Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(@Andrea @ 2012 10 02, 15:05)
nono.gif  Nepropaguokite alkoholizmo.    hihihi.gif

biggrin.gif svarbiausia paskui nesesti uz vairo lotuliukas.gif
Atsakyti
Em,klausimas..
Jei masinos stovi ant pievos.. Kas uz tai gali nubaust? Ir kaip?
Ir jei masina stovi prie ivaziavimo.. Bet gabaliukas masinos ant pievos.. Gali uz tai baust?
Mb mama gal nesuprato.. Visgi ir priejus nebuvo..sake ant pievos stovejo masinos,ir po valytuvais raudoni pranesimai buvo uzkisti.. Kad jiems reikia kazkur atvykti...i savivaldybes bla bla bla... Uzkista buvo tik tiems,kurie ant pievos stovejo.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 02, 21:48)
Em,klausimas..
Ir jei masina stovi prie ivaziavimo.. Bet gabaliukas masinos ant pievos.. Gali uz tai baust?
Mb mama gal nesuprato.. Visgi ir priejus nebuvo..sake ant pievos stovejo masinos,ir po valytuvais raudoni pranesimai buvo uzkisti.. Kad jiems reikia kazkur atvykti...i savivaldybes bla bla bla... Uzkista buvo tik tiems,kurie ant pievos stovejo.

Stovejimas ant zalios vejos draudziamas ir baudziamas,tai,matyt,uz tai ir gavo... ax.gif
Atsakyti
Em,klausimas..

Gali bausti wink.gif Tiek keliu policija tiek kazkokia ten aplinkosaugos (ar kazkas tokio) tarnyba smile.gif
Atsakyti
Em,klausimas..

Gali pranešti kas nors, pvz. nufotkint ir nusiųst policijai. Ateis raštas ar skambutis kad reikia atvykti į policiją. Buvo mano draugei taip, nuvažiavo, sako bet jūs suprantat, kad vietos tiesiog nėra ir visi visada taip stato, pareigūnas sako aš suprantu, bet bobulytės nevairuoja, o žiūrėt pro langus ir tvarką daryt mėgsta.

Denaxa, mačiau video, kažkurią dieną buvau čia įlindus. Respeckt'ux mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 02, 22:07)
Stovejimas ant zalios vejos draudziamas ir baudziamas,tai,matyt,uz tai ir gavo... ax.gif

drinks_cheers.gif bauda lyg nuo 100 iki 300 4u.gif stengiuosi nebestatyti ant zalios vejos...taip pat ir ant saligatvio negalima uzvaziuoti....
Atsakyti
O jei ten zoles nera.. smelis.. tik kad prasideda riba jau ne be kelio. ax.gif na zinot ,kai buna.. ivaziavimas..puse masinos taip pastato kita puse dar ant kelio.. borto nera smile.gif
idomu ,vakare bus paziuret ar statys ten masina kas.. unsure.gif nesinori baudos.. bet vat babulkos tai tvarkdares tokios. doh.gif juk niekam netrukdo tos masinos.. beto visa vasara stovejo..niekas nebaude nieko.. o cia ziurek.. jau tos zalios vejos nebelieka.. viskas puna,geltonuoja ax.gif o ziema galima ten statyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 03 spalio 2012 - 17:47
Turiu klausimą. Pabandžiau papaišyti schemą su paintu, gal suprasit ką nors ten. Auto srautas ten be pabaigos praktiškai. Sąnkryža lygiareikšmė, keliai siauručiukai, vos ne daugiabučių kiemų tipo. Mano mašiniukas mėlynas. Kaip galvojate, kaip turėčiau važiuoti? Na, nekonkretinsiu tiksliau, bet kaip jūs elgtumėtės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 03 spalio 2012 - 19:30
QUOTE(anikute @ 2012 10 03, 12:29)
Turiu klausimą. Pabandžiau papaišyti schemą su paintu, gal suprasit ką nors ten. Auto srautas ten be pabaigos praktiškai. Sąnkryža lygiareikšmė, keliai siauručiukai, vos ne daugiabučių kiemų tipo. Mano mašiniukas mėlynas. Kaip galvojate, kaip turėčiau važiuoti? Na, nekonkretinsiu tiksliau, bet kaip jūs elgtumėtės.
user posted image

jokiu zenklu nera tokioje sankryzoje ? Ar buna tokiu aplamai ?

Mano galva, tai pirma vaziuoja ta kur tiesiai, tada tos kur i desine, tada visos i kaire, kur yra jums i desines, ir tik tada jus.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 10 03, 20:32)
jokiu zenklu nera tokioje sankryzoje ? Ar buna tokiu aplamai ?

Mano galva, tai pirma vaziuoja ta kur tiesiai, tada tos kur i desine, tada visos i kaire, kur yra jums i desines, ir tik tada jus.

Ženklų nėra, sąnkryža mažulytė, bet rytais joje prasikeitinėja mašiniukai iš mokyklos ir bent 4 darželių doh.gif Taigi aš taip irgi važiavau kaip jūs aprašėte. Dažniausiai kas nors teikiasi praleisti iš tų kur tiesiai ir tų kur man iš dešinės. O šiandien niekas nesiteikė, naglai po pusė mašiniuko į sąnkryžą kišo, kad tik nesugalvočiau bandyt pajudėt. Nu net užlįst negalėjau, nes tos iš dešinės milimetrovkėm lindo pro mano priekį viena paskui kitą.
O klausimas man iškilo todėl, kad paskui mane esantys ėmė pypsent. Nu ką aš žinau gal 2min prastovėjau ten kol naglai įkišau nosį. Bet nu, kaip kitaip aš turėjau pagal tuos pysintojus elgtis? g.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju ką čia įmanoma geriau sugalvoti negu, kad...
QUOTE(anikute @ 2012 10 03, 19:40)
naglai po pusė mašiniuko į sąnkryžą kišo

QUOTE(anikute @ 2012 10 03, 19:40)
naglai įkišau nosį

Nebent rasti kažkokį aplinkelį, kad nereiktų važiuoti ta sankryža. Jeigu tas neįmanoma, tai tada veiki pagal planą "Prasimuša tik nagliausieji" ir nachališkai lendi į sankryžos vidury.

Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 10 03, 20:40)
Ženklų nėra, sąnkryža mažulytė, bet rytais joje prasikeitinėja mašiniukai iš mokyklos ir bent 4 darželių doh.gif  Taigi aš taip irgi važiavau kaip jūs aprašėte. Dažniausiai kas nors teikiasi praleisti iš tų kur tiesiai ir tų kur man iš dešinės. O šiandien niekas nesiteikė, naglai po pusė mašiniuko į sąnkryžą kišo, kad tik nesugalvočiau bandyt pajudėt. Nu net užlįst negalėjau, nes tos iš dešinės milimetrovkėm lindo pro mano priekį viena paskui kitą.
O klausimas man iškilo todėl, kad paskui mane esantys ėmė pypsent. Nu ką aš žinau gal 2min prastovėjau ten kol naglai įkišau nosį. Bet nu, kaip kitaip aš turėjau pagal tuos pysintojus elgtis? g.gif

Praleidi tuos,kas tau yra kliutis is desines,ir vaziuoji...smile.gif bet reikia buti atsargiai,nes daugelis galvoja,kad jei jie vaziuoja tiesiai-reiskia,ju pirmenybe,tai kad nepakistu... ax.gif
Atsakyti