aš irgi vis užsidegu, bet paskui nurimstu iki kito užsidegimo. Manau pribręst tam reikia. O klausykit, jei pas man tarkim per metus regėjimas biški pasilpo?
Siandien pasiskambinau, rytoj konsultacija, pagaliau prisiruosiau
nes jau neviena tema cia seku, ir pavydejau visoms pasiryzusioms
o ir akcija po 1000lt uz aki novoje zrenije iki spalio 15d., po to sake brangs, jei kam aktualu

na as is prisiruosiaus, uzsiregistravau NZ 
daug metu ta operacija planuose, tikiuosi mano akys bus tinkamos
o del akcijos AND klinikoje- tai pazistama ten dares vasara irgi pagal akcija, tai patenkinta labai, jokiu komplikaciju neislindo.

daug metu ta operacija planuose, tikiuosi mano akys bus tinkamos

o del akcijos AND klinikoje- tai pazistama ten dares vasara irgi pagal akcija, tai patenkinta labai, jokiu komplikaciju neislindo.
Smagu, kad kažkas pakomentuoja apie AND klinikų operacijas, nes kažkaip apie juos informacijos visai neradau čia vasara 
amaral kada vaziuoji i NZ konsultuotis, operuotis? gal susitiksim

amaral kada vaziuoji i NZ konsultuotis, operuotis? gal susitiksim

QUOTE(meme @ 2012 10 04, 14:48)
aš irgi vis užsidegu, bet paskui nurimstu iki kito užsidegimo. Manau pribręst tam reikia. O klausykit, jei pas man tarkim per metus regėjimas biški pasilpo?
O jis turi buti kuri laika pastovus? Paskutini kart akinius keiciausi pries 3 metus ir jauciu, kad akys nuo to laiko tikrai pasilpo. Akinius nesioju jau kokius 16 metu. Pradzioj tik i toli ziurint, o po to pastoviai. Taip per siuos visus metus po truputi nusilpo iki -4.
As tai dar "balamutijuos" turbut del to, kad man akiniai tinka, tam tikra prasme tai ir aksesuaras, ir siaip kazkaip rimtesne atrodau

QUOTE(Migluzee @ 2012 10 05, 11:52)
O jis turi buti kuri laika pastovus? Paskutini kart akinius keiciausi pries 3 metus ir jauciu, kad akys nuo to laiko tikrai pasilpo. Akinius nesioju jau kokius 16 metu. Pradzioj tik i toli ziurint, o po to pastoviai. Taip per siuos visus metus po truputi nusilpo iki -4.
As tai dar "balamutijuos" turbut del to, kad man akiniai tinka, tam tikra prasme tai ir aksesuaras, ir siaip kazkaip rimtesne atrodau
(arba tik taip as jauciuosi, nzn kaip kitiems
) Po sitiekos metu gal nejaukiai jausciausi be akiniu, na nzn. Vienu zodziu vistiek dabar dar maitinu klecke, tai kuriam laikui atidesiu mintis salin.

Na man rodos rašo, kad regėjimas turėtų nesikeisti kurį laiką. bet jei man biškiuka tik pasilpo tai gal būtų dzin

NZ nuo spalio 15d bus akis 1100lt, iki 15dienos po 1000lt, as jau laukiu operacijos ateinanti penktadieni
ir baisu ir laukiu, rekomendavo man Lasik metoda.

sauledebesy, as konsultacijai spalio 12d. ir op 13 d. Ziuresiu ka sakys per konsultacija...
lauksiu tavo ispudziu. korekcija jau rytoj?? ar kada?
sekmes.
lauksiu tavo ispudziu. korekcija jau rytoj?? ar kada?
sekmes.
Man spalio 12d. operacija jau(penktadienį), vakar konsultacija buvo, užtrukau apie gerą valandą.
Gal kas žino kokiu vaistų išraso po operacijos? antibiotikų pavadinimo reik.
Operacijos metu lydintis asmuo tures nupirkti, kažkur vokiečių gatvėj.
sauledebesy, o tau lasik ar lasek darys?
QUOTE(amaral @ 2012 10 07, 12:00)
sauledebesy, o tau lasik ar lasek darys?
rekomendavo man Lasik metoda, nes nemažas minusas( -5). O kelintą valandą tau konsultacija 12d? beje mane konsultavo moteris, tikrai labai maloni. Operuos vyras.
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 06, 12:22)
Man spalio 12d. operacija jau(penktadienį), vakar konsultacija buvo, užtrukau apie gerą valandą.
Man tai visus vaistus davė, nieko pirkti nereikėjo. Kažkaip "durnokai", kad po operacijos liepia nusipirkti, gi kiti gali ir visai nekaip jaustis

O aš lašinausi Dexa-chlora, paskui man jie baigėsi, nes labai daug pro šoną pralašindavau

Manau čia bizniuką su vaistine daro, jei liepia konkrečioj pirkti

Papildyta:
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 07, 12:12)
rekomendavo man Lasik metoda, nes nemažas minusas( -5). O kelintą valandą tau konsultacija 12d? beje mane konsultavo moteris, tikrai labai maloni. Operuos vyras.
Dar visai padorus čia tas tavo minusas, mano -8D buvo, bet man patarė Lasek, būtent dėl to, kad stipri trumparegystė.
Kažkaip kai paskaitau - įdomiai čia patarinėja, visi skirtingai

Papildyta:
QUOTE(meme @ 2012 10 04, 14:48)
Man gyd. sakė, kad pusmetį turi nesilpti, bet man tai čia nerealiai mažai atrodo. Jei ant ribos tiek būtų - aš ilgiau palaukčiau, na bent metelius