Labuka, na man jau du metukai sukako nuo tada kai pirmą kart nei gyva, nei mirus sėdau prie vairo. Labai smagiai tą prisiminiau pirmadienį, atrodė tokia pati niūri diena, visiškai toks pat laikas, važiuoju tuo pačiu tiltu, tik dabar jau ne instruktorius man aiškina, o viską pati sprendžiu kaip valdyti automobilį ir ne su baime ir pasimetimu, o ramiai ir užtikrintai čia keičiu pavarą, čia vairą suku... Netruks praeit dar pora mėnesių ir galėsiu guldyt savo sąžiningai atitarnavusį žalią klevelį į lentyną, pasilikt kaip prisiminimą. Paskui reikės gal kokį raudoną klevą užsiklijuot, būtų, pvz., klevas premium 2+ metai patirties.

a paskui kokį super premium - auksini

Man lb patinka kai kiti vairuotojai reaguoja į klevo lapą kai reik įkalnėj sustot. Pirmadienį tokį malačių sutikau. Sustojau įkalnėj, atsisuku atgal, o už manęs toooookį gerą atstumą palikęs kitas vairuotojas, kad visai nebaisu buvo važiuot, net rankinio netraukiau ir nepridriau nesąmonių.
Gruodžio antrą atidaro Parodos kalną.
Linkėjimai visoms žaliukėms (ir denaxai).
Papildyta:Beje, kažin kaip bus su tais kursais prieš gaunant nuolatines teises, įdomu padarys privalomus ar ne.. Galit mest į mane akmenį, bet aš noriu. Noriu sugrįžt pas savo instruktorių ir pavežiot jį kokią valandą, jau taip kaip aš moku

Bet jei negalėčiau su juo važiuot tada nenoriu