Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas.. 4u.gif mano BT šiandien labai nekonkreti neturiu ir ka parodyt.. smile.gif atsikėliau val. anksčiau gavau 36.9 o, kad pamatavau gerokai per anksti pridėjau 0,1
tuomet dar prisiverčiau geram pusvalandukui užsnaust ir jau pamatavau laiku, bet ir vel gavau tuos pačius 36.9 ogi turėjo pakilt g.gif na šiandien dar to pakritimo už rimta neskaitysiu ir paliksiu 37, o jei pramuš taisysiu ant 36,9 ax.gif
na, bet jaučiu jau nieko gero čia nebus.. dabar jau noriu, kad kuo greičiau pramuštų kaip tik iki ketvirtadienio vizito pas gyd. pabaigčiau sirgt.. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 13, 11:39)
kiek esu skaiciusi,kad nuo 5 ciklo dienos..

aš panašiai ir pradedu matuot smile.gif už mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 13, 10:49)
Kaip ir O ant nosytės  thumbup.gif neapsileiskit su ND  blush2.gif paskui labai lauksim II iš tavęs  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 13, 10:05)
Labas rytas..  4u.gif mano BT šiandien labai nekonkreti neturiu ir ka parodyt..  smile.gif  atsikėliau val. anksčiau gavau 36.9 o, kad pamatavau gerokai per anksti pridėjau 0,1
tuomet dar prisiverčiau geram pusvalandukui užsnaust ir jau pamatavau laiku, bet ir vel gavau tuos pačius 36.9 ogi turėjo pakilt  g.gif na šiandien dar to pakritimo už rimta neskaitysiu ir paliksiu 37, o jei pramuš taisysiu ant 36,9  ax.gif
na, bet jaučiu jau nieko gero čia nebus.. dabar jau noriu, kad kuo greičiau pramuštų kaip tik iki ketvirtadienio vizito pas gyd. pabaigčiau sirgt..  smile.gif

Papildyta:

aš panašiai ir pradedu matuot  smile.gif už mmm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai pradesiu kita savaite matuoti wink.gif dabar jau dziaugiuosi,kad ciklas neuzsilaike,greiciau vel viskas ivyks smile.gif
Kelinta tau ciklo diena?! dar laikaisi gerai Tu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 13, 12:08)
Tai pradesiu kita savaite matuoti wink.gif dabar jau dziaugiuosi,kad ciklas neuzsilaike,greiciau vel viskas ivyks smile.gif
Kelinta tau ciklo diena?! dar laikaisi gerai Tu  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

11d. jei tikrai žinočiau kad 37, tai sakyčiau viskas kaip ir visai neblogai.. bet o jei 36,9 tai jau aišku kaip diena kuo viskas pasibaigs, taigi jau tikiuosi ryt viskas paaiškės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 13, 11:31)
11d. jei tikrai žinočiau kad 37, tai sakyčiau viskas kaip ir visai neblogai.. bet o jei 36,9 tai jau aišku kaip diena kuo viskas pasibaigs, taigi jau tikiuosi ryt viskas paaiškės  smile.gif

Lauk su kantrybe rytojaus! smile.gif Viskas bus gerai! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Indraja 4u.gif sekmes sekanciam cikle wink.gif
O kitos laikykites aukstai wink.gif

O cia maniskisFF grafikelis, dar laikausi, bet pilve viskas taip verda, kad bijau jog kai ateis laikas sprogs biggrin.gif ir zinoma butinai ta diena kai skrist reiks mad.gif
Atsakyti

Indraja 4u.gif sekmes sekanciam cikle wink.gif
O kitos laikykites aukstai wink.gif

Stengsimes! Prasergu dbr,ir vel i darbu kimbam! smile.gif
O tavo BT nukritus g.gif as irgi buvau issiputus,kaip balionas,ir va, sprogau vakar biggrin.gif
Atsakyti
Indrajaa, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasimėgauk vyno taure ir pirmyn į naują ciklą! drinks_cheers.gif

O pas mane nieko naujo ax.gif BT
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 13, 13:08)
Indrajaa,  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pasimėgauk vyno taure ir pirmyn į naują ciklą!  drinks_cheers.gif

O pas mane nieko naujo  ax.gif  BT

Jo siandien pasimegausi taure vyno tikrai! Sveciu turesim Siandien,tai reikes po darbo, lekti ruostis.. unsure.gif O tau dar savaitike visa,Laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad ne vietoj paklausiu, bet cia daugiausia renkasi nariu, tai gal greiciau atsakyma gausiu. Gal zinot kur kaune greitai ir nebrangiai virusologinius tyrimus daro. ***** susirgo bendradarbes mazas vaikas, man atrodo tymais,buvo ji i darba atsivezus, nes negalejo darzely palikt verysad.gif . Tik dabar sugalvojau nete paziuret apie ta liga, tai radau vienam saltiny, kad pavojinga kaip ir raudoniuke, o inkubacinis periodas net 3 savaites. Dabar taip neramu. verysad.gif Gal kas daugiau apie tymus zinot. Koki tokiu atveju geriau tyrima daryt IgM ar IgG. Taip ir veikia kiaulystes desnis, taip su vaikais gyvenime bendraut netenka, bet butinai kai planuot pradejau turi taip atsitikti. Kazin kaip cia taktiskai uzklaust bendradabes, ar tikrai tymais serga, ar raudoniuke, kokius tyrimus dare, nes su ja nesam drauges.
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 13, 15:16)
Jo siandien pasimegausi taure vyno tikrai! Sveciu turesim Siandien,tai reikes po darbo, lekti ruostis.. unsure.gif  O tau dar savaitike visa,Laikykis  4u.gif  4u.gif

Nu būkit geros, nekalbėkit apie vyno taures šioj temutėje, nu tikrai iškels į plepesius...... yra gi temų apsčiai plepėti..... o dar visai neseniai moderatorė perspėjo ir jūs vistiek savo darote..... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 13, 16:16)
Jo siandien pasimegausi taure vyno tikrai! Sveciu turesim Siandien,tai reikes po darbo, lekti ruostis..  unsure.gif  O tau dar savaitike visa,Laikykis  4u.gif  4u.gif

kuo tai susije su BT matavimu doh.gif
nesuprantu ar jus skaityt nemokat ar kaip g.gif
mano BT
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 13, 22:45)

mano BT

Ar tik kartais nesiruoši į viršų su BT šauti? Gal O ant nosiuko galo?.... mirksiukas.gif
Atsakyti