Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(mereveja @ 2012 10 26, 10:47)
Merginos, as dar su klausimeliu ax.gif

Kokius jus termometrus naudojate? Cia raso, kad geriausia gyvsidabrio, bet ju jau neparduoda doh.gif
Naudojate skaitmeninius ar tuos su gyvsidabrio pakaitalu? g.gif

Sveika,ar turiu gyvsidabrini.. Bet maciau Ebay yra pirkti grynai skirtu BT matamyvui,elektroniniu..
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 26, 10:53)
Skanių pietų, matuotojoms  mirksiukas.gif
Maniškė BT kalneliais prasideda...  biggrin.gif
kaip manot, kada pradėt OV su testukais gaudyt? 10.29 manau būtų pats tas?  g.gif

Man neatvercia kazko tavo BT grafikelio..
Kelinta CD pas tave???!! Man vakar teigiamas buvo testukas ovuliacijos..tai 13 Cd.. manau ovuliacija ivyks koki 15 Cd..
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 10 26, 10:53)
Sveikos  4u.gif

Naudoju paprastą pakaitalą  smile.gif

Turiu klausimėlį, FF pažymėjo dieną baltu taškučiu (visada juk mėlynas būna), galit gal pasakyti kas tai yra?  ax.gif

As kaip naudojuos lietuvisku TD,tai net nzn.. Rusisku nesinaudoju FF
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 26, 12:33)
As kaip naudojuos lietuvisku TD,tai net nzn.. Rusisku nesinaudoju FF

Jis anglų kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 10 26, 11:37)
Jis anglų kalba  mirksiukas.gif

Nors suprantu anglu labai gerai,bet vistiek Lietuviskas prie sirdies labiau.. Sakai, jie turi kazkoki dideli skirtuma?!
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 26, 12:40)
Nors suprantu anglu labai gerai,bet vistiek Lietuviskas prie sirdies labiau.. Sakai, jie turi kazkoki dideli skirtuma?!

Nežinau, nemanau šiaip, bet šis man labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 26 spalio 2012 - 12:55
Balti taskuciai reiskia, kad ta diena buvo veiksniu galejusiu itakot temp, pavyzdziui matuota veliau ar anksciau
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 10 26, 11:55)
Nežinau, nemanau šiaip, bet šis man labiausiai patiko  smile.gif

Reikes gal man kita cikla pasiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 26, 12:56)
Balti taskuciai reiskia, kad ta diena buvo veiksniu galejusiu itakot temp, pavyzdziui matuota veliau ar anksciau

Ačiū, dabar žinosiu 4u.gif Tik įdomu, kas galėjo paveikti, jei viskas vyksta dieną iš dienos taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 10 26, 14:06)
Ačiū, dabar žinosiu  4u.gif Tik įdomu, kas galėjo paveikti, jei viskas vyksta dieną iš dienos taip pat  g.gif

Vienai mūsų matuotojai taip pat buvo uždėję už nieką skrituliuką be vidurėlio. Nereikėtų baisiai kreipt į tai dėmesį manau 4u.gif
Atsakyti
laika ta pati visom dienom zymejot, nes man pagrinde del laiko taip buna. kokie dar veiksliai tai gali itakot nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 10 26, 13:53)
Sveikos  4u.gif

Naudoju paprastą pakaitalą  smile.gif

Turiu klausimėlį, FF pažymėjo dieną baltu taškučiu (visada juk mėlynas būna), galit gal pasakyti kas tai yra?  ax.gif

Sveika,

man lyygiai taip pat buvo uzdeje kokia 11DPO, nors matuota tuo paciu laiku, jis netgi automatiskai nustatytas FF tas pats yra, jokiu ypatingu pozymiu ta diena irgi nepazymejau, netgi BT jau 7 dienas buvo vienoda (ta baltu taskiuku buvo per viduri tu 7iu) g.gif O jau kitas dienas vel dejo kaip dejes melynus.

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 26, 14:40)

As anksciau naudojausi TD, paskui perejau ant FF..nepalyginti thumbup.gif o ypac dar kai kelis ciklus FF buvo daves VIP naryste kaip naujokei, nu jegu jega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 10 26, 12:30)
Sveika,

man lyygiai taip pat buvo uzdeje kokia 11DPO, nors matuota tuo paciu laiku, jis netgi automatiskai nustatytas FF tas pats yra, jokiu ypatingu pozymiu ta diena irgi nepazymejau, netgi BT jau 7 dienas buvo vienoda (ta baltu taskiuku buvo per viduri tu 7iu)  g.gif  O jau kitas dienas vel dejo kaip dejes melynus.
As anksciau naudojausi TD, paskui perejau ant FF..nepalyginti thumbup.gif  o ypac dar kai kelis ciklus FF buvo daves VIP naryste kaip naujokei, nu jegu jega biggrin.gif

Nu reikes bandyti! Prikalbinot cia mane.. bet turbut pradesiu nuo naujo ciklo.. nes dabar jau kol viska surasyciau schmoll.gif
Bus matyt! smile.gif
Atsakyti