryti. primink, prasau, kiek pas V mln? ir tau endo mazute? as is anksto labai atsiprasau, jeigu suklydau del endo..

ne, maziau.. ten niekas neprilimpa, ka ten isplauti plastmase be riebalu irnesakyk.gif ten, pvz, uzmarinavai krutinele, ir tokia ir dedi. jokiu riebalu, sviestu, alieju. kaip isvirta buna, panasiai. viskas nuo marinado priklauso. tik man kartais neissitusina per nustatyta laika, tai papilu dar vandens ir dar uzsuku ant kokiu 10 min.

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 14, 22:20)
na va o as apie iui jau susidarau nuomone kad jei vistik nera pas pora bedu ji nelabai pades  g.gif tiesiog jei pades 6 iui tai gal vistik ir naturaliai butu galima pastoti...gal tada laikas ateis...
kai yra bedu kaip vyro sperma , nevykstanti O, nesuderinamumas, tada taip ...bet kai nera bedu tai nezinia ar tas iui padeda ar vistik pastojama naturaliai...nezinau kaip kitoms poroms bet mums po iui dar liepia ND tai kaip ir nezinia kas padeda kai pastoji... zodziu kazkaip man ir kaip tavo vyrui atrodo kad reiktu gal kokiu tyrimu ar ko ..o ne vien iui ..iui...iui... viena po kito... na dar sutikciau jei butu bent kibimas nors kazkoks hcg...o ne maziau nei vienas...o pas mus jau iprasta ateini -nepavyko - tada ka dar vienas iui... nelabai kas gilinasi ...nors aisku nera ko gydyti kai nera aiskios priezasties...
nezinau nezinau nezinau ...man kazkaip norisi dar kazka pasitikrinti ... nu bet nebezinau nei ka... dabar jau ruosiuosi afs tyrimams ...jei kas negerai tada gerciau aspirina...o gal reiktu slopinti organizma...nu bet va nieko nesiulo gine...apart dar vineo iui...
nu bet jei jau buvo 6 stimuliacijos 4 iui ir nebuvo net kibimo , bandymai pagauti gandra vyksta daugiau nei trys metai ...tai gal reiktu ne vien iui daryti... net nezinau...
matai del afs.... nera prasmes tikrinti iki persileidimo. jis aktyviausias per nestuma arba ka tik nustacius nesivystanti. kraujas kreseja kai buni pastojus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 23:13)
ir gipsas. nestuke pasake - turiu vykdyti jos valia biggrin.gif

prisidedu del maikos

daryti. tik daryti. primink, prasau, kiek pas V mln? ir tau endo mazute? as is anksto labai atsiprasau, jeigu suklydau del endo.

matai del afs.... nera prasmes tikrinti iki persileidimo. jis aktyviausias per nestuma arba ka tik nustacius nesivystanti. kraujas kreseja kai buni pastojus.

Girdejai maide pasake nestuke ir pabandyk nevykdyt wink.gif

Mano nuomone 4 iui yra riba po kurios negali nieko nedaryt apart dar vieno iui...

Na o as jau skaiciau kad afs turu itakos pastojant...
nes kai pagalvoji juk ir per ivf skiria aspirina... Ai nu cia as skaiciau...reiks imesti kada ta straipsni...

Maide kiek iui turejai isvis ? Ir kiek ju baigesi teigiamu hcg?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 14, 23:31)
Na o as jau skaiciau kad afs turu itakos pastojant...
nes kai pagalvoji juk ir per ivf skiria aspirina... Ai nu cia as skaiciau...reiks imesti kada ta straipsni...
Maide kiek iui turejai isvis ? Ir kiek ju baigesi teigiamu hcg?

taip, turi. jeigu ji turi. bet ar ji turi, turi pastoti. AFS yra autoimuninis. To neissiaiskinsi, kol nepastosi. Na, salyginai. ar turi issipletusiu venu, ar buvo insultu gimineje, ar laisvai bega kraujas, ar turi odos problemu - tas yra AFS. na, "pries pastojant". Aspirina skiria visoms be isimties po IVF. nezinau priezasties, bet, visoms.
Viso - 4. sekmingi 2, 4. Nepavyke: pirmas - tuscias, vyro 2 mln. trecias - tuscias - 3 foliai, 24 mln, 80% judrumas. Be abejo, antras geresnes kokybes, 48 mln ir 90%, ketvirtas prasciausias, 70% ir 20 mln., bet kaip dvynukams uzteko.
Bet gydytoja skaiciuoja "etapa" is najo, jeigu pertrauka tarp IUI yra 6 men. Tai pahal gydytoja - 3, pagal mane - 4, viso. Tarp pirmo ir antro - histero, GN, mokslai.
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 14, 23:31)
Girdejai maide pasake nestuke ir pabandyk nevykdyt wink.gif

klausausi, pone. bus ivykdyta hi.gif

O galima ikelsiu liudna eilerasti? Nu bet toks grazus? Apie kaciukus.. unsure.gif Man kazkaio labai aktualu... nes maniskis senutis.. Gal nestukes, neskaitykit, as pati apsizliumbiau, nu bet taip graziai parase..
Привет кот.
Ты прости, что так долго не приходил,
ты только не подумай - я тебя не забыл.
Мне плохо без тебя теперь, некому
открывать в 5 утра дверь, не на кого
поорать. Ты прости меня что я вел так
себя : кричал, бил иногда. Знаешь я ещё
думаю, что ты живой особенно когда
прихожу усталый домой. По-привычке
включаю свет и зову тебя, а тебя нет.
Твои миски остались, я их берегу,
насыпаю туда, кстати, тебе еду.
Помнишь как раньше?! - Я иду на
кухню, а ты сзади бежишь за мной,
я ругался что ты слишком озорной.
А помнишь, когда я открывал дверь,
ты постоянно выбегал - свободы хотел.

Вот уже как 3 года прошло.
Мама выкинула твои миски, говорит:
"Это было давно". Фото, которые были
на флешке, удалились в какой-то спешке.
И вроде бы ничего у меня не осталось
от тебя. но это не так, самое главное,
это что я тебя никогда не забуду,
память она лучше всего.
Я люблю тебя, моё озорное любимое существо..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 spalio 2012 - 22:46
Labas rytas, pleputes
QUOTE(velnyte @ 2012 10 13, 12:07)
Labas visoms, o ką man daryt vakar vyras kavinėje nenuleido akių nuo mergų staliuko. Čia vadinasi išejom dviese pasisėdėt. Pipiec, aš šeriuos hormonais, o jis lebeda pradėjo į mergas žiūrėt mano akivaizdoje net apsiseilėjęs. gun_bandana.gif

Nu cia dabar blink.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 13, 12:58)
Maide... gal debiliskai pasakysiu, nu bet... Vaiku vis vien neprisidarys...  4u.gif Siaip slidus reikalas ta neistikimybe, bet...
Antras dalykas, nereik manyt, kad tik jis grazuolis arklys. As dar visai nesena ir... ir apskritai, suvilioti vyra yra tiesiog juokinga, o jei dar koki jaunesni, ne toki patyrusi?  flirt.gif Tai va, kokia laisve reikstu vyro neistikimybe... Aisku, su dvasiniu rysiu cia butu jau prastyn... Nu bet vis vien gi ne vien del sekso esam su tais, su kuo esam, tai kodel vien del sekso galima butu su jais skirtis?

Tikrai taip, cia gi jis spokso, o ne i ji drinks_cheers.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 10 13, 13:11)
Baisiausia, kad save pradėjau laikyti pabaisa ir ,kad koks gi vyras į mane žiūrės: fygūros nema, beveik šluba , beveik be dantų, o nuotraukose iš viso pabaisa... Užėjo kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas. Matyt Clospliu Puregon veikia.

Hormonai 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 13, 13:44)
tikrai hormonai... Man irgi uz penkiu meteliu keturiasdesint... Nu ka padarysi..
susirenku manatkes ir adios amigos. nebaisu man vienai gyventi. ilgai gyvenau viena ir labai patenkinta budavau. tas tai paskambino, numete tokia dviprasmiska fraze, as jam taip pat dviprasmiskai atsakiau, gavau mainais pora izeidimu, tai pats susinervino, pats supyko ir mete rageli. Kaip kokia moteris su stimuliacijom..  doh.gif

Tau iki 40 DAR visi 5 metai 4u.gif
Nu kam tie izeidinejimai is V puses console.gif
Ir man visai negaila figuros ir kuno del nestuke.gif Aisku, pasikeitimai dazniausiai ne i geraja puse, bet rezultatas gi vertas 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 13, 19:00)
kad jau prašnekom, rekomenduoju indišką restoranėlį trakų gatvės pradžioj smile.gif

Kaip noooooriu i ta restorana; noriu ju keptos duonos su zirniais ir juodos arbatos su pienu...
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 10:59)
Musu "ridikai" irgi nusivyle klientura.. bet bent jau eina paprasyti ryskaus maisto. verysad.gif

O as biski nusivyliau Ridikais verysad.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 17:01)
С лицом измученным и серым,
У мужа тридцать семь и два.

lotuliukas.gif tikra tiesa

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 14, 23:43)
O galima ikelsiu liudna eilerasti? Nu bet toks grazus? Apie kaciukus..  unsure.gif  Man kazkaio labai aktualu... nes maniskis senutis..
Привет кот.
Я люблю тебя, моё озорное любимое существо..

Maide, siaubas kaip liudna verysad.gif Sedziu zliumbiu darbo vietoj cray.gif

O as puikiai praleidau savaitgali wub.gif V man nupirko tokio fainumo siulus, visa savaitgali mintyse modeliuoju ir svajoju kaip cia nusimegzti stora megztuka su didelem pynem wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 15 spalio 2012 - 07:35
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 15, 08:25)
Labas rytas, pleputes

O as biski nusivyliau Ridikais  verysad.gif

O as puikiai praleidau savaitgali  wub.gif  V man nupirko tokio fainumo siulus, visa savaitgali mintyse modeliuoju ir svajoju kaip cia nusimegzti stora megztuka su didelem pynem  wub.gif

Labas rytas smile.gif

Siaip, as irgi. Siek tiek nusivyliau. del kokybes priekaistu nera, obettaciau... O tu kodel? Siaip, jeigu dar ir ridikai uzsidarys, tai bus ciliako-zombiu krastas pas mus. Valgysim alu Alyne laugh.gif

Sveikinimai su geru savaitgaliu! Kokios spalvos?

p.s. Pradejo rodyti "Maskva asarom netiki". 9 ryto pirmadieni!

Prie "labas rytas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 spalio 2012 - 08:03
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 15, 08:25)
Kaip noooooriu i ta restorana; noriu ju keptos duonos su zirniais ir juodos arbatos su pienu...

Sedziu zliumbiu darbo vietoj  cray.gif

O as puikiai praleidau savaitgali  wub.gif

o man duona su sesnakais ir mango lassi rolleyes.gif na ir aišku kiti ragauti patiekalai essen.gif: kažkaip gaudavosi, kad einam tryse, visi skirtingai užsisakom ir ragaujam.. paskutinį kartą paprašiau ne aštriai, na padavėja pati pasiūlė, tai ką ten, atnešė kaip visada laugh.gif

aš nežliumbiu, pasinaudojau patarimu unsure.gif ir taip chrenova nuotaika, šian būdraujam nuo pusės 5..

wub.gif

labas rytas..
šian dar pas mamą važiuot, kažkokią deklaraciją pildyt, nes jos siuntinį sulaikė muitinėj, kaip nenoriu dry.gif
vyras jau pakrikštijo naują mašiną kamštyje - super su automatu, galima ir užmigti pakeliui smile.gif dabar galvoju, ar atiduot savo bemvą broliui pribaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 15, 09:05)
vyras jau pakrikštijo naują mašiną kamštyje - super su automatu, galima ir užmigti pakeliui smile.gif dabar galvoju, ar atiduot savo bemvą broliui pribaigti g.gif

ugu. as kai pirma karta nusipirkau automata, tai nesupratau ka ten veikti reikia uz vairo. su savo peziuku mechaniniu, tai pedalai, pavaros, dar daziausi lupas ir kalbejau telefonu berukydama uz vairo. Nu vet su dabar automatu.. masinoj nerukoma, lupos padazytos, darbo tokio nebeturiu tai niekas ir nebeskambina, veikti nera ka vairuojant unsure.gif
nu bus cool bachuras su bemwu.. "ciornyj bumer, ciornyj bumer..." laugh.gif

p.s. nu jezusmarija, uzsimaniau sian strelkes nusidazyt. nu kankyne kokia doh.gif taip dvieju vienodu ir nepasidariau. galu gale uzsitepiau 5 sluoksnius tuso, kad nesimatytu laugh.gif ir kaip vizazistai tai padaro? ziurejau pamokeles, bet man nesigauna. reikia mokintis kazkaip. noriu ivaldyti "pin up" makiaza. Nu jau baisiai man grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 spalio 2012 - 09:24
Labas visoms, o aš šiandien vos gyva. Vakar susileidau Puregon ir iš kart išgėriau Clost (ačiū D paskutinę). Tai naktį maniau reiks greitukę kviest. Nežinau ar sutapimas, bet niekada taip nėra buvę. Spaudimas sukilo iki150/100. Dar dabar darbe sėdžiu su padidėjusiu. Anuos vakarus gėriau su pusvalandžio ir daugiau tarpu, o vakar miego norėjau staigiai susiverčiau visas dozes, kad nepraleist. O dar šefas išsiputojo, o aš IUI ruošiuos. Kažkas baisaus kuo toliau tuo įtampa auga. Nebežinau nei kur lįsti. Darbo mest negaliu, pakeist nėra į ką. ir jei iki naujų nebūsiu nestuke.gif , tai po naujų būsiu atlaisvinta iš pareigų greičiauisiai. Kažkoks marazmas šiandien. Ar čia dėl rinkimų ar ką?
Atsakyti