Jei nėra ženklų, tada reikia vadovautis taisykle "kliūtis iš dešinės'. Važiuoja pirma tas, kam nėra kliūties iš dešinės. Šiuo atveju, paskutinei reikėtų važiuoti.
Na, nuraminau sąžinę, kad tikrai elgiausi teisingai laukdama kol atsiras bent koks tarpukas tarp tų kur man iš dešinės ir suka kairėn. Ale tie pypsentojai nervino
Tiesa, nesulaukiau kol nebus kliūties iš dešinės, teko pabūt naglai, nes kitaip iki nežinau kiek būčiau stovėjus
Tai jau taikydama kišt nosį naglai laukiau kiek, o jeigu būčiau laukus kol bus tarpas
Durna vieta ten nuo 7,15val iki 7,50val
Iki tol ir prieš tai ramu būna
O aplinkelio jokio

O aplinkelio jokio

Viska tu gerai darei. Tik tie pypsintojaitai ir mane is veziu usmusa kai gerai kazka pagak Ket darai....
oi, visi pypsena..ir tegul pypsena sau, jei su galva nedraugauja... kaz kodel visi galvoja, akd jie geriausia vairuotojai...tik ir tie "pypsentojai" nuo kaz kada pradejo. Gaila musu keliuose nera to saziningumo ir palaikimo. As ir blogai vazineju, tad laikausi KET. Ir toks jausmas, kad vaziuoju kaip vezliuokas. Gal po 10 metu ir as visiems pypsensiu
bet manau, kam pypsent, nepatinka ar esi toks krutas, kad laukt TAI APVAZIUOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

as taip pamasciau, kad galbut pypsena tie kurie KET nesupranta, nemoka
nu as cia apie paskutine ta sankryza
nu kitaip tai ko pypsenti tada
as tai atsimenu kai egz laikiau uzgesau tokioje gatveleje stabletejusi, tai kaip pradejo pypsinti is galo, o kitas zmogus is kitos gatves sustojo ir lauke manes praleisti nors siaip jam pirmenybe buvo, ranka mojavo (vat skirtingi visi, vieni supratingi, kiti ne)...
Kai papasakojau MB apie pypsentojus tai tas pasipiktines buvo, sako nu negi nemato, kad egz laiko. ir siaip mes i klevus, mokyklines masiniukes atlaidziai, supratingai ziurime. na buna pyktis paema, kai jau is didelio atsargumo stabdo eisma, vaziuoja kokiais 20 ar net daugiau km nei leidziama, tada susirenka eile masinu paskui, prasideda aplenkinejimai draudziamose pavojingose vietose ir pan. o siaip stengiames suprasti

nu kitaip tai ko pypsenti tada

as tai atsimenu kai egz laikiau uzgesau tokioje gatveleje stabletejusi, tai kaip pradejo pypsinti is galo, o kitas zmogus is kitos gatves sustojo ir lauke manes praleisti nors siaip jam pirmenybe buvo, ranka mojavo (vat skirtingi visi, vieni supratingi, kiti ne)...
Kai papasakojau MB apie pypsentojus tai tas pasipiktines buvo, sako nu negi nemato, kad egz laiko. ir siaip mes i klevus, mokyklines masiniukes atlaidziai, supratingai ziurime. na buna pyktis paema, kai jau is didelio atsargumo stabdo eisma, vaziuoja kokiais 20 ar net daugiau km nei leidziama, tada susirenka eile masinu paskui, prasideda aplenkinejimai draudziamose pavojingose vietose ir pan. o siaip stengiames suprasti

Kad tie zmones,kurie be klevu nesamoniu daug pridaro. Cia buvau vienoje vietoje. Tai moteris .. (protu nesuvokiama) atvaziavo i aikstele ir uztate isvaziavima.
kokia eile buvo.. Pypina.. O as buvau masinoje su drauge .. Ta moteris atvare. Uzgesino varikli.uzdare ir isejo i parda. Nu man niekaip nedasuto,kodel butent taip reikejo masina pastatyt.. Isbare ja,atejus ji,po 25 min. Nei i aikstele nei is jos negalejo niekas isvaryt..
Sian.. Noriu isvaziuot..stovi masina..,mes salutiniam. Nu gerai stoviu,ijungus posuki..laukiu.. Pagrindinis kelias tuscias.. Jis niekur nevaziuoja. Siutas ema.eile jau uz manes didele.. Visi is darbo varo.. Tai kazkas is galo pypint pradejo.tada jis pajudejo..o pas man juk signalo nepataise.. Tai tektu lipt is masinos..tuksent i langa
reikia visgi skambint,kad taisytu. Nes norejo viska iskart keist. O pora dalyku neturejo servise.. Na panele,varikliukas ten kazkoks ,kad valytuvas galinis veiktu.. Ir issuko ta sena uzsiklininusi signala..

Sian.. Noriu isvaziuot..stovi masina..,mes salutiniam. Nu gerai stoviu,ijungus posuki..laukiu.. Pagrindinis kelias tuscias.. Jis niekur nevaziuoja. Siutas ema.eile jau uz manes didele.. Visi is darbo varo.. Tai kazkas is galo pypint pradejo.tada jis pajudejo..o pas man juk signalo nepataise.. Tai tektu lipt is masinos..tuksent i langa

pas mus yra sankryza be sviesoforu, is vaizdo lygiareiksme, bet yra zenklai. BET labai daznai vaziuojantys pagrindiniu keliu (zenklas yra) sustoja ir nebezino kas turi pirmas vaziuoti, stovineja tada, stabdo eisma, balamutina ir tuos kurie salutiniame stovi, is salutinio buna neapsikente pradeda vaziuoti, tai ir tas is pagrindinio rauna.
arba kaip jau esu rasiusi, vaziavau pagrindiniu, o is salutinio smagiai sau vyriokas islekia ir be jokiu stabdziu nuvare sau patenkintas.nu zodziu truksta....
pasizurejus i tokius vairuotojus nors ir nezinau is kelinto karto ir kaip jie teises islaike, bet labai daznai pagalvoju, kad nors dauguma sako, kad vat jei ir pirmo ar keliu kartu neislaikei egz praktikos - tai tu jau s... vairuotojas, keliai, masinos ne tau
, vien avariju sukelsi ir pan. na nezinau nezinau, tokie bent kazkaip atsargiau vaziuoja ir KET zino (aisku buna isimtiniu atveju kai nezino ir dar su per dideliu atsargumu irgi sukelia avarines situacijas...)...

arba kaip jau esu rasiusi, vaziavau pagrindiniu, o is salutinio smagiai sau vyriokas islekia ir be jokiu stabdziu nuvare sau patenkintas.nu zodziu truksta....
pasizurejus i tokius vairuotojus nors ir nezinau is kelinto karto ir kaip jie teises islaike, bet labai daznai pagalvoju, kad nors dauguma sako, kad vat jei ir pirmo ar keliu kartu neislaikei egz praktikos - tai tu jau s... vairuotojas, keliai, masinos ne tau

Manau, tas faktas, iš kelinto karto išlaikei teises, nieko nereiškia (juokinga manyti, kad tas, kuris daugiau kartų laikė praktiką, geriau išmano KET. Kaip tik atvirkščiai) Daug daugiau vairavimo kokybė priklauso nuo žmogaus asmenybės bruožų ir šiaip atidumo kely...
Mums irgi nutikimas buvo. Su vyru pasiėmėm sūnų iš darželio ir išvažinėjom į pagrindinį kelią keliukais tarp daugiaaukščių. Sukom į kairę (aplink mašinų pristatyta, nesimato, ar kas atvažiuoja sukt į tą mūsų keliuką) ir įlėkė priešais mus didžiuliu greičiu diedas iš kairės. Vos smarkiai nesusidūrėm... Tai nežinau kaip tokius vairuotojus vadinti... Ir šiaip ta teritorija prie darželio, vaikai gali išbėgti, o čia atlekia erelis...
Mums irgi nutikimas buvo. Su vyru pasiėmėm sūnų iš darželio ir išvažinėjom į pagrindinį kelią keliukais tarp daugiaaukščių. Sukom į kairę (aplink mašinų pristatyta, nesimato, ar kas atvažiuoja sukt į tą mūsų keliuką) ir įlėkė priešais mus didžiuliu greičiu diedas iš kairės. Vos smarkiai nesusidūrėm... Tai nežinau kaip tokius vairuotojus vadinti... Ir šiaip ta teritorija prie darželio, vaikai gali išbėgti, o čia atlekia erelis...
O toks klausimėlis: ar Apsaugos mašinos turi tuos kompiuteriukus įmontuotus, kur parodo visą info apie mašiną, dokumentus ir t.t. Nes vakar man iš galo privažiavo Apsaugos mašina (2 vyrukai sėdėjo), ir už priekinio stiklo mačiau ale kompiuteriuką, tikrai ne navigacija. Pavažiavo kurį laiką už manęs, po to aplenkė ir nuvažiavo tolyn.
Laba,
SAkykit, kai lija lieuts, jus įjungiate ir galinį valytuvą, ar tik priekinį? Kaip jums patogiau?
SAkykit, kai lija lieuts, jus įjungiate ir galinį valytuvą, ar tik priekinį? Kaip jums patogiau?
QUOTE(Singė @ 2012 10 06, 09:12)
Laba,
Jeigu jau pila, tai įsijungiu, o jeigu tik krapnoja vos vos, tai nevisada.