Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 04, 12:04)
as is Kauno  4u.gif

tai sakyk, prašau, keliose vietose Kaune deda breketus ir kokios kainikės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 04, 18:24)
tai sakyk, prašau, keliose vietose Kaune deda breketus ir kokios kainikės? smile.gif

Aš va ryt jau PAGALIAU būsiu pasikausčius bigsmile.gif
Pas Damušienę paprasti metaliniai 1400lt, tai apačioj tikrai metalinius dėsiu, o va dėl viršaus dar nenusprendžiau... jei sugalvočiau šešis dantukus keramikiniais užsidėti, tai būtų 1700lt 4u.gif vizitai sakė 50-200lt
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 04, 20:52)
Aš va ryt jau PAGALIAU būsiu pasikausčius  bigsmile.gif
Pas Damušienę paprasti metaliniai 1400lt, tai apačioj tikrai metalinius dėsiu, o va dėl viršaus dar nenusprendžiau... jei sugalvočiau šešis dantukus keramikiniais užsidėti, tai būtų 1700lt  4u.gif vizitai sakė 50-200lt

albumėlyje atkreipiau dėmesį į Tavo dantukus - labai gražūs jie pas Tave, o šypsena kokia nuoširdi 4u.gif aš jei tokius turėčiau, net negalvočiau apie breketus smile.gif
bet kokiu atveju, džiaugiuos už Tave, užeik ryt naujienų papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 04, 19:24)

"ant kiekvieno kampo" dedami tie breketai... zinok tikrai daug kliniku kuriose gali susideti preketus. Turi pamastyt ar nori ilgai laukt pirmo vizito, kokia kaina gali skirti, nes paprasti svyruoja 1200-1500lt berots... na ir gydytojas kuris bus prie sirdies... siulau uzsirasyti bent i di konsultacijas... as buvau pries susidedant pas 3, issirinkau savo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 04, 21:41)
"ant kiekvieno kampo" dedami tie breketai... zinok tikrai daug kliniku kuriose gali susideti preketus. Turi pamastyt ar nori ilgai laukt pirmo vizito, kokia kaina gali skirti, nes paprasti svyruoja 1200-1500lt berots... na ir gydytojas kuris bus prie sirdies... siulau uzsirasyti bent i di konsultacijas... as buvau pries susidedant pas 3, issirinkau savo  wub.gif

na, taip, svarbu, kad su gydytoja gerai bendrauti eitų 4u.gif man iki Klaipėdos tik 70 km, bet kad baisis kainos ten, o ir iki Kauno nėra taip baisiai toli smile.gif reiks viską apskaičiuot ir išsirinkt geriausią variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 04, 20:46)
na, taip, svarbu, kad su gydytoja gerai bendrauti eitų  4u.gif man iki Klaipėdos tik 70 km, bet kad baisis kainos ten, o ir iki Kauno nėra taip baisiai toli  smile.gif reiks viską apskaičiuot ir išsirinkt geriausią variantą smile.gif

as siulyciau paskirt diena ir.... uzsirasyt Kaune ta pacia i kokias 3 klinikas... tikrai kai kur ir konsultacijos nemokamos...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 04, 21:57)
as siulyciau paskirt diena ir.... uzsirasyt Kaune ta pacia i kokias 3 klinikas... tikrai kai kur ir konsultacijos nemokamos...

taip, reiks pasiieškot kkių kontaktų smile.gif o Tavo dantukai jau gražūs, nukaustymas dar nenusimato? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 04, 19:11)
albumėlyje atkreipiau dėmesį į Tavo dantukus - labai gražūs jie pas Tave, o šypsena kokia nuoširdi  4u.gif aš jei tokius turėčiau, net negalvočiau apie breketus smile.gif
bet kokiu atveju, džiaugiuos už Tave, užeik ryt naujienų papasakot 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kai kurie draugai irgi nesupranta, kodėl juos dėsiuos, bet mane pačią mano iltiniai dantukai erzina... O aš manau, kad jei yra galimybė kažką keisti, tai ir reikia keisti, juk tai darom sau ir dėl savęs, o ne dėl kitų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 04, 22:02)
Ačiū  4u.gif  Kai kurie draugai irgi nesupranta, kodėl juos dėsiuos, bet mane pačią mano iltiniai dantukai erzina... O aš manau, kad jei yra galimybė kažką keisti, tai ir reikia keisti, juk tai darom sau ir dėl savęs, o ne dėl kitų  rolleyes.gif

100 proc. pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 04, 21:01)
taip, reiks pasiieškot kkių kontaktų  smile.gif o Tavo dantukai jau gražūs, nukaustymas dar nenusimato? 4u.gif

centrus atstatinejam, o tai uztrunka
Atsakyti
Na štai.. Aš jau pasipuošusi smile.gif Visgi dėjausi 6 priekinius dantukus keramikinius smile.gif Jausmais keistokas, jaučiuosi kaip su ančiuko lūpom, skausmo kol kas jokio... Žiūrėsim kaip pirma naktis praeis, ar gerai užmigsiu smile.gif Gruodžio 19d. laukia apatinių dantukų papuošimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 05, 13:15)
Na štai.. Aš jau pasipuošusi smile.gif Visgi dėjausi 6 priekinius dantukus keramikinius smile.gif Jausmais keistokas, jaučiuosi kaip su ančiuko lūpom, skausmo kol kas jokio... Žiūrėsim kaip pirma naktis praeis, ar gerai užmigsiu smile.gif Gruodžio 19d. laukia apatinių dantukų papuošimas  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif Lauksim ataskaitų bigsmile.gif
Atsakyti