Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(rutguda @ 2012 10 26, 17:21)
Na sunku pasakyti,bet jei testine juostele nera okio pat ryskumo kaip kontroline, tai tada Negalima OT uzskaityti kaip teigiemo, aisku, matuojant BT bus aiskiau ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif as irgi visada linkusi laikytis nurodymu, del to ir nervuoja tie OT biggrin.gif nes vieana die na atrodo tokio pat ryskumo, kita ne, kita vel tokio pat biggrin.gif Reikia daugiau irodymu tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 26 spalio 2012 - 17:15
Lenva pasakyt kad teigiamas kai tokio pat ryskumo juostele, kai testukai tokie maziukai, ne taip ir lengva suprasti kuri ten is u ryskesne, pas mane ir kiek dariau visada rode dvi ryskias justeles. Tai meciau. Si cikla tik viena testa pasidariau ir kontroline blanki buvo, o kita labai ryski, kaip tik O manau kad po 2 d buvo. Bet tik viena si cikla pasidariau, tai negalejau palygint
Atsakyti
Labas vakarelis.Dabar tik isejo prisesti prie kompo.Kiek daug prisnekejot ,bet viska perskaiciau biggrin.gif Man siandien jau O diena pazymejo.Palyginus su ankstesniu ciklu toks letas kilimas Mano BT
Vakar kaip tycia pienlige uzpuole doh.gif Jauciu bus snipstas su siuo ciklu.
Atsakyti
Labas visoms! 4u.gif

Kazkuri klauset, kas geriau: FF ar TD - as vienareiksmiskai uz FF. Isbandziau ir TD (vienu metu su FF), tai smarkiai grybavo, O linijos nebrezia, psl krauna labai ilgai...ir t.t. ir pan. Vienu zodziu visi laurai tik FF is mano puses wink.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 10 26, 17:21)
Na sunku pasakyti,bet jei testine juostele nera okio pat ryskumo kaip kontroline, tai tada Negalima OT uzskaityti kaip teigiemo, aisku, matuojant BT bus aiskiau ax.gif

O as nesutinku, nes gal jau esu minejus, kad kai karta dariausi OT vienodu laiku is eiles kelias dienas, kai pradejo vaiduokliuoti ir tas vaiduokliukas eme rysketi (bet tikrai tikrai nebuvo ryskenis uz kontrolini bruksni), sugalvojau pasidaryti dar viena papildoma OT veliau vakare...ir...jis buvo ryskesnis nei kontroline juostele! Tai jei nebuciau pabandziusi to papildomo kitu laiku OT testuko, pagal visas taisykles negaleciau tos dienos uzskaityti kaip su teigiamu OT... ax.gif BT tik patvirtino, kad O buvo, o pries ja ir buvo tas teigiamas OT.
Merginos kazkurioj temutej yra diskutave, kad neprosali daryti OT ir kelis kartus dienoj!
Papildyta:
ir jei jau uzsukau, pasirodau ir as smile.gif
mano BT
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 26, 21:16)
Labas visoms!  4u.gif

Kazkuri klauset, kas geriau: FF ar TD - as vienareiksmiskai uz FF. Isbandziau ir TD (vienu metu su FF), tai smarkiai grybavo, O linijos nebrezia, psl krauna labai ilgai...ir t.t. ir pan. Vienu zodziu visi laurai tik FF is mano puses wink.gif
O as nesutinku, nes gal jau esu minejus, kad kai karta dariausi OT vienodu laiku is eiles kelias dienas, kai pradejo vaiduokliuoti ir tas vaiduokliukas eme rysketi (bet tikrai tikrai nebuvo ryskenis uz kontrolini bruksni), sugalvojau pasidaryti dar viena papildoma OT  veliau vakare...ir...jis buvo ryskesnis nei kontroline juostele! Tai jei nebuciau pabandziusi to papildomo kitu laiku OT testuko, pagal visas taisykles negaleciau tos dienos uzskaityti kaip su teigiamu OT... ax.gif BT tik patvirtino, kad O buvo, o pries ja ir buvo tas teigiamas OT.
Merginos kazkurioj temutej yra diskutave, kad neprosali daryti OT ir kelis kartus dienoj!
Papildyta:
ir jei jau uzsukau, pasirodau ir as smile.gif
mano BT

Super grafikas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif rodausi su savuoju BT
klausimas sifruojant grafika: ar po O pakilusi temperatura turi likti mazdaug tokia pati kelias dienas? na negali svyruoti taip kaip pas mane, kad pavyktu uzkibti? ax.gif nelabai as dar gaudausi tam sifravime blush2.gif o ir mmmm, kazkur dingo, turejo 21d prasideti...o ju ne zenklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 10 26, 21:23)
sveikos 4u.gif  rodausi su savuoju BT
klausimas sifruojant grafika: ar po O pakilusi temperatura turi likti mazdaug tokia pati kelias dienas? na negali svyruoti taip kaip pas mane, kad pavyktu uzkibti? ax.gif  nelabai as dar gaudausi tam sifravime  blush2.gif  o ir mmmm, kazkur dingo, turejo 21d prasideti...o ju ne zenklo  g.gif

Na kiek as suprantu ,kad tau O buvo 19d tai mmm laukti 21d anksti.Pagal grafika tau dabar 7DPO tai mmm siap buna 14-15DPO.
Atsakyti
Ziuriu dauguma moteru uzsicikline ant to ciklo ilgio. Esme dienose po ovuliacjos, o ne ciklo ilgje. Labai dziaugiuosi kad pradejau matuot BT, labai padejo save pazinti. Net PMS beveik nebejauciu, nes kazkaip naturaliau i tai reaguoju, o gal cia tik kad planuoju, tai kekviena PMS pozymi su dziaugsmu priimu kaip galima nestumo pozymi

O del Padruzhke grafikelio, tai teoriskai turetu temperatura po o po truputeli kilt kilt, pakilt iki kazkokio tai maximumo ir islikt toje pozicijoje iki galo. Smulkiau panagrinejus turetu staigiai uzkilt po o, paskui suletet kilimas ar net pakrist, o po imlantacijos, kuri ivyksta 7-10 d. po o, vel staigiau pakilti. Realiam gyvenime idealiu tokiu grafikeliu beveik nepasitaiko, su ivairiausiai grafikais merginos pastoja kiek pastebejau. Galim tik speliot, lygint savo grafiklius su kitu, o viska vis tiek suzinosim tik mazdaug 15 d. po O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 26 spalio 2012 - 22:15
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pasirodau savo BT kurioj nieko naujo biggrin.gif
http://tevu-darzelis...928@1210138ad2d
laukiu pakilimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 27, 12:01)
Sveikos,pasirodau savo BT kurioj nieko naujo biggrin.gif
http://tevu-darzelis...928@1210138ad2d
laukiu pakilimo  4u.gif