Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 21, 17:18)
Safyriniai irgi išeitis, bet ortodontė sakė, jei vienas nuskyla, pakeitimas 300 lt, galvoju, kad daugoka schmoll.gif

Jo cia brangus malonumas smile.gif as tai jei db galeciau tai deciausi liezuvinius jokiu gelzgaliu is isores,o ir kaina padori. Nezin tik kaip ten jei kas nuluztu. As tai jau negaliu sulaukti to vasario kada pagaliau pasikaustysiu biggrin.gif oj pacientai senukai isburbes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 21, 19:29)
Jo cia brangus malonumas smile.gif as tai jei db galeciau tai deciausi liezuvinius jokiu gelzgaliu is isores,o ir kaina padori. Nezin tik kaip ten jei kas nuluztu. As tai jau negaliu sulaukti to vasario kada pagaliau pasikaustysiu biggrin.gif oj pacientai senukai isburbes biggrin.gif

Vasarį tik dėsies? Liežuviniai nieko, bet skaičiau, kad dirgina gleivinę žiauriai smile.gif
http://www.vivadens....ne-ortodontija/

paskutinėse foto matosi kaip po greitosios ortodontijos atrodo dantai, žodž visas vaizdas išgaunamas po to darant estetinį. Įdomu ar geležinius panešiojus irgi toks pusėtinas rezultatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 21, 08:45)
o tai kiek nesiot?
mano sypsena tai isvis bus auksine. nes man be breketu dar reikia daryti dvieju dantuku atnaujinima (1500), reikia implanto nes turiu skyle (4000) g.gif bet cia ne pirmo butinumo dalykai.
beje as kaip kalbejau tai man sakandzio tvarkyt nereikia, mano problemos yra estetines. o del soko as irgi abejoju, koks skirtumas tam danciui kur stovet, ypatingai kai as turiu negyvu dantuku kuriu su paprastais breketais net nelabai rekomenduoja man tvarkyt kad nesubyretu g.gif

nesioti apie 2 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 10 21, 16:18)
Safyriniai irgi išeitis, bet ortodontė sakė, jei vienas nuskyla, pakeitimas 300 lt, galvoju, kad daugoka schmoll.gif

O jie nuskyla pakankamai dažnai. Kai šnekėjau su ortodonte, tai ji man pasakojo, jog labai dažnai apsilanko klientai su nuskilusiais.
Vis dėlto, metalas lieka metalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 10 21, 18:47)
Vasarį tik dėsies? Liežuviniai nieko, bet skaičiau, kad dirgina gleivinę žiauriai smile.gif
http://www.vivadens....ne-ortodontija/

Jo vasari, o gal netdar veliau, nes noriu pratempt laika iki kito velyvo rudenio, nutinai biggrin.gif
Domejausi as tuo greituoju tiesinimu, nes pusesere norejo, pas ja tik keli kreivi dantys, bet sakandis blogas. Tad kiek ortodontu aplankem, nusprendem, kad geriau ilgiau bet padorei, nes kai sypsaisi ir patosi kreivas sakandis, o tiek pinigu iseta tai neverta.
Pas mane buvo panasus atvejis kaip pas 2 nuotraukoj vaikina tik antrukai netaip smarkiai ilinde, o dabar turiu tai kas avatare biggrin.gif
Vienintelis dalykas, tai, kad dantu formos juk breketai nepakeis, tad jei forma nekokia tai ir rezultatas nebus jau labai holivudinis biggrin.gif

As esu uz greita tiesinima, vyresniems nei 30-35m. zmonems smile.gif O kitais atvejeis nelabai, nors kiekvieno teise rinktis, reik pasikliauti naujovemis, kazkada ir breketai paprasti buvo kaip kazkoks kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos ax.gif
Lapkricio men bus jau 1metai kaip nesioju breketus, dantukai jau grazus, sakandis irgi jau beveik geras. Tai kaip ir turetu nuimti greitu metu breketus, taigi galvoju apie busimaja plokstele. Gal galit pasakyti kaip ja reikes nesiot, tik naktimis ar visa diena? O gal nuo daktares priklauso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2012 10 21, 19:58)
Sveikos visos ax.gif
Lapkricio men bus jau 1metai kaip nesioju breketus, dantukai jau grazus, sakandis irgi jau beveik geras. Tai kaip ir turetu nuimti greitu metu breketus, taigi galvoju apie busimaja plokstele. Gal galit pasakyti kaip ja reikes nesiot, tik naktimis ar visa diena? O gal nuo daktares priklauso? blush2.gif

Priklauso nuo orto. gali is pradziu liept visa diena, gali tik naktim
Man buvo taip : pirmuz kelis men. kuo ilgiau, naktim butina, po to tik naktim, po to kelias naktis per sav., dabar karta i savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 21, 19:03)
Priklauso nuo orto. gali is pradziu liept visa diena, gali tik naktim
Man buvo taip : pirmuz kelis men. kuo ilgiau, naktim butina, po to tik naktim, po to kelias naktis per sav., dabar karta i savaite smile.gif

Na aisku, aciu labai. 4u.gif Tikiuosi tik naktimis reiks, nes ta mintis apie visa diena nevilioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2012 10 21, 20:07)
Na aisku, aciu labai.  4u.gif  Tikiuosi tik naktimis reiks, nes ta mintis apie visa diena nevilioja g.gif

Oj tai ir man butu kosmaras biggrin.gif pamenu, kaip liepe panesiot menesi visa diena pries klijuojant vielutes, misija buvo neivykdyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 21, 19:10)
Oj tai ir man butu kosmaras biggrin.gif pamenu, kaip liepe panesiot menesi visa diena pries klijuojant vielutes, misija buvo neivykdyta biggrin.gif

Na tikiuosi, kad tik naktim reiks biggrin.gif Nes kitaip tai pamirsiu arba nepatogu bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 21, 21:10)

Tai, kad su ta plokštele kalbėti neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 10 21, 14:49)
O tokiu atveju liezuviniu breketu nenori ? Ir nesimatys ir viska idealiai padarys ? smile.gif

ko tokiu? kiek jie kainuoja? smile.gif
Atsakyti