Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

aš naujokė
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 10 19, 17:04)
Bandysiu iškart vivadens užsirašyt. Tik tikiuosi nereiks laukti pusę metų, nes jau taip užkniso, visur didžiausios eilės doh.gif

Beje klausimas 7000 lt čia abiejų žandikaulių kaina ar vieno?

abieju, cia pilnas pilnas gydymas su viskuo. higiena, kapom ir pan.
Atsakyti
laba smile.gif man vakar uždėjo ant abiejų žandikauliu ir šiandien jau gailiuosi. verysad.gif
kaip skauda...duotas vaškas nelimpa, tik užsidedu ir nėr, tai prakiuro apatinė lūpa verysad.gif nežinau, ką daryti. Kitas vizitas lapkričio vidury
Atsakyti
QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 19:23)
aš naujokė
smile.gif

Sveika, naujokele 4u.gif
QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 19:32)
laba smile.gif man vakar uždėjo ant abiejų žandikauliu ir šiandien jau gailiuosi.  verysad.gif
kaip skauda...duotas vaškas nelimpa, tik užsidedu ir nėr, tai prakiuro apatinė lūpa verysad.gif nežinau, ką daryti. Kitas vizitas lapkričio vidury

I ko daba gailies? Viena karta atkenti sunkesni pradzia i vsio.
Pabandyk pasijieskot balzama. Ma jis padedava, kai prie breketa prikabints ragiuks patrindava gleivine( nes ne visada noredavos kist neplaautas rankas i burna, ka ji uzlenkt). Nenaudojau vaska. o i seiles naturaliai per nakti apgyda. Stenkis maziau sneket. Praeis visi trynimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 10 19, 17:58)
Del ko estetini zadi darytis?
A balinsi dantukus?

Del nevienodu auksciu. O virsuje vienas antrukas truputi nukramtytas.
Siaip mano dantys ganetinai balti (aciu teciuui uz palikima), bet noreciau ir isbalint. Tik nezinau ar iseis, nes apacioje estetini darysiu dar su breketais. O kiek zinau, balinant, plombos neibala g.gif
Va vairsuje darysiu jau nuemus kabes, tai galeciau issibalint ir tada plombuot.
Zodziu pasitarsiu su odontologu ir spresiu.
QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 18:32)
laba smile.gif man vakar uždėjo ant abiejų žandikauliu ir šiandien jau gailiuosi.  verysad.gif

Oj tai dar tu nesigailek. As tave paguosiu, kad greitai mano breketams 2 metai, o vienoje vietoje pas mane visada atvira zaizda doh.gif biggrin.gif Kai atvepiu lupa paziuret kas ten yra, tai toks jau isisenejes randas, gili vaga tokia yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 20:32)

Sveika, jei nepaslaptis kokius dėjo ir pas kokia gyd.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 19, 19:46)
Del nevienodu auksciu. O virsuje vienas antrukas truputi nukramtytas.
Siaip mano dantys ganetinai balti (aciu teciuui uz palikima), bet noreciau ir isbalint. Tik nezinau ar iseis, nes apacioje estetini darysiu dar su breketais. O kiek zinau, balinant, plombos neibala  g.gif
Va vairsuje darysiu jau nuemus kabes, tai galeciau issibalint ir tada plombuot.
Zodziu pasitarsiu su odontologu ir spresiu.

As va noreciau saviskius pabalint. Nelabai sviesus pas mani. blush2.gif Skaiciau, ka lazeriu galima balint. Kazi kaip rezultats.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 10 19, 20:46)
Sveika, jei nepaslaptis kokius dėjo ir pas kokia gyd.? smile.gif

gyd. Urbonavičienė dėjo, paprastus metalinius
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 10 19, 20:39)
Sveika, naujokele 4u.gif

I ko daba gailies? Viena karta atkenti sunkesni pradzia i vsio.
Pabandyk pasijieskot balzama. Ma jis padedava, kai prie breketa prikabints ragiuks patrindava gleivine( nes ne visada noredavos kist neplaautas rankas i burna, ka ji uzlenkt). Nenaudojau vaska. o i seiles naturaliai per nakti apgyda. Stenkis maziau sneket. Praeis visi trynimai.  4u.gif

kurioj vaistinėj rast? turiu kamistad, tam kartui gerai būna...gailiuos, kad skauda, gal motyvacija mažoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 20:13)
gyd. Urbonavičienė dėjo, paprastus metalinius
Papildyta:

kurioj vaistinėj rast? turiu kamistad, tam kartui gerai būna...gailiuos, kad skauda, gal motyvacija mažoka verysad.gif

Gal eurovaistini tur. Turetu but eco parduotuvese. g.gif
Aukstyn nosi!Per kancias i zvaigzdes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 19, 20:31)
abieju, cia pilnas pilnas gydymas su viskuo. higiena, kapom ir pan.

Perskaičiau internete labai daug skundų apie šią kliniką sad.gif Apie jokią kitą tiek nėra, greičiausiai dėsiu geležis ir nesuksiu galvos, nes jei reikės pertvarkyti tai ne kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 19, 16:29)
nzn net. kaip rezultatas? ar labai matosi breketai? ir siaip kaip jausmas, papasakok. pas tave irgi nezymios problemos su dantimis? kur dejaisi?

nešioju beveik tris mėnesius, rezultatas akivaizdus...apčioje dantukai beveik lygūs (o buvo tikrai kreivi ir susigrūdę), tik per vidurį tarpas atsirado...na bet dar yra laiko jam sutvarkyti....viršuje taip pat išsitiesino, išskyrus vieną dantuką...jis visai į lanką nebuvo tilpęs, pasislėpęs viduje už kitų dantų ir net tarpelio jam nebuvo...dabar tarpas jau yra, bet dar per mažas, kad tą dantuką būtų galima ištraukti...tad kol kas jis neprikabintas ir tarp tų dantukų dar įdėta spyruoklė, kad plėstų tą tarpelį smile.gif problemos pas mane labai didelės, tad su klasikiniais breketukais būčiau mažiausiai 4 metus....na tam nesiryžau...aišku tada dantukai būtų idealūs..dabar jie bus tik estetiškai tvarkingi, sąkandžio pilnai netvarkys...kažkiek aišku jis gerėja, bet natūralu, kad tokie dalykai ne pusmečio darbas ir stebuklų nereikia tikėtis.....breketai nėra labai pastebimi, bet aišku matomi...šiaip jie mažučiai ir visai gražūs...mano vyras sako, kad su breketukais sexi atrodau blush2.gif jausmas turbūt kaip ir su visais breketukais...na gal mažiau diskomforto...po vizitų porą dienų pamaudžia dantukus...šiaip būna, kad miegant nusispaudžia į juos lūpa, patrina kartais...na bet tai smulkmena mirksiukas.gif
dėjausi Vivadens, pas M.Musteikytę mirksiukas.gif
Na o tavo atveju nežinau ką patarti...kiek laiko reikėtų nešioti klasikinius breketukus? Gal irgi nelabai ilgai? Tada ir su paprastais galima...pinigėlių susitaupytų ir rezultatas užtikrintas būtų smile.gif

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 19, 17:04)
Bandysiu iškart vivadens užsirašyt. Tik tikiuosi nereiks laukti pusę metų, nes jau taip užkniso, visur didžiausios eilės

Na bent jau vasarą neilgai reikėjo laukti mirksiukas.gif

QUOTE(emulyte @ 2012 10 19, 18:32)
laba smile.gif man vakar uždėjo ant abiejų žandikauliu ir šiandien jau gailiuosi. 

nesigailėk, geriau galvok apie galutinį rezultatą 4u.gif pirmos dienos sunkiausios, apsiprasi su jais ir viskas bus o.k mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 10 19, 20:50)
ir visai gražūs...mano vyras sako, kad su breketukais sexi atrodau  blush2.gif jausmas turbūt kaip ir su visais breketukais...na gal mažiau diskomforto...po vizitų porą dienų pamaudžia dantukus...šiaip būna, kad miegant nusispaudžia į juos lūpa, patrina kartais...na bet tai smulkmena  mirksiukas.gif
dėjausi Vivadens, pas M.Musteikytę  mirksiukas.gif
Na o tavo atveju nežinau ką patarti...kiek laiko reikėtų nešioti klasikinius breketukus? Gal irgi nelabai ilgai? Tada ir su paprastais galima...pinigėlių susitaupytų ir rezultatas užtikrintas būtų smile.gif
Na bent jau vasarą neilgai reikėjo laukti  mirksiukas.gif
nesigailėk, geriau galvok apie galutinį rezultatą  4u.gif pirmos dienos sunkiausios, apsiprasi su jais ir viskas bus o.k  mirksiukas.gif  4u.gif

klasikinius min 2 metus su dantu traukimais ir pan. g.gif mano atvejis nera sudetingas, turiu nelygia apacia ir atsikisusius du dantukus. sakandis mano geras, centrai irgi nenuvaziave. na vienas nuvaziaves bet pakelus dantukus i virsu, t.y. sugrazinus i normalia vieta susicentruotu g.gif
siaip as ju noriu bet naujas dalykas tai siek tiek stabdo. bet kazkodel tikiu kad verta.
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2012 10 19, 20:01)
Perskaičiau internete labai daug skundų apie šią kliniką sad.gif  Apie jokią kitą tiek nėra, greičiausiai dėsiu geležis ir nesuksiu galvos, nes jei reikės pertvarkyti tai ne kas sad.gif

apie klinika ar gydymas? nes gi visada net po normaliu breketu yra tikimybe kad dantys sukreivalios, tam ir buna duodamos tos kapos. g.gif
Atsakyti