Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

keliames čia:)
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 09 30, 14:04)
loreta311 o kiek laiko laukete uzsiregistravus? ar galima nesioti kontankt.lesius pries konsultacija? pries operacija? koks gyd.konsultavo?

Laukiau uzsiregistravus gal kokia pora savaiciu, siaip tai konsultacijos nereikia laukti ilai, pasiskambinkite, nebus ilgos eiles ir pasakys del lesiu, as ju nenesioju.

Atsakyti
Dėl lešių aš rašiau kažkada. Prieš operaciją rekomenduojama jų nenešioti bent jau minimaliausiai 1 savaitę, šiaip geriausiai - 2 sav. Aš nenešiojau 3 sav.
Atsakyti
Sveiki,

iskilo klausimas - kiek laiko po op negalima dazyti akiu? nepratus zmonems rodytis "be spakliaus" doh.gif

kiek skaiciau - savaite neslapinti akiu, menesi - saugotis (be basenu, pirciu, sporto ir pan.)...
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 09 30, 17:07)
Sveiki,

iskilo klausimas - kiek laiko po op negalima dazyti akiu? nepratus zmonems rodytis "be spakliaus"  doh.gif

kiek skaiciau - savaite neslapinti akiu, menesi - saugotis (be basenu, pirciu, sporto ir pan.)...

Šiaip rekomendacijose rašo, kad 3-4 sav. nerekomenduojama dažytis, tai aš irgi baisiausiai išsigandau ir paklausiau gyd. biggrin.gif, bet ji sakė, kad galima iškart dažytis, na kai praeis visi nemalonūs pojūčiai. Tos rekomendacijos parašytos "apsidraudžiant", kad koks tušas nepatektų lašinantis lašiukus po operacijos į akis, nes tiek laiko juos lašintis ir reikėjo. Aš jau po savaitės plaukiau baidarėm su gyd. žinia, aišku stengiausi neapvirsti biggrin.gif
Atsakyti
Laba, taigi, as po vakarykstes konsultacijos. Penktadieni - korekcija. Metodas Lasek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KimkaK @ 2012 10 02, 15:50)
Laba, taigi, as po vakarykstes konsultacijos. Penktadieni - korekcija. Metodas Lasek biggrin.gif

Laba,
o pati pasirinkote si Lasek metoda?
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2012 10 02, 19:45)
Laba,
o pati pasirinkote si Lasek metoda?

As ir pati linkau sio metodo link. Po visos apziuros gydytoja taip pat rekomendavo si, bet sake pacientui visada leidzia rinktis. Kaip pagrindinis argumentas buvo, didelis minusas, astigmatizmas ir labai geras ragenos storis.
Atsakyti
na va, uzsirasiau ir as konsultacijai spalio 12, ir jei akys bus tinkamos tada kita diena korekcija biggrin.gif

truputi neramu pradeda darytis...
Atsakyti
O kokioje klinikoje jus konsultuojates ir zadate operuotis? Ar is kart pasirinkote, ar buvote keliose?
As jau kokius kelis metus vis uzsidegu, pradedu skaitinet, prisiskaitau visokiu neigiamybiu ir vel nurimstu. Nors akiniai uzkniso juodai, bet be ju saves neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Kas čia labai laukė akcijų? Tai štai https://beta.lt/viln.....okas rugsejis
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2012 10 04, 09:36)
O kokioje klinikoje jus konsultuojates ir zadate operuotis? Ar is kart pasirinkote, ar buvote keliose?
As jau kokius kelis metus vis uzsidegu, pradedu skaitinet, prisiskaitau visokiu neigiamybiu ir vel nurimstu. Nors akiniai uzkniso juodai, bet be ju saves neisivaizduoju  doh.gif

Aš norėjau dviejose pasikonsultuot, bet taip ir neprisiruošiau antrą k. į Vilnių doh.gif . Patiko Liremoj gydytoja, viską paaiškino, tai nusprendžiau nesiblaškyti 4u.gif
Aš ko gero ir kas kelis metus vis "užsidegdavau" ir vėl praeidavo baisybių pasiskaičius, bet dabar jau pamiršau, ką reiškia akiniai ir linzės blush2.gif , kaip sakoma, prie gero greitai priprantama smile.gif
Atsakyti