sauledebesy, penktad 16 h konsultacija. kada tau korekcija?
pas mane -3. bet po 10 metu lesiu nesiojimo, akys ju nebelabai priima...
laba, jei kam idomu, penktadieni atliko korekcja LASEK metodu. Penktadienis ir sestadienis tai labai nemalonios dienos,nei uzsimerkus,nei atsimerkus negerai buvo. Jau vakar ir siandien neskauda, tik regejimas toks,kaip buna isplestos akys. Anot, gydytojos ryt tureciau pati atvairuot i apziura,bet abejoju

QUOTE(KimkaK @ 2012 10 08, 13:55)
laba, jei kam idomu, penktadieni atliko korekcja LASEK metodu. Penktadienis ir sestadienis tai labai nemalonios dienos,nei uzsimerkus,nei atsimerkus negerai buvo. Jau vakar ir siandien neskauda, tik regejimas toks,kaip buna isplestos akys. Anot, gydytojos ryt tureciau pati atvairuot i apziura,bet abejoju 

Panašiai kaip man, tik sekmadienį jau man visai nieko buvo, ir į saulę ėjau, nes reikėjo namo grįžt su autobusu "iš kurorto pas mamą"

O antradienį tikrai atvairavau pati apžiūrai

vat man daktare konsulatvusi NZ sake kad su lasek pooperacinis periodas ilgesnis 2-3 dienas rimtai skauda, o su lasik apie 3 valandas vidutiniskai skauda rimciau, po to rimsta... aisku kiekvienam individualiai.
gal cia tuos metodus maiso, kai tik raide skiriasi...
as kazkaip linkusi buvau prie lasek, bet argumentavo kad butent man lasik labiau tinka
nors galiu rinktis pati...
vat del vaistu tai tikrai bizniuka varo turbut, tai ir noriu pati nusipirkti is anksto ar bent kainas suziureti kad ne kosmosa moketi
man 5-ieni 11val. laukia operacija
kur KimkaK operavaisi? kas operavo?
gal kas turi palyginimu lentele kokia LASEK ir LASIK

vat del vaistu tai tikrai bizniuka varo turbut, tai ir noriu pati nusipirkti is anksto ar bent kainas suziureti kad ne kosmosa moketi

man 5-ieni 11val. laukia operacija

kur KimkaK operavaisi? kas operavo?
gal kas turi palyginimu lentele kokia LASEK ir LASIK
QUOTE(priklausomybe @ 2012 10 08, 16:16)
Panašiai kaip man, tik sekmadienį jau man visai nieko buvo, ir į saulę ėjau, nes reikėjo namo grįžt su autobusu "iš kurorto pas mamą" 
, nors dar nebuvo kad jau taip gerai viskas 100%, bet kažkaip savam mieste kai ir taip visas gatves mintinai žinau, tai nebuvo baisu 

Man momentais atrodo,kad lyg artyn geriau matau, lyg i toli. Tokia nestabili busena ir ziauriai jauciu akyse kontaktinius lesius. Bet man taip buvo kaip ir siaip juos nesiojau

kur KimkaK ir priklausomybe operavotes? kas operavo?
kiek uztruko viskas ten nuo iki, kol isleido namo?
pasakykite man lasik minusu, kodel rinkotes lasek?
kiek uztruko viskas ten nuo iki, kol isleido namo?
pasakykite man lasik minusu, kodel rinkotes lasek?
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 08, 14:19)
vat man daktare konsulatvusi NZ sake kad su lasek pooperacinis periodas ilgesnis 2-3 dienas rimtai skauda, o su lasik apie 3 valandas vidutiniskai skauda rimciau, po to rimsta... aisku kiekvienam individualiai.
as kazkaip linkusi buvau prie lasek, bet argumentavo kad butent man lasik labiau tinka
nors galiu rinktis pati...

Tai čia tikrai teisingai pasakė, nes taip ir yra

O kad gydytojai metodus maišytų

QUOTE(KimkaK @ 2012 10 08, 14:21)
Man momentais atrodo,kad lyg artyn geriau matau, lyg i toli. Tokia nestabili busena ir ziauriai jauciu akyse kontaktinius lesius. Bet man taip buvo kaip ir siaip juos nesiojau 

Tai man irgi taip buvo, kaip sakiau tas 2-3 dienas nebūčiau galėjus nei manikiūro nei pedikiūro pasidaryt, nes liejosi - ir iš arti, ir iš toli nekaip matėsi.
Praeis

na ,o man po lasek rimciausias skausmas buvo isemus lesius,bet tik viena aki skaudejo,kita tik siaip tokia nekokia buvo

QUOTE(EdAn @ 2012 10 08, 15:32)
na ,o man po lasek rimciausias skausmas buvo isemus lesius,bet tik viena aki skaudejo,kita tik siaip tokia nekokia buvo 

O man nieko nebuvo. Turbūt nuo akyčių jautrumo dar priklauso.
QUOTE(priklausomybe @ 2012 10 08, 13:50)
O man nieko nebuvo. Turbūt nuo akyčių jautrumo dar priklauso.
turbut,nes man pirmom dienom,kaip sake skaudes,asaros,smeli akyse jausiu ir pns... nieko baisiai nebuvo,bet tuomet ir lasiukus kas 2val,pasinausi nuo skausmo kazkokius,bet siaip,kartociau op be jokiu svarstymu

Man jau 7 metai praejo nuo lazerines operacijos

tai visos jus lasek daretes?