Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivi pieniniai dantukai

mano mergytes irgi vienas dantukas virsuje pasisukes. be to, labai didele trapdante tarp priekiniu dantuku. Ar yra didesne tikimybe, kad ir nuolatiniai bus kreivi, jei kreivi pieniniai? Ir kokio velnio jie isvis kreivi dygsta?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 20, 14:28)
mano mergytes irgi vienas dantukas virsuje pasisukes. be to, labai didele trapdante tarp priekiniu dantuku. Ar yra didesne tikimybe, kad ir nuolatiniai bus kreivi, jei kreivi pieniniai? Ir kokio velnio jie isvis kreivi dygsta?

Jei pieniniai dantukai kreivi, nuolatiniai bus NEBUTINAI kreivi. o tarpdante dazniausiai pas dauguma vaikuciu tarp priekiniu pieniniu dantuku buna. Cia taip yra todel, kad po to nuolatiniai stambesni dygsta.

O kokio velnio Smurka blogus genus mergytei davei?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 07 21, 08:36)

O kokio velnio Smurka blogus genus mergytei davei?? biggrin.gif

Cha, cia ne i mane, o velniai zino i ka. Mano priekiniai dantys uzlipe vienas ant kito, o iltinukai irgi issisove, bo jiems vietos burnoj pritruko sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 06:54)
QUOTE (Stomatologė @ 2004 07 21, 08:36)

O kokio velnio Smurka blogus genus mergytei davei??  biggrin.gif

Cha, cia ne i mane, o velniai zino i ka. Mano priekiniai dantys uzlipe vienas ant kito, o iltinukai irgi issisove, bo jiems vietos burnoj pritruko sad.gif

Niekada ne velu breketus susideti wink.gif
Atsakyti
Jo... as jau pradejau zygius del to... kazi, ar nepritruks man drasos? ar nesupruksiu lemtingu momentu? g.gif
Atsakyti
jo panasu kad ir mes sia problema turesim del kreivu dantuku... taip bijojau taip bijojau... nes mano pacios ne tiesiausi... ir va siandien islindo pirmas dantukas ir matau kad istrizai... viltis kad nuolatiniai bus tiesus... o gal dar gali pasisukti bedygdamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 07 30, 14:49)
jo panasu kad ir mes sia problema turesim del kreivu dantuku... taip bijojau taip bijojau... nes mano pacios ne tiesiausi... ir va siandien islindo pirmas dantukas ir matau kad istrizai... viltis kad nuolatiniai bus tiesus... o gal dar gali pasisukti bedygdamas? g.gif

Pabandykite pamasazuoti norima kryptimi. Tokio amziaus vaikuciams kauliukas minkstas, o dantukai paslankus. wink.gif
Atsakyti
Na ir musu pirmieji apatiniai kreivi, istrizai isauge, bet kas pikciausia, kad ne pas viena is musu nera tokiu dantu, ir pas vyra, ir pas mane bei pas visus senelius dantys tiesus, jokiu kreivumu unsure.gif O pas Augusta kreivi, is kur taip blink.gif blink.gif mad.gif ?
Atsakyti
Pas mus jau ir antras islindo, bet ir tas kreivokas, taip kad abu kreivi, vienas i viena puse pakrypes, kitas i kita. Tikiuosi kad dar issitiesins
Atsakyti
nezinau ar tai nomalu ar ne. pas mano dukra du virsutinej dantukai isauge grazus, o aptinej man nelabai patinka dabar jau auga ketvirtas pastovus dantukas ir man atrodo kad jam mazai vietos.
Du vidurinei liktai nieko trecias stovi jau truputi kreivokai o dar ketvirtas lenda jam ten vietos dar maziau. Iskarto matos kad uzaugs kreivai. Ir dar auga kruminej dantis. Kas bus toliau kaip sutilps tie dantukai. Ar bus galima juos kada nors suligint. Mergaitej 7,5 metai
Atsakyti
Is tikruju labai sunku ka nors patarti nemacius dantuku. Tiesiog nuvykite pas savo stomatologa, kuri jei reikes nusius pas ortodonta. smile.gif
Atsakyti
Mergaitei 1metai ir du menesiukai turim 5 dantukus 3 virsuje ir 2 apacioje isdygo grazus lygus tiesus bet dabar apacioje dantukai truputi pasisuko i sonus durnytes vidaus link anksciau taip nebuvo nes sudygo tiesiai ar isilygins sudygus kitiems dantukams ir kodel jei pasisuko ? g.gif huh.gif
Atsakyti