Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 24, 09:40)
Labas rytas  4u.gif
Idomu kada dabar tikrai man buvo O  g.gif

Manau, kad tada, kada brezia smile.gif
Papildyta:
Mano BT smile.gif

My Ovulation Chart

Tekstai vaiduokliauja, tad keliauju HCG šiandien...nors mm diena dar neatėjo, bet neistversiu biggrin.gif
Atsakyti
Oi, tikėkimės turėsim šį mėnesį nestuke.gif ir ne vieną.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiam žinių! drinks_cheers.gif
Mano pati pradžia, todėl nieko intriguojančio BT
Atsakyti
Oi kaip gerai butu, kad i musu gretas nestuke ateitu smile.gif Gal ir mus apkrestu smile.gif Geros dieneles merginos...

O mano bt zemyn nuejo, ar tauip ir turi buti?

http://tevu-darzelis...396@121012e8c12

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evasmit: 24 spalio 2012 - 10:12
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 24, 04:50)
Labas rytas  mirksiukas.gif Pasirodau su savo BT  blush2.gif  jau kai užeina mausti pilvą tai taip ir atrodo tą pačią sekundę ir prakiursi....... doh.gif

Labs ryts! Kotyte, kazkaip man atrodo,kad tave FEDIA aplanke lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 23, 23:01)
As manau kad jei jusu tokios aukstos temp visada, tai labai normalus grafikas ir net O dar neveluoja, nemanau kad verta pergyvent

NA tikiuosi,kad viskas ok bus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(padruzhke @ 2012 10 24, 06:30)
nustatymuose irasius, kad 30d., bet man kiekviena menesi skirtingai buna, tai 28, tai 30 tai 32d. siaip man rodo galima OV turejo buti 6d. , o mmm prasideti turejo 21d. ju dar nera...  4u.gif  bet tarkim jeigu nustatau, kad siandien prasidejo mmm, tai OV diena rodo spalio 19d, kad ivyko... kazkoks marazmas  g.gif

O tai nebandei OV testuku?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 24, 11:35)
Labs ryts! Kotyte, kazkaip man atrodo,kad tave FEDIA aplanke  lotuliukas.gif

Na šiandien ir ryt tipo mmm dienos, tai dar palaukim, žiūrėsim ką BT išdarinės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 24, 09:37)
Na šiandien ir ryt tipo mmm dienos, tai dar palaukim, žiūrėsim ką BT išdarinės  blush2.gif

Nenori testo gadinti? smile.gif
Cia mano BT http://tevu-darzelis...928@1210138ad2d varau tiesiai, kaip visad biggrin.gif pioneers.gif pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 24, 11:06)
O mano bt zemyn nuejo, ar tauip ir turi buti?
http://tevu-darzelis...396@121012e8c12 doh.gif

Gal būt čia prieš O pakritimas g.gif niu man taip būna, kad dvi, trys dienos iki O pakrenta BT, tai manau, kad čia nieko blogo pas tave blush2.gif lieka laukti O mirksiukas.gif

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 24, 11:36)
Labs ryts! Kotyte, kazkaip man atrodo,kad tave FEDIA aplanke  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Bliamba, kaip as nieko nesuprantu tuose BT.. g.gif reikia daugiau info pasiskaitineti...

O kas tas "Fedia"? Nelabai suprantu nauju zargonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evasmit: 24 spalio 2012 - 11:40
QUOTE(evasmit @ 2012 10 24, 10:40)
Bliamba, kaip as nieko nesuprantu tuose BT..  g.gif reikia daugiau info pasiskaitineti...

Na kas tau naisku?! g.gif O Fedia, cia Kotyte, zino blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(evasmit @ 2012 10 24, 10:40)
Bliamba, kaip as nieko nesuprantu tuose BT..  g.gif reikia daugiau info pasiskaitineti...

Kokių BKT pokyčių galite tikėtis ciklo metu? Pirmosiomis dvejomis menstruacinio ciklo savaitėmis prieš ovuliaciją jūsų BKT yra šiek tiek žemesnė. Ji yra žemesnė dėl hormono estrogeno vyravimo. Artėjant ovuliacijai pradeda veikti progesteronas – temperatūra pradeda kilti. Būtent šis temperatūros pakilimas ir yra ovuliacijos ženklas. Po ovuliacijos dėl progesterono temperatūra iki mėnesinių išlieka 0.2 – 0.4 laipsniais pakilusi.

Kaip sudaryti BKT diagramą? Paimkite paprasčiausią bloknotą ar milimetrinio popieriaus bei pradėkite matuoti savo BKT nuo pirmosios menstruacijų dienos. Savo BKT registruokite kasdien. Ši diagrama suteiks neįkainojamos informacijos ne tik jums, bet ir jūsų gydytojui, sprendžiančiam vaisingumo klausimus.

Bazinei kūno temperatūrai gali daryti įtaką tokie faktoriai:

·Blogas miegas naktį,

·Jei po lytinių santykių nemiegojote mažiausiai trijų valandų,

·Jeigu esate peršalusi,

·Jeigu iš vakaro vartojote alkoholį.

Kiek patikimi yra rezultatai? Kuo daugiau duomenų turėsite, tuo tikslesnis bus šis metodas. Tačiau iš tiesų yra patariama žymėtis ir kitus vaisingumo ženklus – gimdos kaklelio išskyras bei gimdos kaklelio padėtį.

Ar remiantis BKT galima nuspėti nėštumą? Taip. Jeigu jūsų BKT išlieka aukštesnė, tuo metu, kai turėjo baigtis menstruacinis periodas, tai gali būti labai ankstyvas nėštumo rodiklis. Kuomet jūs pastojate, kiaušinėlis apvaisinamas kiaušintakyje. Paskui jis maždaug apie savaitę laiko keliauja iki gimdos, kur ir įsitvirtina. Šiuo metu jūsų kūnas jau yra pasiruošęs pajusti, kad jūs esate nėščia.
Atsakyti
Na siaip kas parasyta, aisku.. Bet kodel tad mano temp. nukrito? Juk kaip ir ovuliacija snd turejo ivykti.. GAl netesingai pasiskaiciavau kazka.. visai susipainiojau su savo vaisingom dienom, kuo daugiau ziuriu, tuo labiau klystu.. Reikia is naujo skaiciuotis..

Aciu Indraja uz paaiskinimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 24, 11:32)
Na siaip kas parasyta, aisku.. Bet kodel tad mano temp. nukrito? Juk kaip ir ovuliacija snd turejo ivykti.. GAl netesingai pasiskaiciavau kazka.. visai susipainiojau su savo vaisingom dienom, kuo daugiau ziuriu, tuo labiau klystu.. Reikia is naujo skaiciuotis..

Aciu Indraja uz paaiskinimus  doh.gif

Na bandyk atsikapstyti dabar,kaip kas yra smile.gif Sekmes! blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(evasmit @ 2012 10 24, 12:32)

jei ryt kilsi ir laikysiesi pakilus, šiandien jau brėš liniją, viskas kaip ir normaliai smile.gif
Atsakyti