keliames čia:)
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 09 30, 14:04)
loreta311 o kiek laiko laukete uzsiregistravus? ar galima nesioti kontankt.lesius pries konsultacija? pries operacija? koks gyd.konsultavo?
Laukiau uzsiregistravus gal kokia pora savaiciu, siaip tai konsultacijos nereikia laukti ilai, pasiskambinkite, nebus ilgos eiles ir pasakys del lesiu, as ju nenesioju.
Dėl lešių aš rašiau kažkada. Prieš operaciją rekomenduojama jų nenešioti bent jau minimaliausiai 1 savaitę, šiaip geriausiai - 2 sav. Aš nenešiojau 3 sav.
Sveiki,
iskilo klausimas - kiek laiko po op negalima dazyti akiu? nepratus zmonems rodytis "be spakliaus"
kiek skaiciau - savaite neslapinti akiu, menesi - saugotis (be basenu, pirciu, sporto ir pan.)...
iskilo klausimas - kiek laiko po op negalima dazyti akiu? nepratus zmonems rodytis "be spakliaus"

kiek skaiciau - savaite neslapinti akiu, menesi - saugotis (be basenu, pirciu, sporto ir pan.)...
QUOTE(amaral @ 2012 09 30, 17:07)
Sveiki,

Šiaip rekomendacijose rašo, kad 3-4 sav. nerekomenduojama dažytis, tai aš irgi baisiausiai išsigandau ir paklausiau gyd.

QUOTE(KimkaK @ 2012 10 02, 15:50)
Laba, taigi, as po vakarykstes konsultacijos. Penktadieni - korekcija. Metodas Lasek 

Laba,
o pati pasirinkote si Lasek metoda?
QUOTE(loreta311 @ 2012 10 02, 19:45)
As ir pati linkau sio metodo link. Po visos apziuros gydytoja taip pat rekomendavo si, bet sake pacientui visada leidzia rinktis. Kaip pagrindinis argumentas buvo, didelis minusas, astigmatizmas ir labai geras ragenos storis.
na va, uzsirasiau ir as konsultacijai spalio 12, ir jei akys bus tinkamos tada kita diena korekcija
truputi neramu pradeda darytis...

truputi neramu pradeda darytis...
O kokioje klinikoje jus konsultuojates ir zadate operuotis? Ar is kart pasirinkote, ar buvote keliose?
As jau kokius kelis metus vis uzsidegu, pradedu skaitinet, prisiskaitau visokiu neigiamybiu ir vel nurimstu. Nors akiniai uzkniso juodai, bet be ju saves neisivaizduoju
As jau kokius kelis metus vis uzsidegu, pradedu skaitinet, prisiskaitau visokiu neigiamybiu ir vel nurimstu. Nors akiniai uzkniso juodai, bet be ju saves neisivaizduoju

Kas čia labai laukė akcijų? Tai štai https://beta.lt/viln.....okas rugsejis
QUOTE(Migluzee @ 2012 10 04, 09:36)
O kokioje klinikoje jus konsultuojates ir zadate operuotis? Ar is kart pasirinkote, ar buvote keliose?

Aš norėjau dviejose pasikonsultuot, bet taip ir neprisiruošiau antrą k. į Vilnių

Aš ko gero ir kas kelis metus vis "užsidegdavau" ir vėl praeidavo baisybių pasiskaičius, bet dabar jau pamiršau, ką reiškia akiniai ir linzės