Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 10 04, 16:22)
Jeigu Tavo ciklas ilgas, gali būti, kad O dar net nebuvo ir kad dar leisies  4u.gif  o 29 dienos duomenis žymėčiau kaip Discarded - kad nebūtų paskui kelbumų FF programai

Taip ir pažymėjau smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

štai ir dar vienas eilinis, nebesuskaičiuojamas, nesėkmingas ciklas.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 10 04, 16:32)
Skaiciau.Vat taip ir nesupratau koks tas kiekis veiksmingiausias.Turiu Prefemin ten 20 mg

Aš geriu 1000mg, 20mg mažooooka... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif negaliu patiket tuo ka matau, jau neturėjau vilčių jos pamatyt.. bigsmile.gif

user posted image

kaip manot ar teisingai nubrėžė linija? unsure.gif ehh norėčiau, kad būtų buvus 19d. nes ir ND laiku atlikti.. unsure.gif
kaip man išsitempė šis ciklas.. doh.gif buvau apskaičiavus, kad iki 18d. baigsiu sirgt, nes turiu vizita pas gyd. kurio laukiau du mėnesius.. doh.gif o dabar viskas veltui..sad.gif kažin nuo šiol mano ciklas ir bus 35d.? atrodo 28d. jau daug, o čia dar savaite prisidėjo.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allegria: 05 spalio 2012 - 09:07
QUOTE(Allegria @ 2012 10 05, 10:04)
kaip manot ar teisingai nubrėžė linija?  unsure.gif ehh norėčiau, kad būtų buvus 19d. nes ir ND laiku atlikti..  unsure.gif
kaip man išsitempė šis ciklas..  doh.gif buvau apskaičiavus, kad iki 18d. baigsiu sirgt, nes turiu vizita pas gyd. kurio laukiau du mėnesius..  doh.gif o dabar viskas veltui..sad.gif kažin nuo šiol mano ciklas ir bus 35d.? atrodo 28d. jau daug, o čia dar savaite prisidėjo.. sad.gif

Tikriausiai kad gerai - čia juk remiamasi tam tikrais skaičiavimais smile.gif bet tikroji O juk nebūtinai buvo 21 CD, kadangi ne visada BT pradeda kilti kitą dieną po ovuliacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškiai kalneliai "amerikonėja"... lotuliukas.gif doh.gif
BT

Keistai nukrito temperatūra, nors visgi vakar skaudėjo šoną kaip per O. Gal todėl, kad paryčiais kėliausi į WC? Bet tokiu atveju temperatūra truputuką pakyla? Ar aš neteisi? g.gif

Šiandien laukiam gerų žinių? Iveina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 05, 10:42)
maniškiai kalneliai "amerikonėja"...  lotuliukas.gif  doh.gif
BT

Keistai nukrito temperatūra, nors visgi vakar skaudėjo šoną kaip per O. Gal todėl, kad paryčiais kėliausi į WC? Bet tokiu atveju temperatūra truputuką pakyla? Ar aš neteisi? g.gif

Šiandien laukiam gerų žinių? Iveina?  mirksiukas.gif

Tai O dar nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 05, 10:42)
Šiandien laukiam gerų žinių? Iveina?  mirksiukas.gif

Pagal grafiką, tai Tavo O jau arti thumbup.gif o kėlimasis į WC tai matyt irgi kiekvienai skirtingai veikia - aš naktimis nevaikštau, bet ėjimas naktį, o paskui vėl miegas tikrai neturi turėti reikšmės, juk nuėjimui į wc gali būti sunaudojama panašiai energijos kiek ir vartymuisi naktį miegant. Frėjukė berods yra minėjusi, kad bandė netgi po rytinio BT matavimo nueit į WC ir vėl pasimatuot ir BT išliko tokia pati smile.gif bet aš taip nerizikuoju biggrin.gif
O Iveina.. laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 spalio 2012 - 10:01
QUOTE(Iveina @ 2012 10 05, 11:01)
Frėjukė berods yra minėjusi, kad bandė netgi po rytinio BT matavimo nueit į WC ir vėl pasimatuot ir BT išliko tokia pati  smile.gif bet aš taip nerizikuoju  biggrin.gif

Taip bandžiau ax.gif Ir dar kažkas be manęs bandė g.gif Rutguda atrodo? blush2.gif Man BT buvo ta pati, bet aš čia tik eksperimentavau, nes šiaip visad po matavimo einu į WC mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasirodau BT
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 10 05, 11:07)

Olialia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Na ką Iveina ir Viva pretendentės į nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 05, 11:01)
Pagal grafiką, tai Tavo O jau arti   thumbup.gif 
O Iveina.. laukia  biggrin.gif

Iveina laukia, o mes laukiam Iveinos... thumbup.gif
Tai O DAR TIK bus? As galvojau, kad tas šoktelėjimas vakar ir buvo O... doh.gif Šonas ir šiandien skausmingas, tad pagal pojūčius jau nieko nebesuprantu... Anksčiau buvo labai konkretu: stiprus skausmas ir žiū grafikėlyje tą dieną O nubrėžta. Bet nuo praeito ciklo kažkaip sukeistėjo viskas: O skausmus jaučiau 3 dienas, dabar vėl... g.gif Vienžo, nieko nėra pastovaus, viskas keičiasi... biggrin.gif

Vivos mes taip pat laukiam! Bet pradžiai ją atostogų išleisim... vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 05 spalio 2012 - 10:14