QUOTE(denaxa @ 2012 10 21, 20:25)
Vaziuok 90 ir nesuk sau smegenu...nes kitaip pamacius atlekianti greiciau reikia vos ne i kelkrasti lipti kad praleistum-bent jau as taip darydavau,ir dabar taip darau jei vaziuoju leciau,arba bent jau laikausi prie pat kelkrascio linijos desiniais ratais-tada niekas nepyksta
.As asmeniskai manau,kad saugiau vaziuoti kartu su visais,nes kitaip buna nemazai avariniu situaciju kyla-ne visi moka saugiai aplenkti...deja... 
Papildyta:
Labai teisingas poziuris,galiojantis,beje,visur-del saugumo
Kuo maziau duodi proga manevruoti aplinkiniams-tuo visiems saugiau 
Papildyta:
LT irgi draudziama nardyti,ivardyta kaip pavojingas vairavimas pagal ket,tik kad niekas i tai demesio nekreipia...kaip ir aplamai i visas ket...

Papildyta:
Labai teisingas poziuris,galiojantis,beje,visur-del saugumo

Papildyta:
LT irgi draudziama nardyti,ivardyta kaip pavojingas vairavimas pagal ket,tik kad niekas i tai demesio nekreipia...kaip ir aplamai i visas ket...

suprantu tokį požiūrį, bet kaip tada turėtų pasikeist situacija Lietuvoj su greičio viršijimu? visi sako, negaliu stabdyt eismo, turiu važiuot kaip visi - tada visi taip ir važiuoja, ir važiuos, susidaro įprotis viršyti - reikia nereikia. tiesiog taisyklės sau, o vairuotojai sau. ne dėlto, kad tikrai skuba, o dėl to, kad taip įprasta. nu kodėl aš turiu pažeidinėt taisykles, nors visai nenoriu? saugiau? bet jei daugiau visi pradėtų mąstyt ir laikytis principo, kad laikausi taisyklių, tai ir bendra masė keistųsi. o ir + 10 km dažnai būna lemtingi... nu negi man tik ir galvot, kad tik nesudaryčiau kam galimybės manevruot ir lėkt? kur tada ribos, kiek lėkt? viršysiu 20 - visada atsiras tokių, kurie lėks greičiau ir bus priversti manevruot. tai gal tada viršyti 30? 40? o gal tam taisyklės ir yra nustatytos, kokiu greičiu važiuot

ai, ne apie tai įlindau pakalbėt..
nubraižiau kaimyno mašiną kieme, užpildėm deklaraciją. bus kažkokios baudos man? ir kaip dabar su teisių keitimu? man vasarą baigiasi 2 m.