Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 23, 22:14)
Cha cha prajuokinai!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na pas mane jau 9d. ta pati BT laikosi... smile.gif Maudena vis pilva,tikiuosi ryt ov testas bus teigiamas jau  rolleyes.gif

As manau kad jei jusu tokios aukstos temp visada, tai labai normalus grafikas ir net O dar neveluoja, nemanau kad verta pergyvent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 24 spalio 2012 - 00:01
Labas rytas mirksiukas.gif Pasirodau su savo BT blush2.gif jau kai užeina mausti pilvą tai taip ir atrodo tą pačią sekundę ir prakiursi....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 23, 23:18)
Sveika prisijungusi  4u.gif  priimsim priimsim  ax.gif  vaje,koks lingu lingu pas tave... smile.gif o ov pagavai?  g.gif nes cia grafike,tu nepasizymejus ciklo trukmes,todel ir nerodo,kada numatoma ovuliacijos diena  g.gif

nustatymuose irasius, kad 30d., bet man kiekviena menesi skirtingai buna, tai 28, tai 30 tai 32d. siaip man rodo galima OV turejo buti 6d. , o mmm prasideti turejo 21d. ju dar nera... 4u.gif bet tarkim jeigu nustatau, kad siandien prasidejo mmm, tai OV diena rodo spalio 19d, kad ivyko... kazkoks marazmas g.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(padruzhke @ 2012 10 23, 23:15)
sveikos, tikiuosi priimsite ir mane i laukianciuju bureli smile.gif

Priimsim, priimsim, sveika prisijungusi thumbup.gif

QUOTE(Kotytė @ 2012 10 24, 06:50)
Labas rytas  mirksiukas.gif Pasirodau su savo BT

Niu bet dar laikaisi thumbup.gif tik nenukrisk mirksiukas.gif
O aš šiandien tiesiai einu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 10 23, 23:15)
sveikos, tikiuosi priimsite ir mane i laukianciuju bureli smile.gif pirmas ciklas, kaip matuoju savo BT, kazkokia katastrofa....
http://tevu-darzelis...619@1209217f37b

Na man tavo grafikėlis linksta į anovuliacinį, nes nėra pakilimo po O, jei spalio 20 BT teisinga tai tada tau O galėjo būti tik spalio 19d, gaila, kad toliau nematavai..... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(la_unika @ 2012 10 24, 08:35)
Niu bet dar laikaisi  thumbup.gif tik nenukrisk  mirksiukas.gif
O aš šiandien tiesiai einu  ax.gif

Aš bandysiu laikytis, o tu tai ir varyk tiesiojoj iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Idomu kada dabar tikrai man buvo O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 24, 08:40)
Labas rytas  4u.gif
Idomu kada dabar tikrai man buvo O  g.gif

Aš manau gerai grafikas brėžia O dieną mirksiukas.gif O iš kitos pusės ND puikiai atlikti tai dzin ar 18CD, ar 19CD brėš linijukę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 24, 09:50)
Aš manau gerai grafikas brėžia O dieną  mirksiukas.gif O iš kitos pusės ND puikiai atlikti tai dzin ar 18CD, ar 19CD brėš linijukę  blush2.gif

labai tikiuosi ir as to blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis .Mano BT Tik tempa kazin ar tokia is tikruju ir yra ,nes mazoji sianakt nerami buvo tai prabudinejau kas val ir tu triju val nepertraukiamo miego nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 24, 08:53)
labai tikiuosi ir as to  blush2.gif

Labas, as manau,kad tu nuimk ta OT teigiama,tad nubres tikraja diena, nes kiek suprantu, Tau nebuvo prames jo daryti, nes stimuliavaisi ax.gif Bent jau as taip pabandyciau
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 24, 10:25)
Labas, as manau,kad tu nuimk ta OT teigiama,tad nubres tikraja diena, nes kiek suprantu, Tau nebuvo prames jo daryti, nes stimuliavaisi ax.gif Bent jau as taip pabandyciau

nuemiau 4u.gif as testa dariau siaip sau, nes gaila ismest nepanaudotus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 24, 09:37)
nuemiau  4u.gif as testa dariau siaip sau, nes gaila ismest nepanaudotus  blush2.gif

Na va ir dabar zinai,kad jis itakos neturėjo lotuliukas.gif
Atsakyti