Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Bonytia @ 2012 11 07, 10:53)
Pvz. mano kolegei pirma antspaudus paėmė, ir tik po to breketus dėjo, o man tą pačią dieną viską padarė smile.gif

kai as buvau konsultacijoje, man irgi pasake, kad viska padarys ta pacia diena. as is pradziu galvojau, kad tai neimanoma, bet klydau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 08, 00:06)
Ačiū, prieš miegą bandysiu  drinks_cheers.gif
Na, jau trečia diena, valgau jogurtukus ir košes visokiausias.. Šiandien sesė kepė keksą, tai kadangi jis minkštas buvo tai sučiulpiau ir tiek, bet toks valgymas ilgai užtrunka  biggrin.gif  Kramtyt nieko negaliu, nes su galiniais net sukandus dantis - skauda, ir priekiniai labai jau jautrūs.. Ilgiuosi kramtomo maisto, bet kažkaip pasigaminu košes iš daržovių su blenderiu - tai išgyvenu  thumbup.gif tikiuosi jau savaitgalį viskas bus gerai ir netaip skaudės  rolleyes.gif

Aš tai negaliu valgyt, nes per apatinius breketus dantys nesusikanda doh.gif Neįsivaizduoju kaip jus valgot biggrin.gif Man kažkaip su siūlu nesigauna valyti, tai kol kas su tuo tarpdančiu šepetėliu valiau g.gif O kur įsigyti tų vieno danties šepetėlių?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 07, 22:54)
Aš tai negaliu valgyt, nes per apatinius breketus dantys nesusikanda doh.gif  Neįsivaizduoju kaip jus valgot biggrin.gif  Man kažkaip su siūlu nesigauna valyti, tai kol kas su tuo tarpdančiu šepetėliu valiau g.gif O kur įsigyti tų vieno danties šepetėlių?

Vaistinėje turėtų būti, aš tokio irgi dar neturiu... ryt prieš darbą užsuksiu į vaistinę, nes kol kas tik paprastą nusipirkau... g.gif Dėl valgio, tai žinok aš nevalgau - aš ryju biggrin.gif tai skonio nejaučiu, bet bent jau organizmas kažko gauna, kad iš bado nemirčiau. O kai bandai dantis sukasti neskauda?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 07, 23:54)
Aš tai negaliu valgyt, nes per apatinius breketus dantys nesusikanda doh.gif  Neįsivaizduoju kaip jus valgot biggrin.gif  Man kažkaip su siūlu nesigauna valyti, tai kol kas su tuo tarpdančiu šepetėliu valiau g.gif O kur įsigyti tų vieno danties šepetėlių?

Vaistinese yr.
Atsakyti
lassie172

o tau ir apačią sudėjo, kaip faina thumbup.gif Labai liux atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 08, 01:07)
lassie172

o tau ir apačią sudėjo, kaip faina  thumbup.gif Labai liux atrodo  4u.gif

Aš negaliu jų sukąsti biggrin.gif Bet šiaip jautru. Kai sudės ir apatinį žandikaulį pajausį visą malonumą biggrin.gif Reiks ir man ryt to šepetėlio paieškoti, pardėse šiandien neradau g.gif Eisiu kepsnį susiblenderiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Congeniality, o jūsų nuotraukų albumėlyje nėra? Pamenu, kad slaptažodį tai turite, nes kažkada apšnekėjote kitų šypsenas. Anądien ieškojau, bet lyg neradau.. įdomu būtų pamatyti jūsų atvejį.

O dėl maisto, tai nepastebėsit, kaip greit viską valgysit thumbup.gif aš buvau nusiteikus, kad svorio numesiu su košytėm, bet taip ir neišdegė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 07, 23:13)
Aš negaliu jų sukąsti biggrin.gif Bet šiaip jautru. Kai sudės ir apatinį žandikaulį pajausį visą malonumą biggrin.gif Reiks ir man ryt to šepetėlio paieškoti, pardėse šiandien neradau g.gif Eisiu kepsnį susiblenderiuoti lotuliukas.gif

tai va va.. dar tokia diena.. 12.19 , prieš šventes.. skurdžios šventės nusimato biggrin.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 11 07, 23:17)
O dėl maisto, tai nepastebėsit, kaip greit viską valgysit thumbup.gif  aš buvau nusiteikus, kad svorio numesiu su košytėm, bet taip ir neišdegė biggrin.gif

Aha... nu tikiuosi kitą savaitę jau galėsiu pakramtyti.. Tik gaila, kad jau karamelės ir griliažinių saldainių teks atsisakyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 11 08, 00:24)
tai va va.. dar tokia diena.. 12.19 , prieš šventes.. skurdžios šventės nusimato biggrin.gif
Aha... nu tikiuosi kitą savaitę jau galėsiu pakramtyti.. Tik gaila, kad jau karamelės ir griliažinių saldainių teks atsisakyti  blink.gif

teko pakramsnot griliaza thumbup.gif
Papildyta:
Mergaites, prasau surasykit visos savo duomenis naujam sarasiukui. Man i a.z. arba el.pastu vyzaite@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 08, 08:41)
teko pakramsnot griliaza  thumbup.gif
Papildyta:
Mergaites, prasau surasykit visos savo duomenis naujam sarasiukui. Man i a.z. arba el.pastu vyzaite@yahoo.com

sarasiukas kuri turiu siuo metu cia http://www.supermama...?...&p=58480026
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
lassie, super atrodo Tavo dantukai 4u.gif ir taip nebaisūs buvo, o dabar tai visai gerai bus smile.gif
aš irgi įkėliau savo pabaisiukus doh.gif verysad.gif kažkaip atrodė, kad gražesni, o foto visai baisiai pačiai atrodo blink.gif
Atsakyti
Vieno danties sepetelis buna didesnese vaistinese. As pirkau Camelijoj, bet irgi didesnej, Euro Vaistines ne visos turi, bandykit ieskotie didziausioje arciausiai esancioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 11 08, 10:46)
Sveikos 4u.gif
aš irgi įkėliau savo pabaisiukus doh.gif  verysad.gif kažkaip atrodė, kad gražesni, o foto visai baisiai pačiai atrodo blink.gif

Aš irgi labai norėčiau prisijunti prie jūsų albumiuko, kai nusifotkinu ir man atrodo tragiški doh.gif, nors šiaip tai tragiški ir yra, bet galvojau kad ne tiek biggrin.gif
Atsakyti