Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sedziu po protiniu salinimo su kompresu, daugiau baimes buvo nei reikejo, pasalino per 15min. kraujo daug nebuvo ir jokio diskomforto nejauciau ibei gydytojas labai malonus thumbup.gif tikiuosi viskas bus gerai ir po 5 savaiciu susitvarkysiu kita puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 09, 17:01)

dauga, kiek sumokejai uz nuemima, plokstele, vielute? nes musu ta pati gydytoja, orientuociaus kaina smile.gif

300 Lt plokštelė, 200 Lt nuėmimas ir vielutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 10, 22:06)

Tai pigiau, kai dejausi breketus ir aptarinejom kainas, sake, kad nuemimas+plokstele+vielute - 750 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos
man sausio 2d. paskirtas breketu klijavimas. taciau, mano situacija visai kitokia. as nenoriu issitiesinti kreivu dantuku, nes pas mane jie tiesus. mano problema ta, kad neissivyste virsutiniam zandikaulyje penktukai. kaireje puseje tarpelio neliko, o desinej nebespejo susitraukti, tad man buvo pasiulyta deti breketus, kad islaikyti simetrija zandikaulyje ir sutraukti ta tarpeli taip, kaip susitrauke kaireje puseje. ar be manes yra nors viena su tokia ar panasia beda? dar man idomiai nuskambejo tai, kad pas gydytoja apsilankyti uzteks vos kas 3 men ir taip apie 2 metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 10, 22:06)

Nežinau, gal dar nuo klinikos priklauso, aš ne VIC'e rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2012 10 11, 17:14)
Nežinau, gal dar nuo klinikos priklauso, aš ne VIC'e rolleyes.gif

Aaaa, gali būti tada smile.gif vic kainos aukštos doh.gif

O prieš nusiimant breketus higieną darotės?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 18:17)
Aaaa, gali būti tada smile.gif vic kainos aukštos  doh.gif

Pasidariau, bet tą mėnesį nenuėmė, dar vienam paliko, tai po to nesidariau, bet dar ir nebuvo gal labai ką valyti ax.gif
Atsakyti
o susidejusios breketukus higienini darotes? kas kiek laiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 10 11, 22:37)
o susidejusios breketukus higienini darotes? kas kiek laiko? ax.gif

Su breketais reik dvigubai dazniau darytis. Tai as kaip kareivis ir daraus kas pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 11, 18:17)

Galvoju, ka neapsimok. Nusijemi i pasidarai.
QUOTE(Esha @ 2012 10 12, 00:24)
Su breketais reik dvigubai dazniau darytis. Tai as kaip kareivis ir daraus kas pusmeti.

O as va apsileidau. blush2.gif Einu sleptis...
Atsakyti
Nu aš tai nesidarau su breketais dažnai, dariausi du kartus. Pas mane vis tiek akmenų minimaliai prisirenka blush2.gif
Atsakyti
Na ka, kai as nebuvau dar nusiteikusi del breketu nuemimo, tai gydytoja ragino, kad kiek nesiosi, greiciau nuimam, viskas padaryta doh.gif

O kai atejau nusiteikus, supratus ka toliau darysiu, paaiskejo, kad dar apacia reikia pastumdyt, dave elastiku vilku, nesioti kiek imanoma daugiau, idealiausia visa para.. Tada jei viskas ok, nuejus 11.23 nuims virsu rolleyes.gif
Atsakyti