Sveikos,
jei galima jungiuosi ir aš prie jūsų.Kadangi matuoju tik pirmą ciklą, tai dar truputį žalia visuose šituose matavimuose/planavimuose jaučiuosi..
QUOTE(Grasilė @ 2012 10 04, 09:44)
Sveikos,
jei galima jungiuosi ir aš prie jūsų.Kadangi matuoju tik pirmą ciklą, tai dar truputį žalia visuose šituose matavimuose/planavimuose jaučiuosi..
SVeika prisijungusi

Milka, laikyk
Naujas ciklas - naujos viltys ir mūsų palaikymas!
O aš pasirodau su saviške. Seniau O gerai jausdavau, - labai stiprūs skausmai būdavo, be vaistų neapsieidavau. O nuo praeito ciklo kažkaip nejuntu...
Turbūt po poros dienų šiandien O ir nubrėš?
BT grafikėlis

O aš pasirodau su saviške. Seniau O gerai jausdavau, - labai stiprūs skausmai būdavo, be vaistų neapsieidavau. O nuo praeito ciklo kažkaip nejuntu...

BT grafikėlis
QUOTE(* viva* @ 2012 10 04, 10:55)
Vakar sakiau, kad jei šį rytą BT bus aukštesnė nei užvakar, tai pasidarysiu, bet šian kai pamačiau kad didesnė, galvoju palauksiu dar iki mmm dienos - rytoj arba poryt

Beje, ir pati gražiai kyli

QUOTE(*milka* @ 2012 10 04, 12:38)
Gaila ,kad mano ciklas ilgokas .Atsibosta laukti .
Man išsiderinusį ciklą patrumpino Agnus castus. "Nesulaukiančiųjų gandro" skyrelio atskiroj temutėj kalbėjom apie tai...

QUOTE(CoCo-D @ 2012 10 04, 13:50)
Sveikos, gal kuri trumpai pakomentuotų, ar buvo O?
panašu, kad dar nebuvo. Gal peršalus buvai, vyno taurę išgėrei ar dar kas nors, kad toks šuolis buvo?

QUOTE(RedHair @ 2012 10 04, 15:56)
panašu, kad dar nebuvo. Gal peršalus buvai, vyno taurę išgėrei ar dar kas nors, kad toks šuolis buvo? 

Aha, buvo vyno. Nebuvo O?

Maniau, kad 30 d. ar 1 d. galėjo būti

QUOTE(CoCo-D @ 2012 10 04, 14:11)
padaryk, kad neužskaitytų to šuolio, tada po dienos-kitos gausi liniją

QUOTE(RedHair @ 2012 10 04, 16:15)
To, kur 37 ?
QUOTE(CoCo-D @ 2012 10 04, 14:50)
Sveikos, gal kuri trumpai pakomentuotų, ar buvo O?
Jeigu Tavo ciklas ilgas, gali būti, kad O dar net nebuvo ir kad dar leisies