QUOTE(milky @ 2012 10 21, 14:44)
vakar dar vaziavau is vilniaus i trakus ir atgal..viena juosta kely,as galiu tik maksimum 70 vaziuoti, o visiems 90..tai visi lenke ir piktai ziurejo..dar kai viena juosta tai uzkisinejo pastoviai priesais mane masina.. blem galvoju,negi jie lapa matydami nezino,kad mano maksimalus greitis mazesnis?zodziu be stazo tarmiestiniais marsrutais nekas vazinet
Vaziuok 90 ir nesuk sau smegenu...nes kitaip pamacius atlekianti greiciau reikia vos ne i kelkrasti lipti kad praleistum-bent jau as taip darydavau,ir dabar taip darau jei vaziuoju leciau,arba bent jau laikausi prie pat kelkrascio linijos desiniais ratais-tada niekas nepyksta

.As asmeniskai manau,kad saugiau vaziuoti kartu su visais,nes kitaip buna nemazai avariniu situaciju kyla-ne visi moka saugiai aplenkti...deja...
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 10 20, 22:39)
JAV aš.
Vyršyjau, bet jei neviršyčiau, stabdyčiau eismą. Praktiškai nerašyta taisyklė, neišsiskirti iš minios. Jei visi viršys, bet važiuos vienodai, nestabdys policija. Stabdo jei pradedi nardyti, kas pas mus draudžiama.
O nugrybavau į dešinę, nes ten kelias vyngiuotas, žodžiu persunku man dar ir greit važiuoti ir keliais vingiuotas ir juostas keisti (turėjau persirykiuoti, nes keliai išsiskirinėjo), nu žodžiu
Labai teisingas poziuris,galiojantis,beje,visur-del saugumo

Kuo maziau duodi proga manevruoti aplinkiniams-tuo visiems saugiau
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 10 20, 22:48)
Pas muz užtai nardo mažai. Tai realiai skaitoma agresyviu vairavimu ir policija tikrai stabdys nardantį, o ne viršyjantį greitį greitkelyje.
LT irgi draudziama nardyti,ivardyta kaip pavojingas vairavimas pagal ket,tik kad niekas i tai demesio nekreipia...kaip ir aplamai i visas ket...