Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Change* @ 2012 11 22, 13:05)
Man juokingai atrodo kai kuriu moteriskiu susireiksminimas,kiti tegul vaziuoja su klevais,o joms ta taisykle negalioja ,matai  biggrin.gif .Taisykles vienodos visiems.
Papildyta:

Tai kad dauguma merginu yra uz klevo klijavima,tai kurioje vietoje jos neteisios?Jei zinai,kad esi teisi,tai kodel turi kalbeti priesingai?
O kas sake,kad vairavimas pasikeis?Istatymas yra istatymas,ne musu sugalvotas.

doh.gif ar as sakau kad jus neteisios??? As tik sakau kad man visiskai vienodai, klijuoja kiti lapa ar ne... Pati sakau, kad irgi buna kad pvz greiti virsiju, o cia jau taip pat taisykliu nesilaikymas. Nejau mieste niekada nevirsijat 50 km/h ? g.gif manau cia tokiu pazeideju ne viena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 11 22, 00:45)
Kaip čia taip reikia važinėt, kad tiek stabdytų?  Čia jau panašu policininkai bus užsisėdę ant to vairuotojo.

Tiesiog jam daznai tekdavo vaziuoti pro tokia vieta,kur beveik nuolat policija "ganesi"-ne miesto,uzmiestiniai-jie priekabesni ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 11 22, 02:30)
kartais zinok zmones.. turintys daugiau stazo tikisi is kito vairuotojo veiksmu. jei butu uzkabintas klevas. jie tai turetu omeny.. geriau apvaziuotu greiciau,nei lauktu kol tu kazka protingo atliksi biggrin.gif
taip iknyso pazistamui i prieki. is parkovkes. sakau apvaziuok.. bus greiciau.. ne tai cia tuoj jis padarys manevra. buvo vietos.. tai tas atbuliniu kai davesi.. atleido matyt sankaba per daug. ir ka.. klevukas. o kam kabint? geda gi. as gi viska moku biggrin.gif  mirksiukas.gif

va cia tai labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Siaip-vienas mano kolega su gal 40m stazo ir visom kategorijom uzsiklijavo ant savo lengvuskes lapa-specialiai,kad niekas nepyktu ir nepypsentu,nes jis megsta letai vazinet,ir ka-sako,pypsejimai baigesi,gerokai paprasciau patapo ax.gif Tik zmona sako pyko del to lapo-geda mat jai buvo kazkodel tai... lotuliukas.gif dabar nezinau,kaip jis vaziuoja-nusieme ta lapa ar ne...bet as tai su lapu-ir man visai patinka thumbup.gif Dar noreciau lipduka-bezdzione su granata-uzsilipinti,ale kur gi parauti toki... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 11 22, 12:39)
doh.gif  ar as sakau kad jus neteisios??? As tik sakau kad man visiskai vienodai, klijuoja kiti lapa ar ne... Pati sakau, kad irgi buna kad pvz greiti virsiju, o cia jau taip pat taisykliu nesilaikymas. Nejau mieste niekada nevirsijat 50 km/h ?  g.gif  manau cia tokiu pazeideju ne viena  bigsmile.gif

Taip, pritariu. Aš irgi pažeidžiu ir kitą, gerokai didesnę taisyklę, nei kad lapo neklijavimas. Vilniuje važiuoju su srautu-didesniu, nei leistina greičiu. Ženklas rodo 40, bet aš važiuoju apie 50. Arba ten, kur greitis ribojamas iki 50, važiuoju 60-t.y. važiuoju VISADA su srautu.
Jei važiuoju be srauto, būna įvairiai.
Įdomu tos, kurios laikosi taisykllių, kaip daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 22 lapkričio 2012 - 12:29
QUOTE(Singė @ 2012 11 22, 13:21)
Taip, pritariu. Aš irgi pažeidžiu ir kitą, gerokai didesnę taisyklę, nei kad lapo neklijavimas. Vilniuje važiuoju su srautu-didesniu, nei leistina greičiu. Ženklas rodo 40, bet aš važiuoju apie 50. Arba ten, kur greitis ribojamas iki 50, važiuoju 60-t.y. važiuoju VISADA su srautu.

Jei vaziuoji su srautu-nieko nepazeidi ax.gif nes nesukeli avariniu situaciju versdama kitus pavojingai manevruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 22, 13:44)
Jei vaziuoji su srautu-nieko nepazeidi ax.gif nes nesukeli avariniu situaciju versdama kitus pavojingai manevruoti  4u.gif

Ne, nesutinku, unsure.gif labai pažeidžiu KET. Labiau, nei neprisiklijuodama lapo. Juk taisyklės numato kitka, o aš jų nesilaikau.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 22, 14:44)
Jei vaziuoji su srautu-nieko nepazeidi ax.gif nes nesukeli avariniu situaciju versdama kitus pavojingai manevruoti  4u.gif

taigi pazeidzia, nera tokios taisykles vaziuoti su srautu, o mieste greitis 50km/h ir nesvarbu pirma, antra ar dar kokia juosta vaziuoji, as juk suprantu, kad tokia yra vairuotoju "taisykle", bet jei jau taip nori paasikinti, kad taisykliu laikytis butina, tai visur ju reikia laikytis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2012 11 22, 14:21)

daugumas taip daro, ir as pazeidineju, kaip sakiau ir autostrada vaziuoju 110-120 km/h, nors tureciau vaziuoti 90 km/h blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 11 22, 12:49)
Ne, nesutinku,  unsure.gif labai  pažeidžiu KET. Labiau, nei neprisiklijuodama lapo. Juk taisyklės numato kitka, o aš jų nesilaikau.

Tai nepazeidinek. vaziuoju ten kur 40 ant 40. ir man visiskai dzyn ant srauto. nes pvz kur vazineju,ten yra mokyklu darzeliu zona. jei tas pirma vaziuoja 70 toje atkarpoje.. valio.
o paskui mane vaziuoja
40. mirksiukas.gif ir jokiu avariniu situaciju nera kol kas. nesudariau ju tokiu greiciu vaziuojant..
cia vienas zmogus padaro visa ta situacija..pirmas vaziuoja 60.. antras nepaziuri daznai i spidometra.. vaziuoja paskui.. 3 varo tokiu greiciu..nes gale jam prie uzpakalio prilipus masina.. VA TAIP susidaro srautas.
srauta sudarom mes patys. jei vaziuosi 50,kaip nurodo zenklas.. vaziuos paskui Tavo masina tokiu pat greiciu. cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Oho kokios diskucijos verda pas jus bigsmile.gif

Man kita savaitę jau bus galima teises keistis,nes bus lekią mažiau nei 10d,ir klevuką galėsiu nusiklijuoti thumbup.gif MB turi stažą nemaža,bet su mano klevu važinėja ir vargo nemato biggrin.gif
Kažkaip aš nei pypinimų nesilaukiu,nei kažko kito kaip kitom klevukėm būna čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 22, 13:44)

QUOTE(spin2liux @ 2012 11 22, 14:25)
taigi pazeidzia, nera tokios taisykles vaziuoti su srautu, o mieste greitis 50km/h ir nesvarbu pirma, antra ar dar kokia juosta vaziuoji, as juk suprantu, kad tokia yra vairuotoju "taisykle", bet jei jau taip nori paasikinti, kad taisykliu laikytis butina, tai visur ju reikia laikytis lotuliukas.gif

daugumas taip daro, ir as pazeidineju, kaip sakiau ir autostrada vaziuoju 110-120 km/h, nors tureciau vaziuoti 90 km/h blush2.gif

QUOTE(*Change* @ 2012 11 21, 16:33)
[Visiems galioja tos pacios taisykles,o jei kazkas susigalvoja,kad jam ta taisykle negalioja,tai laikas pradeti mastyti kitaip smile.gif.[/B]
..................Koks skirtumas,kur tu vaziuoji,ir kiek vaziuoji,tokia yra taisykle ir turi jos laikytis wink.gif.

Matai, Change, dauguma pažeidinėja taisykles, važiuoja didesnu nei leistina greičiu, važiuoja kartu su srautu ir nesijaučia kažką labai baisiai blogai padarę....
Taip, kad kartojuosi-Gyvenime ir ne tik yra daug taisyklių, tiesiog sveiku protu įvertini, ar konkrečiu atveju geriau yra jos laikytis, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 22 lapkričio 2012 - 14:13
QUOTE(Singė @ 2012 11 22, 15:10)
Matai, Change, dauguma pažeidinėja taisykles, važiuoja didesnu nei leistina greičiu, važiuoja kartu su srautu ir nesijaučia kažką labai baisiai blogai padarę....
Taip, kad kartojuosi-Gyvenime ir ne tik yra daug taisyklių, tiesiog sveiku protu įvertini, ar konkrečiu atveju geriau yra jos laikytis, ar ne.

Vat as sveiku protu suvokiu,kad saugiau vaziuoti su klevu,del kitu vairuotoju saugumo.Nes lelvas nera toks pat vairuotojas,kaip kiti,kurie jau turi didesni staza,jis gali ir staigiau stabdyti,ir siaip kokia nesamone padaryti netiketai,o klevas tai perspeja.Neveltui dauguma laikosi didesnio atstumo nuo klevo,teko ir man karta tuom tik apsidziaugti,kad zmogus vaziavo su klevu ir mane apie tai ispejo.O jei jus galvojat,kad nieko blogo neatsitiks vaziuojant be klevo,kai reikia vaziuoti su,tai galvokit per naujo wink.gif.
Vaziavimas be klevo,parodo tik zmogaus neatsakinguma,todel man nera nusispjauti,ar jis su klevu,ar ne,kaip kazkam tas nerupi.Man pikta,kai vairuotojas tik isislaike teises,o jau elgiasi neatsakingai.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 11 22, 15:34)
Vat as sveiku protu suvokiu,kad saugiau vaziuoti su klevu,del kitu vairuotoju saugumo.Nes lelvas nera toks pat vairuotojas,kaip kiti,kurie jau turi didesni staza,jis gali ir staigiau stabdyti,ir siaip kokia nesamone padaryti netiketai,o klevas tai perspeja.Neveltui dauguma laikosi didesnio atstumo nuo klevo,teko ir man karta tuom tik apsidziaugti,kad zmogus vaziavo su klevu ir mane apie tai ispejo.O jei jus galvojat,kad nieko blogo neatsitiks vaziuojant be klevo,kai reikia vaziuoti su,tai galvokit per naujo wink.gif.
Vaziavimas be klevo,parodo tik zmogaus neatsakinguma,todel man nera nusispjauti,ar jis su klevu,ar ne,kaip kazkam tas nerupi.Man pikta,kai vairuotojas tik isislaike teises,o jau elgiasi neatsakingai.

Na tai viskas valio-kas jaučia pareigą ir poreikį važinėti su klevu, tas ir važiuoja, kas jaučia pareigą ir poreikį važiuoti 40, kai kiti važiuoja 50, tas irgi taip važiuoja, nes važiuoja pagal KET, tačiau gal trukdydamos visam srautui. Kiekvienas pasirenka ir daro taip, kaip jam atrodo teisingiau, saugiau ir geriau rolleyes.gif .
Aš daugiau nediskutuoju šia tema unsure.gif , nes čia tikrai neišsemiama tema iki belagybės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 22 lapkričio 2012 - 14:44
Dasigyvenau iki to, kad mb prašė išmokomas kaip greit ir teisingai įsimontuoti į paralelinį parkingą. Kai tik paprašė, maniau juokauja, nes kaip tik buvau sustojusi parkinge. Galvojau lazdavojasi. O jis rimtai nori, kad pamokyčiau blink.gif
Atsakyti