Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Reaqua @ 2012 10 14, 19:49)
BT nekyla taip smarkiai kaip turėtų...

Įkišiu trigrašį 4u.gif Mano BT po O varė zigzagais, FF net porą sykių perkėlinėjo O liniją, kilimas buvo itin nežymus ir lėtas, normaliai užkilo tik per 2 savaites ir nebenusileido smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mes planuojam tik koki trecia menesi labai nesistengdami prieš tai, taigi BT pradejau matuoti tik šį men. 4u.gif

Man kilo keletas klausimukų...

daug kur skaiciau, kad prabudus anksciau nei įprastai, BT turetu buti zemesne, tada kaip ir reiketu prideti po 0,1 laipsnio valandai. Siandien prabudau paryciais apie 5 val ir pasimatavau is karto, kai įprastai matuoju apie 8val. Bet BT buvo didesne nei tikejausi. Tai jei dadeciau kokius 0,2 ar 0,3 tai is vis gautusi daaaug daugiau smile.gif

Mano Grafikelis

Esu jau po O... tai siandien pazymejau 36,9 - tiek kiek parode 5 val ryto... kazin kiek butu ode 8 val.? g.gif

Ir dar klausimas... ar is temperaturos svyravimo po O galima itarti yra ar ne nestumas? Gal kur apie tai raso daugiau. Nes kaip supratau jei nebenukris temp. po to, kai jau turejo ateiti mmm, tai bus beveik aisku kad sekmingai ND atlikau smile.gif ax.gif O va jei dabar noreciau ka nors paspelioti praejus 8 dienom po O ???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 10 15, 09:35)
Sveikutes. Mes planuojam tik koki trecia menesi labai nesistengdami prieš tai, taigi BT pradejau matuoti tik šį men. 4u.gif

Man kilo keletas klausimukų...

daug kur skaiciau, kad prabudus anksciau nei įprastai, BT turetu buti zemesne, tada kaip ir reiketu prideti po 0,1 laipsnio valandai. Siandien prabudau paryciais apie 5 val ir pasimatavau is karto, kai įprastai matuoju apie 8val. Bet BT buvo didesne nei tikejausi. Tai jei dadeciau kokius 0,2 ar 0,3 tai is vis gautusi daaaug daugiau smile.gif

Mano  Grafikelis

Esu jau po O... tai siandien pazymejau 36,9 - tiek kiek parode 5 val ryto... kazin kiek butu ode 8 val.? g.gif

Ir dar klausimas... ar is temperaturos svyravimo po O galima itarti yra ar ne nestumas? Gal kur apie tai raso daugiau. Nes kaip supratau jei nebenukris temp. po to, kai jau turejo ateiti mmm, tai bus beveik aisku kad sekmingai ND atlikau smile.gif ax.gif  O va jei dabar noreciau ka nors paspelioti praejus 8 dienom po O ???? biggrin.gif

Nerodo tavo grafiko schmoll.gif Blogai nuorodą įdėjai, nes paspaudus aš matau savąjį mirksiukas.gif
O spėliot gali kad ir nuo šiandien, bet kas iš to biggrin.gif NT nieko nerodys kad ir prie geriausių norų mirksiukas.gif Kokią 10 - 12 dpo gali pradėt NT gadint jei jau smalsumas yra bigsmile.gif O BT nėštumą parodo tik tada jei mm dieną dar būna pakilusi ir po mm dienos nenusileidžia mirksiukas.gif

Šiandien prisiminiau *viva* bigsmile.gif Kažin kaip jai baigėsi ciklas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 15, 09:42)
Nerodo tavo grafiko  schmoll.gif  Blogai nuorodą įdėjai, nes paspaudus aš matau savąjį  mirksiukas.gif
O spėliot gali kad ir nuo šiandien, bet kas iš to  biggrin.gif  NT nieko nerodys kad ir prie geriausių norų  mirksiukas.gif  Kokią 10 - 12 dpo gali pradėt NT gadint jei jau smalsumas yra  bigsmile.gif  O BT nėštumą parodo tik tada jei mm dieną dar būna pakilusi ir po mm dienos nenusileidžia  mirksiukas.gif 

Šiandien prisiminiau *viva*  bigsmile.gif  Kažin kaip jai baigėsi ciklas?  bigsmile.gif

O kaip reiketu ideti grafikeli?? tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,

ogi tikrai, kaip mūsų savaitgalinės? Pas ka taip ir neparėjo mmm? g.gif

O mano piramidės linksmina mane... smile.gif Mano BT. Sekantį ciklą nebegersiu jokių papildų, nes su jais jau nuo O jaučiuosi nestuke.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 10 15, 09:53)
O kaip reiketu ideti grafikeli??  tongue.gif

Pačioj pirmoj temos žinutėj parašyta kaip mirksiukas.gif
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 15, 09:54)
Labas rytas, mergaitės,

ogi tikrai, kaip mūsų savaitgalinės? Pas ka taip ir neparėjo mmm?  g.gif

O mano piramidės linksmina mane... smile.gif Mano BT. Sekantį ciklą nebegersiu jokių papildų, nes su jais jau nuo O jaučiuosi  nestuke.gif  lotuliukas.gif .

Tai jau gal ir nebereiks tų papildų bigsmile.gif Ir gal visai ne nuo jų jauties nestuke.gif thumbup.gif Labai gražus grafikiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 15, 09:54)
Labas rytas, mergaitės,

ogi tikrai, kaip mūsų savaitgalinės? Pas ka taip ir neparėjo mmm?  g.gif

O mano piramidės linksmina mane... smile.gif Mano BT. Sekantį ciklą nebegersiu jokių papildų, nes su jais jau nuo O jaučiuosi  nestuke.gif  lotuliukas.gif .

O ka, grazi piramide . smile.gif Svarbu ,kad i virsu .
O as vis dar laukiu O ir dar ilgai teks palaukti.Mano BT
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(*milka* @ 2012 10 15, 10:07)
O as vis dar laukiu O ir dar ilgai teks palaukti.

ir aš vis dar laukiu savo O g.gif nieko nesuprantu, bet vėliau kaip 15 CD niekada nebūdavo, o šiandien jau 17 CD, o temperatūra ryte vis dar nepakilusi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Pasirodau su savo truputį pakilusia BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 15, 08:42)
Labas rytas  mirksiukas.gif Pasirodau su savo truputį pakilusia BT  mirksiukas.gif

Sveika! thumbup.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As snd pradejaU MATtuoti,nors tik 3 ciklo diena, bet jau ziuriu gerai pakilusi http://tevu-darzelis.lt/rk41928@12101 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 15, 12:43)
As snd pradejaU MATtuoti,nors tik 3 ciklo diena, bet jau ziuriu gerai pakilusi http://tevu-darzelis.lt/rk41928@12101  blink.gif

Arba blogą linką nukopijavai arba TD neveikia.... nes meta klaidą blush2.gif
Atsakyti