Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(xaciux @ 2012 10 03, 09:57)
jo po liezuviu, ir seip skauda papulius o ir sirgt kai turejau ta diena labai maude pilva o dabar jau nieko nejauciu  schmoll.gif  o su merginom kur kalbejau pas kurias anovuliacinis ciklas po 2-3d susirgdavo. tai taip galvojant man jai buvo ov tai nusikelia mmm o jai nebuvo turejau sirgt

po liežuviu netiksli temperatūra, tikrai gali būt tokie kilimai ir kritimai, nes kaip ir pati sakei, išsižiojus miegi ir pan smile.gif

kai būna anovuliacinis, dažniausiai jis užtrunka ilgiau nei įprastas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
priduodu
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 10 03, 11:03)
po liežuviu netiksli temperatūra, tikrai gali būt tokie kilimai ir kritimai, nes kaip ir pati sakei, išsižiojus miegi ir pan smile.gif

kai būna anovuliacinis, dažniausiai jis užtrunka ilgiau nei įprastas smile.gif

tai va blem ir suprask zmogaus nes vis skirtingos nuomones sad.gif vienos sako geriausia po liezuviu,kitos sako kad ideali ov buvo tik tiek kad velyva ir mazai dienu is po ov nesimato gerai fazes. nu zodziu kuo daugiau matuoju tuo painyn einu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xaciux @ 2012 10 03, 10:11)
tai va blem ir suprask zmogaus nes vis skirtingos nuomones sad.gif vienos sako geriausia po liezuviu,kitos sako kad ideali ov buvo tik tiek kad velyva ir mazai dienu is po ov nesimato gerai fazes. nu zodziu kuo daugiau matuoju tuo painyn einu  unsure.gif

tiksliausia BT makštyje wink.gif

o tau beliko laukti, ir nestresuok be reikalo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*milka* @ 2012 10 03, 08:35)
Sveikos visos .Na ir as su savuoju  BT  kol kas laikausi .

Milka greiciau NT gadink ir atnesk mums geru naujienu mirksiukas.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 10 03, 09:07)

Labai grazus grafikelis, kaip dauguma pasakytu vadovelinis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, na jus ir prirasot nuo pat ryto, kol viska perskaitau visai susipainioju kas kaip biggrin.gif
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 03, 09:13)

Esu kažkur skaičiusi ,kai pradėjau domėtis BT matavimu, kad ne iš kart po O gali užkilti BT. Gali ir po keliu dienų užkilti  4u.gif

Va man irgi iskilo klausimas kodel BT (grafikas apacioj) nekyla, nors OT dvi dienas teigiami buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 10 03, 12:31)
Va man irgi iskilo klausimas kodel BT (grafikas apacioj) nekyla, nors OT dvi dienas teigiami buvo g.gif

Viskas normalu, pakilsi dar ax.gif Aš šį ciklą vadovavausi O skausmais ir GK padėtimi – O buvo 16 CD, o BT pradėjo kilti tik 18–19 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas Rytas! Stai ir mano grafikelis
http://tevu-darzelis...928@120917aab98 pakomentuokit,kas labiau susigaudote grafikuose.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 03, 12:58)
http://tevu-darzelis...928@120917aab98 pakomentuokit,kas labiau susigaudote grafikuose..  g.gif

Nei as cia labai gaudaus, nei ka, bet jei butu implantacinis pakritimas 2DPO, tai labai jau greitas zirniukas smile.gif Siaip manau dar labai anksti ka nors komentuoti. BT grazi, belieka nesulaukti mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 10 03, 12:27)
Nei as cia labai gaudaus, nei ka, bet jei butu implantacinis pakritimas 2DPO, tai labai jau greitas zirniukas smile.gif Siaip manau dar labai anksti ka nors komentuoti. BT grazi, belieka nesulaukti mmm  mirksiukas.gif

Na matai koks pakritimas buvo,todel ir nesuprantu,ar cia galejo ivykti ankstyva implantacija... na dar laukti pusantros savaites... nors ciklas nereguliarus, tai bus matyt kaip cia kas bus... g.gif kad tik wiskas pawyktu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 03, 12:58)
http://tevu-darzelis...928@120917aab98 pakomentuokit,kas labiau susigaudote grafikuose..  g.gif

Žiūriu žiūriu į grafiką, į teigiamus OV testukus ir galvoju, gal netyčia rugsėjo 28 d. BT yra neteisinga? Nes jeigu testukas ir tą dieną teigiamas, tai O turėtų įvykti po to, t.y., po 28 dienos. Bet implantaciniam pakritimui 2 DPO yra per anksti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 03, 12:51)
Žiūriu žiūriu į grafiką, į teigiamus OV testukus ir galvoju, gal netyčia rugsėjo 28 d. BT yra neteisinga? Nes jeigu testukas ir tą dieną teigiamas, tai O turėtų įvykti po to, t.y., po 28 dienos. Bet implantaciniam pakritimui 2 DPO yra per anksti  schmoll.gif

Bet atrodo matuoju teisingai viska,ir laiku... pries ta diena nei alkocholio nenaudojau,nei vaistu kokiu.. ;/ tai gal turetu dar pakristi temperatura? ;/ dbr dwi dienas laikosi ta pati temperatura jau.. sekmadieni nematavau,nes buvau isvykusi..
Kiek dienu po OV turetu ivykti implantacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 03 spalio 2012 - 14:05